300

Анонимен

преди 2 години

Кирчо и Кокорчо са спонсорираниот бившият шеф на моссад и след като приключат от България ще е останала само пепел.Държавната администрация ще е утроена.Медия ще има само една в-к Работническо дело.Главният архитект на промяната Чорап Радев ще излиза на всеки 3 мин като един всевластен феодал в триминутки на омразата за да плюе храчи и свива смешното си юмруче което люто ще размаже лошият капитализъм IT сектора и всеки бизнес дръзнал да не дава всичките си пари на Кокорчовата министерска чета,

299

Карл Маркс

преди 2 години

"Трагедията е страшна", затварят "редакцията" , застрашават "Свободата на словото" и най-вече лишават от партийни приходи и реклами, абсолютно ненужното и нечетено от никого издание на алкохолика Петьо Блъсков. Машалла ))

298

Анонимен

преди 2 години

Тия отдавна трябваше да ги закрият, абсолютно правилно решение.

297

Васко

преди 2 години

Преди много години така се е почнало - В ИМЕТО НА НАРОДА! Днес - В ИМЕТО НА НЕПЛАТЕНИ СМЕТКИ. Махалите да очакват изключване от тока и водата .

296

Пич

преди 2 години

Не са си плащали наема, получили са предизвестие и всичко, както е по надлежния ред. И за толкова време не можаха да си намерят друг офис, където да се преместят? Или не можаха да си намерят офис, където да не плащат? То много лесно е да се оправдаваш така със свободата на словото.

295

Гиб Мелсън

преди 2 години

Аз се чудих защо всички медии с едно две изключения възхваляват Винету от сутрин до вечер а то каква била схемата. Плащаш символичен наем за офисите си, в замяна на това въхваляваш вожда яко.

294

Анонимен

преди 2 години

Петре, имам един празен склад. Ще дам да влезеш без пари. Само се скрий, че жената получи паник атака като те гледа по телевизията

293

333333

преди 2 години

Всеки трябва да си плаща. Закон на демокрацията.

292

Анонимен

преди 2 години

Петак, да беше ги изкарал тия твоите по къщята, нямаше да плащаш толкова.

291

Анонимен

преди 2 години

По-страшно тук не е самата репресия, а мълчанието на останалите медии - това означава, че те се примиряват със новата реалност и по никакъв начин нямат намерение да отстояват независимостта си и свободата на словото. Те осъзнават, че следващите може да е всяка една медия и затова решават да замълчат и покорно да си носят хомота. Иначе БСП са осъдени октомври за 280 хиляди лева неплатени наеми за позитано, но нито ги е гонила мвр, нито даже се е споменавало за изгонване.

290

Анонимен

преди 2 години

Що реват тия бе? Ми то в тази пандемия по-добре да си работят в хоум офис. По сигурно е.

289

Радой Ралин

преди 2 години

Не ме е страх от Министъра на културата, а от Културата на министъра !!!

288

До 324

преди 2 години

А ти защо ревеш,бе Кирилов?Нали законите трябва да са еднакви за всички?Или някои са по-равни,защото са обслужвали властта?Не,не мълчим!Гневни сме!Защото такива като Блъсков крепяха едно крадливо и урудливо управление цели 12 години!

287

Анонимен

преди 2 години

Петьо Блъсков да ходи на полето да блъска да види как се изкарва хляба,а не с *** на дебели *** и безплатно ползване на държавни сгради.

286

Анонимен

преди 2 години

Започна се Промяната иде назначените от израиля започват наред всички неудобни медии да ги затварят

285

Анонимен

преди 2 години

Вън Блъсков! Нали е частник? Какво прави в държавна сграда на преференциален наем?Този боков апалогет не е журналист , тои е просто служителка на магистралата на българската политика.

284

Анонимен

преди 2 години

Утре ако някое училище не си плати тестовете за ковид ще влезнат ли въоръжени полицаи да подкарат наред и учители и деца и директора със счетоводителя? Така ли трябва?

283

ОПтимизация

преди 2 години

Има предложение за уволнение на поне 300 000 служители издържани с ограбвани милиарди от народа през доказано престъпни министерства и ведомства.СледяТ ги поименно като участници в ограбването и ликвидацията на българския народ..Следят ги през лични карти с инсталирани дигитално холограмни оръжия...ползват за проследяване смартфони привързани към лични карти..Следят и всички съучастници на крадците на милиарди вкл бивши депутати,министри..

282

Анонимен

преди 2 години

Не се правете на луди. Не става въпрос за наема а за принудата . На колко от вас полицията е дошла да помогне за да извадите некоректен наемател? Айде обадете се в полицията и поискайте съдействие да видите какво ще отговорят.

281

Анонимен

преди 2 години

Петьо, а ти на КОЙ беше машА толко годинки?!? Всичко се връща преателю... Дерзай!