21

Шопо

преди 2 години

Ангел КУНЧ дека е ,бе Кантар?

20

Анонимен

преди 2 години

А на починалото дете преди да почине взимали ли са от носа,гърлото му проби за ПСР тест с които да са го заразили с менингит,както и другите деца,че въобще с многото деца от детските градини и училища,които подлагате на преглед с тез фалшиви замърсени пръчици,иначе ги заведете в лаборатория и там в лабораторни условия с лабораторен инвентар стандартен по БДС спуснат за производство с тази цел приети как пациенти по ред на номерата може с помощта на служителите и учителите да дадат секрет за тест

19

Някой си

преди 2 години

Той не беше ли уволнен? Или са пак измислици на новинарчетата да си запълнят дупчиците щото няма интересни новинички.

18

Ana

преди 2 години

Кантарджиев, къде е Кунчев ? Нещо се изгуби- липсва по тв всеки ден от сутрин до вечер?

17

Анонимен

преди 2 години

До солара: Каканижеш като пиян поп. Върви се боди и не се занимавай с хората..и без това изглеждаш 12 годишен с тоя си мозъкч

16

Анонимен

преди 2 години

И при менингококовия менингит има безсимптомни носители. Затова всички носители пият антибиотик , въпреки че са "здрави". Така че не е само при ковид безсимптомтото носителство. По повод антиваксърските протести против маски и карантина.

15

Solar Power

преди 2 години

До Анонимен: Седни и се успокой. Почти 30к жертви имаме от Ковид. Замисли се ! На второ място сме в света. Болниците са пълни с неваксинирани оли гофрени. Няма място хората да се лекуват от други болести. Ако искаш да помогнеш просто се ваксинирай ... помогни на възрастните си родители да направят същото , не ги пързулвай по конспиративни глупости. Така ще освободим 90% от заетите легла и хората ще се лекуват и от други неща ! Простичко е за тези които имат нещо в главата :)

14

Анонимен

преди 2 години

Този в качеството си на какъв се изкацва? НЦЗПБ има нов шеф! Бай Шиле нали отиде на сладка служба към софийската община съветник по сиропирането? Кой гобута, та се клати?

13

Анонимен

преди 2 години

До българин 4 - Не че нещо, ама с еноговото CV има 20 места, къето може да започне нова работа, обаче няма да е на "значим пост" и да е се прави наваже, ткаа че напълно подкрепям възгледите ти.

12

Анонимен

преди 2 години

Стига сте махали коментари, бе! Отново -" Ууу голямва работа станала! Умряло едно дете и вече хукнаха сичките!"

11

Анонимен

преди 2 години

Бай Шиле как може да живее спокойно, като знае, че го чака трибунал?

10

Анонимен

преди 2 години

Кел файда от пробите, след като разкарвахте детенцето от болница в болница, дорде умре. Болници много - животът загубен. Човекът го няма.

9

туту

преди 2 години

Не ги гледай бе красавец бошевишки!

8

Анонимен

преди 2 години

До: 10 Ееее, ами тя Кокошка Фандъкова го е гушнала под крилото си, нали тя още е на власт, пък е гербава.

7

Аха

преди 2 години

Съветник как се вземат пари без да работиш и си клатиш оная му работа

6

дб

преди 2 години

е няма ли друг назна4ен главен епидемиолог?????????????????? нека той се покаже!!

5

Кантарджиев,

преди 2 години

Ти си съветник на Фандъкова,тя пък е принципал на детските градини и ясли.Защо допуснахте смъртта на детето?

4

Ох боли

преди 2 години

Талант нали врачуваше че от менингит не се умира и ква стана сега?

3

българин

преди 2 години

До: номер 1 На този господин явно му е много мъчно че са го освободили от работа поради това че е пенсионер и досущ като заслужилите артисти на НРБ не спира да си дърдори неговите лакардии - за вируси, домати с ракия и прочие. Менингококовата бактерия е част от нормалната микрофлора на носа и гърлото и да, наистина присъства в около 10% от всички ЗДРАВИ хора. Пита се в задачката за какъв... молив им е тогава да правят тестове като резултатът се знае предварително? За антибиотиците е прав.

2

Анонимен

преди 2 години

НОМЕР ЕДНО- НЕ СЕ ЕМАВАЙ С ИМЕТО НА ПРОФЕСОРА- НА ПРЪСТИ ДА СЕ ВДИГАШ С ГЕГА ДА СКАЧАШ ТРУДНО ЩЕ СТИГНЕШ ДО СЛАБИНИТЕ МУ- УМЕН, НАЧЕТЕН И ЗНАЕ КАКВО ГОВОРИ.