74

Анонимен

преди 2 години

В Австралия завират хора с ОТРИЦАТЕЛЕН PCR тест в лагери за "карантиниране", където на хората е забранено да напускат помещения, за тяхно здраве, въпреки, че не са болни от НИЩО! Лагерите не са концентрационни лагери, а "Центрове за национална устойчивост". Идва полицията или армията и те карат в маркиран ван към място, където ти нареждат да седиш на сила или ще те осъдят на 5000 долара глоба и затвор, защото в последните 14 дни МОЖЕ БИ И ДА СИ БИЛ в контакт с някой който е с положителен тест.

73

Анонимен

преди 2 години

Браво

72

Неваксан Джони

преди 2 години

Ваксините се провалиха. Никой не може да отрече това, освен ако не му плащат.

71

Анонимен

преди 2 години

Да си основат партия като възраждане и тя да се бори против мерките в тези страни.

70

Анонимен

преди 2 години

Ами те в Австрия имат надежда. Нали оня ден смениха канцлера с новия Нехамер, което означава "Не е чук". Дано им дойде акъла и да не боцкат стадото под строй по няколко пъти в годината.

69

Анонимен

преди 2 години

Политиците си потрошиха държавите за едни ваксини.

68

MmAaHh

преди 2 години

До АнонименВлез в нета и гледай Ruptly, Revolut, Alijalia, Sputnik Italia. Предават протестите от цял свят директно. Миналия уикенд предаваха 4-часови протести от Виена, Рим, Милано, Мелбърн и др. В Болоня беше излязъл целият град. У нас няма да чуеш нито дума.

67

Край

преди 2 години

до 82 В България има 2 частни телевизии. Не са мой и твой, а на олигараси които насочват общественото мнение в желаната от тях посока. Този сайт е на варненци, които също са олигарси, НО са класи над другите във всяко едно отношение.

66

Анонимен

преди 2 години

А защо никъде не го отразяват по новините,всичките ли са собственост на кукловодите,за ваксините всяка новина обстойно се отразява,а за тези дето са против,нищо няма

65

Маските или ОСТАВКА1

преди 2 години

Маските НЕ спират РАЗПРОСТРАНЯВАНЕТО на вируси.. Вчера един познат отишъл в МОЛ, където искат едновременно и сертификати и носене на Маски... И започнал да се разболява....До вчера обикалял БЕЗ маски навсякъде и НИЩО му нямаше... Обаче от влизането в МОЛ, се разболял. Хем носел маска.. Със сигурност, някакви китайци, японци са РАЗПРОСТРАНИЛИ вируса.. И с тия МАСКИ, дори НЕ можеш да ги познаеш ,за да ги ИЗГОНИШ от Магазина си, за да НЕ те заразяват..

64

Маските или ОСТАВКА3

преди 2 години

Затова и за партиите- мошеници с МАСКИ гласуваха само ПОЛОВИНАТА от тия на предишните избори..Чакаме да МАХНАТ- Маските и Сертификатите за Българи.. А чужденците- араби, китайци и н.е.г.ри да се гърчат в МИША дупка.Министрите са сложени за да ни ПАЗЯТ от ВИРУСИ и чужденци- Нашественици.. Щом има Епидемия от Китайски ВИРУС, министрите трябва да ИЗГОНЯТ всякакви китайци от България и да ЗАТВОРЯТ китайските ресторанти и китайските магазини...

63

Маските или ОСТАВКА4

преди 2 години

След като ги ИЗГОНИМ, Стоките на китайците може да останат за нас, българите.Ако има епидемия от Африканска Чума, трябва да ИЗГОНЯТ от България и да застр.елват още на турската граница - всякакви н.е.г.ри м.а.й.муни...ЧУжденците, пренасящи ВИРУСИ да се гърчат в МИША дупка, за да живеем добре ние българите !!Всякакви футболисти- чужденци нека да ходят с торба на главата и найлонови ръкавици, за да НЕ ни ЗАРАЗЯВАТ.

62

яаожг

преди 2 години

Мда, Антъни Бурдейн-едно нищожество,на което се плащаще да пътува по света,а то ревеше по телевизията колко грозен и скапан бил Париж,Рим,Виена...и колко готино било да си седиш в хотела и да нагъваш хамбургери и да гледаш порно.Самоуби се.Напъна се жабата.И те така те,идеолозите на тази варварщина с ковидя,натам вървят въпреки кинтите им.На друго еволюционно ниво са вкл.хамериканския ветеринар шеф на Пфайзер и етиопския терорист.

61

Успяха

преди 2 години

Нааай-после успяха да разделят обществото на ваксъри и антиваксъри в случая, при това в световен мащаб. Разделяй и владей - така е от хилядолетия.П.П. Джонатан Суифт в съвременен вариант (Гъливер при лилипутите) - от коя страна да се чупи яйцето - острата или тъпата.

60

Анонимен

преди 2 години

Фашистки насилници, ще ядете бой! И други неща ще ядете!

59

До 68

преди 2 години

Първо, не обобщавяй " всички доктори", защото мангъра не е представител на нормалните доктори. Никой не се наемаше в началото да прави категорични заключения за абсолютно нов и непознат вирус. Единствено нарцистичният психопат М. Говореше за стаден имунитет , доживотен имунитет и "дай всички са го изболедуваме". Нито една от теориите ме не се оказа вярна. Опита се да направи политическа кариера, пожертвайки вашите близки и любими. Вместо да го заклеймите, вие му се възхищавате.

58

Къде е свободатра !!

преди 2 години

Вече всичко е илюзия ! Насила хубост не става ! Гласи българска поговорка.А къде е демокрацията ? Никога не съществувала щом се стигна до тук ...насила да те крата да се ваксинираш ! Иначе няма да работиш ,няма да излизаш .ЧОВЕЧЕСТВОТО . Години наред в капитализма се разрешаваше дрогата ,разпада , всякъкви течения ,всякъкви секти и извратени връзки ....дали е случайно ? Няма нищо случайно в този свят.Подготвали са ЗА ДНЕШНИТЕ ДНИ ! свобода или смърт

57

Анонимен

преди 2 години

ДругарЕ, както 1918 г испанския грип си е отишъл без ваксини така ще е и СЕГА. !!!!

56

Анонимен

преди 2 години

Къде е гаранцията че както докторята сгрешиха че вируса не може да те зарази два пъти и че ваксините те брониран срещу вируса сега не грешат и че ваксините са безвредни?!?!П. П. Най-ме е страх от Няма страшно!!!

55

Хемус

преди 2 години

На мен ми е по-интересно как върви ваксинацията в братски Афганистан и ваксинирани ли са инжинерити,докторити и останалата интелигенция дето вече можете да я срещнете в ришкия и котленския проход!?