12

@#@

преди 2 години

Нагласиха го Алек Болдуин както синът на Брусли убиха по същият начин,човекът е невинен ,явно някой иска да му съсипе живота и кариерата

11

Анонимен

преди 2 години

По едно време отвсякъде ми изскачаха реклами с тоя. По две реклами на минута. Някакви памперси май сменяше. Много досадно беше.

10

Анонимен

преди 2 години

Болдуин ли постави бойни патрони в пистолета?

9

До 10:

преди 2 години

Да си телефона в САЩ и ще ти се обадя.

8

До 7и8

преди 2 години

Не пиши глупости, говори за САЩ на хора, които са гледали САЩ само по филмите не на мен. Ясно?!

7

Виновен евреин?!

преди 2 години

Расисти!

6

До 5:

преди 2 години

Стига писа глупости. Точно в САЩ богатите се разминават ако случая не е политически. Още повече, че тоя игра главна роля в омаскаряването на Тръмп. Да напомня ли как оневиниха О.Д. Симпсън в криминалното дело по убийството на жена му, а след това по гражданското дело го осъдиха да плати огромно обещетение. И всичко това за да умирят бунтовете на чернокожите в ЛА.

5

До 5

преди 2 години

Явно не си чел достатъчно досиета на убийци. В системата винаги има дупки независимо от държавата.

4

Boldwin brothers

преди 2 години

Алек си поживя шестдесет и кусур години сега се свърши. Убийство по не предпазливост, дори да не е отговорен той за смъртта на жената, фактическият извършител е той и понеже това не е България, помнете ми думата няма да мине без затвор!

3

ало, прокуратурата?

преди 2 години

Да пита Гешеф виновен ли е или не. Само мнението на главния ни каскет е меродавно по въпроса.

2

Анонимен

преди 2 години

Тъпият лигоч в затвора, където му е мястото!

1

Анонимен

преди 2 години

Струва ми се, че това интервю е с цел да окаже натиск срещу съда и следствоето в негова полза. Защо толкова време след инцидента говори небивалици, с които обърква още повече следстието и съда? Какво точно иска да каже - че е имало снайперист, който е застрелял жената в същие момент ли? Много объркана версия, дано да е поради свръхемоционалност, а не поради гузна съвест.