257

анономен

преди 2 години

Акъла, акъла не му стигаааа!!!!!!

256

Анонимен

преди 2 години

мъж с позиция и чест - странно е , бойко щеше да приеме на секундата ... всякаква длъжност, ама никой не го ще - освен дпс

255

Анонимен

преди 2 години

Ицо победи бойко, факт! щом Ицо няма опит, какво да си мислим за бойко....

254

доц. д-р Чоко Боков

преди 2 години

От една страна лице без никакъв, т.е. с нулев опит, и компетенции в държавно управление и публични финанси да се оценява, че било имало малък опит, е, това вече е в мандата на психиатрите. От друга, една проста и неграмотна гротеска 12 г. си играеше на управленец, така че, се да знам, всяко племе си заслужава народните представители.

253

!

преди 2 години

Жална ни майка!

252

Вуте

преди 2 години

" *** повече никога няма да имаш хемороиди " хахахаха

251

Див Петел

преди 2 години

Ицо, камъка си тежи на мястото! Теб те обърна течението и сега се влачиш в мътния порой с кални дружки. За съжаление тая мътилка, която правиш, заедно с "новите" /хахахахахаха/, някой вече я ползва и е метнал срекмето да налови риба. А ти, ти бате, имаш шанс да си запазиш името само ако излезеш от тоя "мейнстрийм" политически ВЕДНАГА.

250

Киро Кюмюря

преди 2 години

че е срещнал много интересни хор - слаб2

249

За България

преди 2 години

То на всички ни е ясно ,че някои групировки , така де- парламентарни групи , нямат никакъв респект към държавата и държавността! Ицака, явно не е гледал живите предавания на парламента до сега, че така се учудва...

248

Анонимен

преди 2 години

Защо гледа като напълнил гащите, Киро да го е записал за министър без да му казва?

247

Анонимен

преди 2 години

ИЦАК- НАЙ ПОСЛЕ ДОНЕСЕ ПРОМЯНАТА- ЗОРКОТО ОКО ВЕДНАГА ВИДЯ ОНЯ ИНДИВИД ДЕТО СИ БРЪКНАЛ ДО ЛАКЪТЯ В НОСА И ПРОВЕЛ ИЗДИРВАНЕ- АМА ТИ НЕ СИ СХВАНАЛ, ЧЕ ТИ Е ПОДГОТВИЛ ДА ЛОВИ И ЗАМЕРВА СЪС СЛУЗЕСТА И ЛЕПКАВА МАСА ТЕБ. МИСЛЯ СИ ЗАТУЙ ЛИ ТЕ ИЗБРАХА ХОРАТА ДА ГЛЕДАШ КОЙ КАКВО ПРАВИ С НОСНАТА СИ КУХИНА И ОТХОДИТЕ СИ ИЛИ ЗА ДА ДРУГИ РАБОТИ- АХ ДА БЕ ТИ НЯМАШ ВИСШЕ ОБРАЗОВАНИЕ, НО ПЪК ПЕСНИТЕ ТИ СА СУПЕР ГНУСНИ- ЩО ЗА ЧОВЕК БИ СЕ СВЪРЗАЛ С ПОДОБНИ ГНУСОТИИ- ТИ ИЦЕ, ТИ- НЕ ТЕ ХАРЕСВАМ!

246

Анонимен

преди 2 години

Май на новите много тежка им се видя работата, а и като гледам не са свикнали да стават рано.

245

alo,

преди 2 години

"журналистката"? Не изопачавай думите на Г-н Петров! Това не е журналистика, а ***. На кой, Петя? Облизваш го на дпс и пеевски? Г-н Петров, заяви че има депутат, който съпровожда пеевски до тоалетната. И всички, които оплювате Хазарта, само си помислете, плащате на някой да води пеевски до тоалетната...Как ви се струва?

244

Обеликс

преди 2 години

Поне 47-мата клоунада стартира малко по забавно от предишните две,клоуните изглеждат да са малко по-качествени.Е,забелязва се липсата на общата кюстендилска вресла,на бурето 500к и на онова безформеното нещо Бидон ли,купон ли,какво беше там...ама такъв е живота.

243

Анонимен

преди 2 години

Аз пък бих станал.И на мен опита ми не стига за тази длъжност като на тоз л*****р,ама като гледам канадеца и кокорчо с какви айдуци преговаряха и си представям какви изтърсаци ще са министрите :)

242

Анонимен

преди 2 години

Текста трябва да се преработи на :" Ицо Депутата гледа девствно, естествено вече не шмърка нищо евтино"

241

Ицо го каза

преди 2 години

Аз искам да стана министЪр на хазарта. Името ми го казва, не разбрахте ли бе? Ако НЕ сте разбрали значи сте *** и ще ви ставам говедар.

240

Анонимен

преди 2 години

Ице я изпей от трибуната на НС. Господин депутата гледа девствено. Естествено не шмърка нищо ефтино. Ха ха защото днес ТИ си господин депутата. Ицо Депутата си вече.

239

Амии

преди 2 години

До МдааЕ може и да е дилъра им в смисъл знаем от него ,че депутатите не "щмъркат нищо евтино"

238

Джак & Джонус

преди 2 години

До Хюго Бос Това е да си учил и въртял бизнес на запад и зад океана, ГЕРБ плащаха за Ицо за да им пее ,а ПП го транферираха за 4 години фор фрии . Така се прави дано да успеят да правят подобни добри сделки и за нас.И най-вече с тока щото без ток(на конкурентни цени) няма бизнес, няма и леб .Не може тока за бизнеса в най-бедната членка да е втория най-скъп в ЕС. В страната с най-големи доходи на човек -Люксембург тока е 139Е ,а у нас 205Е за МВЧ. Респект и успех .