70

Анонимен

преди 2 години

Правителството е добро, но просто не е ваше, да мачкате хората и така е добре!

69

hahaha

преди 2 години

До Анонимен 66 - ГласувалА ,ама "млад , че пък и интелигентен " и завършил политическа специалност - Завършил си факултето ти ама нейсе !! Продължавай да дерзаеш - Простотията ти е разбираема след като си от ГЕРБ !!

68

Анонимен

преди 2 години

много провокативно ниско е заснета главата на кларинетиската на менуетите??

67

Анонимен

преди 2 години

Предлагам правителството като първа мярка... Да забрани пп. ГРОБ. ВТОРО... ДА ВКАРА НА ТОПЛО И СИГОРНО Б. Босовете На същата.

66

Реалист

преди 2 години

Не сравнявайте ГЕРБ с НДСВ! Царската партия влезе в комбина с комунистите от Позитано,а историята показва, че който е влязал в комбина с тях, е отишъл в небитието! По-скоро Танас и Ицо-Трътката ги търсете в небитието, които никога нямаше да се съюзяват с комунистите!

65

Ндсв

преди 2 години

Е партийката сьздадена от царя за отмьщение срещу бьлгарският народ отива смело по пьтя на - ндсв

64

Надблюдател

преди 2 години

С машините на Мадуро и Радевите хрантулници набраха самочувствие! За два часа разбиха всякакви екзитполове и социологически проучвания! ГЕРБ са в чудесна позиция, защото са единствената опозиция! И не от тях трябва да се страхуват Радев и "Перверзията Продължава", а от тия които са гласували за тях! Нека само платят поне две зимни сметки! И най-големият враг на Радев сега е Позитано! Столетницата не прощава на "предателите"!

63

Милен

преди 2 години

Тези много добре знаят как ще се развият нещата.... Ще плюят и храчат 4г. Народът рано или късно ще намери за какво да е недоволен, ще потърси алтернатива и ... пак ще се нахлузим на добре забравеното зло ГЕРБ.

62

Оня

преди 2 години

Ще си докарат по някоя язва от толкова много злоба. Ама то така са малките хора.

61

Силви

преди 2 години

Най-важното,че на Бокича няма да му виждаме мазната мутра.

60

Анонимен

преди 2 години

'' ГЕРБ против ляволиберално '' .............................. ляволиберално ? Не мисля че новото правителство е ляволиберално, Напротив правителствата на Герб бяха пример за ляв либерализъм. Така че хайде да не си играем на думички, които очевидно не разбираме.

59

Анонимен

преди 2 години

Хайде ГЕРБ МАЧКАЙТЕ! ВИНАГИ СЪМ ГЛАСУВАЛА ЗА ТЯХ КАТО ЧОВЕК ЗАВЪРШИЛ ПОЛИТИЧЕСКА СПЕЦИАЛНОСТ МЛАД ИНТЕЛИГЕНТЕН УМЕН защото те са на малкото зло за страната.! Борисов много вярно каза не промяна а подмяна! ТЕЗИ КОИТО ОГРАБИХА ДЪРЖАВАТА ХОРАТА И ПРОДЪЛЖАВАТ СА КОМУНИСТИТЕ И СЕГА СЕ ВРЪЩАТ ТЕХНИТЕ ВНУЦИ ДА УПРАВЛЯВАТ ПРОСТИЯТ НАРОД МНОГО ЛЕСНО СЕ МАНИПУЛИРА Я С НЯКОЙ СЪЗДАДЕН ВИРУС КОВИД Я С ХИМИТЕРАПИЯ Я С НЯКОЯ БОЛЕСТ! ЖИВОТЪТ Е ПРЕКРАСЕН НО ХОРАТА НЕ ГО ЖИВЕЯТ!

58

Активист на БСП

преди 2 години

И какво от това???!!! Малцинство сте!

57

Стойчо

преди 2 години

Сбогом Герб.Ще видите власт през крив макарон.Чака ви участта на НДСВ.

56

СЪДЕБНАТА РЕФОРМА

преди 2 години

Комплексна съдебна реформа не е необходима към този момент, тя ще бъде извършена догодина при Новия световен ред, когато ще бъде отменено крепостното право, наложено ни през 1944 г. от крепостните муж.ици. и техните лакеи-шумкарите

55

Ъ?

преди 2 години

"ГЕРБ против ляволиберално правителство на четирите партии" / Че кой ви пита? / "Като опозиция щелида бранят правата на българските граждани" вЕрваме ви!

54

Анонимен

преди 2 години

Никаква подкрепа, след всички манипулации, чистки, унижения и омраза, която се сипе от Кирчо, та до социалните мрежи, никаква подкрепа! Игнорирайки, левите популисти чалгари и тарикати.

53

Анонимен

преди 2 години

54 ГЕРБ от 9 месеца не са във власта. "Грижат" се но, не за народа, а за себе си, тарикатите, продали се на чужди и наши крадци и недоброжелатели. Сега, ще ви се отели вола.

52

ха ха

преди 2 години

След тоталното крадене, Боко ще мисли вече за народа :))))

51

Анонимен

преди 2 години

Правилно, ако ГЕРБ подкрепи ляво, популистко правителство, дошло на власт с манипулиран вот, при ниска избирателна аслктивност, ще извърши предателство, срещу своите избиратели.Главният прокурор, да отправи обвинение срещу Кирил Петков, излъгал в декларацията за двойно гражданство и нарушил конституцията. Не бил знаел закона, тази опашката лъжа, не минава, както и много други лъжи на Кирчо. Незнанието на закона, не оправдава. Конституцията за Киро, е врата в полето.