13

До ДДРОнег

преди 2 години

В случая тези деца и всякакви по-ориентирани ученици, трябва да имат възможност да избират какво да учат още след 7 клас. Безумие е да им губят времето с неща, които не ги интересуват, да ги зариват с купища домашни по ненужни предмети, а да не им остава капчица свободно време, за да се развиват в сферата, в която биха желали. Сериозно трябва да се преосмисли образователната система в момента, защото е тотална загуба на време и ресурси. *** презентации, проекти и тестове не са образование!

12

до 7

преди 2 години

Да не забравяме, че в едни не много далечни години, всички учеха ВИШО икономика. И сега не са намелели , щото лесно се влиза. И продаваха после на пазара. Точно същото чака и лавината от ИТ специалисти, бълвани от всеки нашенски университет. Скоро работата на 98% от тях ще бъде заменена от изкуствения интелект, който останалите 2 % пишат в момента. Ще слугуваме на машини и ще се чудим как да избягаме от контрол.

11

Браво

преди 2 години

Поздравления за учениците и техния учител Никола Каравасилев! Един преподавател изцяло отдаден на каузата да преподава знанията си на подрастващите.

10

Браво

преди 2 години

Успех на тези умни деца в добре ваксинираните държави. Където съвсем скоро ще заминат.

9

Учили-недоучили

преди 2 години

За мен е правилно да се отпускат минимум средства за вс.научни олимпиади бронзов медал 10 х.лв, за сребърен 20 х.лв., а за златен 30 х.лв, като поощрение за труда на вс.тези деца. Отделно да се подпомагат в школи съвместно с БАН по предметите, които ги вълнуват и желаят да вървят напред. И леко полеко тези хора да заемат полагащото им се място в обществото!

8

ДДРОнег

преди 2 години

Имаме много умни деца !!!___Но какво подпомагане получават от Държавата - мизерно !!!___Но за всякакви други глупости винаги има МНОГО ПАРИ !!!___Ей това много ме дразни, че КРАДАТ НАШИТЕ ПАРИ, вместо да има ЗА НАШИТЕ ДЕЦА !!!

7

Учили-недоучили

преди 2 години

Учили-недоучили се оказват вс.тези, които залагат и харчат вс.година от държавният бюджет милиони за обществени поръчки, магистрали, самолети и какви ли не други ненужни, но иначе много доходни "проекти" и т.н., а не могат да отделят и да дадат за вс.тези гениални деца, занимаващи се с наука, и 5 лв. Позор! Без наука образование и просвета, така ще си бъде вечно тук, мизерия, беднотия и простотия. Успех деца!!! Вие сте нашата гордост!!!

6

Анонимен

преди 2 години

Ако са хитри - ще се насочат към финанси, компютри, инвестиции ипредприемачество. изиграят ли си добре картите - на 30 ще са с яко парички, ще си живуркат добре и ще щракат с пръсти от кеф по цял ден :)

5

Анонимен

преди 2 години

то не било астрономия, а астро-номия

4

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 3 - Казваш го, все едно е лошо нещо. А за какво да се "натягат" (доста селска фраз - не я ползвай вече!)? За продавач в мола?

3

Анонимен

преди 2 години

'Да им е честито и да вървят все нагоре' ----- по-нагоре от даскал няма за тях

2

Анонимен

преди 2 години

Да им е честито и да вървят все нагоре.

1

Анонимен

преди 2 години

Което за пореден път доказва, че който учи си учи и в онлайн, който не и в университета да го завреш, пак ще е **