115

Анонимен

преди 2 години

Бункера във Лозенец кара Влака , всички останали са кантонери

114

Далай Лама

преди 2 години

Не ,Минчев , няма да си придатък само , а и коленопреклонен слуга ! Личи от цялата ти фигура - ти ще продължиш да ходиш на колене тук и там !

113

промяната

преди 2 години

Парламента няма да е придатък на изпълнителната власт а слуга на президента.

112

анонимен

преди 2 години

За пореден път българите доказвАт,че известната поговорка всъщност трябва да звучи така:"От всяко дърво с*в*и*р*к*а става"

111

Анонимен

преди 2 години

Запрятайте ръкавите всички и на работа!!! Иначе оправяне няма!!! Тарикатите, които не работят, а само гледат да мамят трябва да бъдат притиснати до стената!!! Който не може да докаже доходи трябва да му бъде отнето имуществото!!! Не може хора без 1 ден трудов стаж да карат луксозни автомобили и да водят луксозен нащин на живот!!!

110

Блажени са вярващите

преди 2 години

Народа отново ще го ДУ... само че вече по Харвардски... благодарение на Наивниците дето никога не свършват. Нямало как да стане по-зле... Айде да му дадем шанс че да се пробва... Ние като изберем тоя и той ще отмъсти за дето толкова години ни драха и крадоха... на този физиономията му изглежда честа... Обеща мУмчето да ни оправи и да ни пУвиши заплатите, пенсиите и социалните... ей тъй на, без да се налага да работим и без да плащаме данъци... Парите щели да дойдат от ЗАЕМ дето няма да връщаме .

109

Ицо Хазарта

преди 2 години

Слушах наскоро интервю с Хазарта и ме впечатли неговата скромност като човек и желание за борбеност с недъзите на обществото.Приятно се изненадах.И е единствения,който влезе притеснен в НС,защото не се е занимавал с политика,а не самоуверено с шкембака напред и ръчища в джобовете.

108

Анонимен

преди 2 години

По-добре зелен,отколкото презряля тиква.

107

анонимен

преди 2 години

Добре изглежда момчето , ама както казват старите хора -"още пикае на шумка да му тропа" , за незнаещите--още е зелен.

106

изобщо няма

преди 2 години

база за сравнение с предишни председатели на НС.И не е само младоста.А физиономията му издава лека наивност или предоверяване,защото съди по себе си за другите.Малко трябва и да хапе.

105

П. Р. Славейков

преди 2 години

Интересно какво мисли Ицо Хазарта за мястото и ролята на Парламента в съвременната държава.

104

Анонимен

преди 2 години

Така е. Няма да бъде и придатък и директно на олигарсите. Ще бъде придатък на шепа адвокатски кантори, които пък са придатъци на местни и чужди олигарси. Има ли някой на когото да не му е ясно?

103

Анонимен

преди 2 години

Четете ли се журналисти.Четете,четете.

102

Анонимен

преди 2 години

Още един фигурант,опаковка, дори без етикет.Един виц за адвокати: Черно, кафяво прилича на адвокат,що е то? Доберман.

101

Анонимен

преди 2 години

Нито гиньовци,ни ***,ни цецки или кърджалийки."Новият" е школован,добре прикрит и послушен,физиономията му издава жестокост.

100

Анонимен

преди 2 години

До 122. Това вече го написа много пъти, прочетохме го. Няма да станеш по-умен, ако го пишеш още.

99

невярващ

преди 2 години

Айде бе, нали сам си призна, че си личен избор на Кирил Петков?

98

Анонимен

преди 2 години

Бравооо.Крайно време беше България от племе с Вожд и племенни вождове,да се превърне в истинска Демократична Държава и да заеме своето достойно място в Европа.Само справедливостта връща доверието в Държавата и Държавността.Първата задача трябва да е Съдебната реформа с приоритет.Защото,чрез нея се"пречупват"хиляди човешки съдби на свободни граждани,който са били принудена и да доказват че сестра им не е морално пропаднал човек,просто защото нямат сестра.Но съдийте не се интересува от този факт.

97

Анонимен

преди 2 години

Бравооооооо.Крайно време беше България от племе с Вожд и племенни вождове,да се превърне в истинска Демократична Държава и да заеме своето достойно място в Европа.Само справедливостта връща доверието в Държавата и Държавността.Пурвата задача трябва да е Съдебната реформа с приоритетЗащото чрез нея се"пречупват"хиляди човешки съдби на свободни граждани,който заболи принудена и да доказват че сестра им не е морално пропаднал човек,просто защото нямат сестра.Но съдията не се интересува от този факт

96

Анонимен

преди 2 години

ако наистина прадядо му е Сирко Станчев жив ще го удере. Няма как този да е потомък на убит като куче и да седне на една маса с комунистите да преговаря. Тези приказки в Сиришник може и да минават, но не е при цялата общественост. Буров много добре ги е описал сиришници, крадат и не мислят за утрешния ден. Товачка ни е взело за будали