116

Търгаша

преди 2 години

Всеки търгаш има интерес да ви каже че имате жизнено-необходима нужда от неговия продукт и че ако не го купите или използвате - да ви заплашва че ще умрете! Не е ли очевидно колко нагли са станали?!

115

Анонимен

преди 2 години

Видно е , че леля Сара е преживяла следващите пандемии !

114

това ще стане

преди 2 години

А бе вие зорлем ще докарате комунизма!И като ви натикат по лагерите да бачкате по 12 часа за две филии екохляб от грах и чорба от цвекло,тогава ще ви питам кон боб яде ли и магаре-кисело зеле!ТАПаци!

113

Исти

преди 2 години

Каквито ги направите, такива ще са новите продукти на биологичния тероризъм!

112

Анонимен

преди 2 години

с туй финансиране докарахте инфлация

111

Анонимен

преди 2 години

През 19 век хомеопатичната медицина е била толкова популярна в САЩ, колкото алопатичната. До момента, в който фармацевтични фирми, обслужващи алопатията,започват да притискат чрез политици хомеопатията и тя е изтикана в ъгъла. Днес никой не споменава успехите на класическата хомеопатия по време на пандемията на т.нар испански грип - 28,2% смъртност при лекуване с конвенционална пропагандирана медицина, 1,05% - при лекуване с класическа хомеопатия. Само че хомеопатията е евтина. Много евтина.

110

Синго Метреолога

преди 2 години

Следващия път може и да вали.

109

Анонимен

преди 2 години

Смърт няма! Човек не умира никога! Умира физическото тяло материята. Тялото е колибка с която с ислужи душаа на земята за да учи своите уроци които е избрала преди да се прероди в нов живот и тяло всичко с иизбира душата които й се случва на земята и може да променя.Смъртта е естествено прибиране у дома.За душата смъртта е освобождаване.. тя е прекрасна.- ПЕТЪР ДЪНОВ/ са казали и много други Ванга, хипнотерапевти занимаващи се с духовния свят и животът след съмртта и тези които знаем/

108

Анонимен

преди 2 години

Ти пък коя си ***? Че ще казваш кое е смъртно! Явно колко си неосъзната щом говориш за смърт! Как не понасям невежество лъжи манипулации внушение и ограничаване на сводата на човека дадена му от най висше ниво - СЪЗДАТЕЛЯ! ВИЕ изчадия на ада вървите с-у БОГ! БОГ Е ЛЮБОВ! А ЛЮБОВТА Е НАЙ-МОЩНАТА СИЛА ВЪВ ВСЕЛЕНАТА! КОВИД ПАНДЕМИЯТА Е ИЗМАМА СЪЗДАДЕНА ЗА НОВ СВЕТОВЕН РЕД И НАМАЛЯВАНЕ НА НАСЕЛЕНИЕТО!НА НЕЯ МОГАТ ДА ПОВЯРВАТ САМО немислещи невежи на ниски нива на вибрации хора материални.

107

Аз съм гений

преди 2 години

Аз работя надваксина срещу кихане - каквато и да е форма парична или просто кихан като ап-чий! Успеха ми трябва да е мултипликативен защото всички кихат! За финансовото кихане имам отделна сметка на кайман островите, а за медицинското или здравословното ще събирам таксите чрез здравното министерство! Търся хамали за носене на пари! Живи издрави да сте, защото имунитетасъм го изчислил за един ден и следващия ден отново ваксинация, но не съм злодей може и с боцкане, илихапчета от специално плацебо

106

?

преди 2 години

"Няма причина да не може да се разработи универсална грипна ваксина, за да се премахне заплахата от грип". И тази ли ще е доброзорна??

105

Анонимен

преди 2 години

Поредната платена фарма хипохондричка.

104

Върбан

преди 2 години

Ей сега почвам да ходя на пръсти. Да не настъпя омарконя. Щоом тая гъска е казала, тряа да са слуша. Пруфесор е туй, не е лукова глава.

103

Анонимен

преди 2 години

Това е напълно възможно, ако антиваксерите не се намалят.(унищожат)

102

некъф ад!

преди 2 години

Хем красива, хем добричка.

101

селянин

преди 2 години

Не може да не се отбележи какъв *** е на снимката.Иначе е права - тепърва ще се разгръща многопластовата операция по намаляване на населението на Земята. Овцете, блейте и се ваксинирайте и с новите течности - тогава наистина ще ви спасяват, само гледайте.

100

Анонимен

преди 2 години

Каза отрочето на Хитлер.

99

Кочо

преди 2 години

Повече бочнати, повече болни естествено.

98

Илиян

преди 2 години

Смъртоносни за нас и дооходоносни за вас.

97

Qanon

преди 2 години

"Следващите пандемии може да са по-смъртоносни"?! Ами каквито ги направите. Ще ги чакаме с нетърпение!