148

Айдеее

преди 2 години

Започна обработката на стадото утре така ще напишете - ами то кое му е лошото на педофолията?, За и против педофилията И след две, три години промивки и това ще стане норма. Нищо ново под слънцето! Време за събуждане, иначее без нас и децата ни!

147

РАЗДЕЛЯЙ И ВЛАДЕЙ

преди 2 години

"ЗА и ПРОТИВ" в основата си е безсмислен и излишен спор. СВОБОДНАТА ВОЛЯ е дадена от Бога и никой не може да я отмени. а в спора Истината никога не се ражда. А това ЗА и ПРОТИВ е поредната разделителна линия в обществото, т.е. още от същото: "РАЗДЕЛЯЙ И ВЛАДЕЙ".

146

MmAaHh

преди 2 години

Никъде в статията нито дума за това, че скепсисът към "ваксината" се дължи главно на очевадната й пълна неефективност. Като добавим към това и страничните й и често летални ефекти, много повече от допустимото за една ваксина, става ясно, защо толкова хора отказват да се ваксинират. Не по принцип, а точно с тази "ваксина".

145

Кротък до Гиб Мелсън

преди 2 години

Не съм съгласен, много си е добре човечеството физически. Деградацията е морална.

144

Кротък

преди 2 години

Дали да не си изкарам разрешително за оръжие ... Леко се обнадеждавам, като виждам колко много хора нямат намерение да си продават тялото и душата за дребни привилегии, които всъщност им се полагат по право. В същото време се натъжавам като чета постове на хора с ампутирано чувството за състрадание и емпатия към ближния. Някои коментари граничат със социопатия. Не че съм имал илюзии, но все пак е тъжно.

143

Гиб Мелсън

преди 2 години

Довода е само един. Човечеството се изнежва. Ще дойде време и то не след дълго, когато ще си бием ваксини и против настинки. Ще бъде недопустимо да видиш някой на обществено място да подсмърча или да понакашля. Ако някой се изкашля, веднага ще се подава сигнал на определен телефон и идват здравни работници и с полиция те вземат и затварят някъде в пълна карантина 10 дни, докато не ти мине настинката.

142

ЦИНИК

преди 2 години

А бря видело съ е и с ваксинъ и без ваксинъ жа съ мре ! Няаа веке дъ има нормален дживот! От тогава дъ си ида от тоа свят набодън ?

141

Анонимен

преди 2 години

Добре дошли в новото НЕнормално. черното е бяло, здравето е болест и натоварва НЕздравната система и трябва да се лекува, тялото уж е наше, но е собственост и на държавата, която по преценка на назначени еничари може да ни вкара каквото и когато прецени, че трябва да поемем на наша отговорност. Ало го направят задължително, ще взема със себе си максимален брой душмани и насилници.

140

Анонимен

преди 2 години

Фашизмът е единстветния довод ЗА

139

Анонимен

преди 2 години

До ДУБРУТРУбогатството не е признак на интелект алчна, дребна душицо.

138

Анонимен

преди 2 години

"В исторически план кампаниите за имунизация са постигнали огромен успех" да, само, че 40-50г. след като са разработени.

137

ДУБРУТРУ

преди 2 години

Антиваксърчетата от доста време са малцинство. Цивилизования свят е ваксиниран. Само африканците, племената от джунглите и българските антиваксъри - не! Африканците, защото са бедни, племената защото са диви, а българските антиваксъри защото са бедни, диви и П. Р. О. З. Д. И !!!

136

FOREX TRADER

преди 2 години

До Германец-------"продавай акцийките" -- Това е сигнал на купувам. .....Купи си още батьовата, добави в кошничката малко на TESLA и технологични компании. Аз и колегите те чакаме февруари догодина да ти изсипем една кошница подобни ***, та ще видиш цена и чудо. Купи си и здраво въженце. Може да ти потрябва

135

Обзалагам се

преди 2 години

Че, ако се намерят едни 200 милиона лева за сериозни награди за ваксинирани и се разиграе томбола с награди броят на неваксинираните в България ще е отрицателен! Говоря за сериозни награди-апартаменти,автомобили,парични награди по 50-100 хиляди лева!Не съм подстрекател,ама тогава и един антиваксър няма да има.

134

Ясно е!

преди 2 години

До 159-За да направя такава ваксина трябва да съм вететеринар специалист по биотехнологии при репродуктивността на животните като шефа Pfizer и бъда финансиран от филантроп, загрижен за репродукцията на човечеството като Бил: Pfizer CEO Bourla was born and raised in Thessaloniki, Greece..His parents, who were Sephardi Jews..earned a doctorate in the biotechnology of reproduction at Aristotle University of Thessaloniki's Veterinary School in 1985..joined Pfizer in 1993, first serving as veterinar

133

Аритметиката

преди 2 години

Антивакси, вашата идеология на естествен подбор доведе до измиране на 1% от антиваксърското население! Вземете молив и смятайте ако не вярвате! От 7 мил. българи извадете децата и ваксинираните и ще останат 3 мил. антивакси, които основно поеха върху плещите си смъртността от ковид. Смъртните случаи са 30 хил. Точно 1 %! Ако не бяхме взели мерките, които ненавиждате, половината да ва нямаше!А имате още път да вървите! А сега направете поклон и кажете БЛАГОДАРЯ! А на Кунчев целунете ръцете!

132

Германец

преди 2 години

"продавай акцийките" -- Това е сигнал на купувам. Имам една максима - живей така, че *** да има нещо напротив. Или, кажи ми, Гане, накъде си, та да тръгна в обратната посока :)

131

до изпаднал германец

преди 2 години

продавай акцийките(ако въобще имаш нещо подобно) да не ти се сринат в най скоро време

130

до 159

преди 2 години

не,няма да мълча и да се зомбирам като теб попивайки от телевизора,а ваксини няма,има експериментални течности които най добрия случай не вършат никаква работа,това е първата в света ваксина която не предпазва от заразяване,бие се най малко три пъти ,след най убодените страни отново има локдаун..и т.н и т.н

129

Германец

преди 2 години

"бионтех има печалба 7МИЛИАРДА ЕВРА" -- Байер имат 74 милиарда печалба за 2020. И кво? И от двете имам акции и печеля не само от покачването на цената им, но и от дивиденти. На критичномислещите антиваксъри обаче не им стига акълът дотам :)