328

Анонимен

преди 2 години

ВЪЗБУЖДАНЕ НЕ СА ВАКСИНИРАНИ- ЗАЩО ГИ ДОПУСКАТ В НС, НЕ СЕ ЛИ НАРУШАВА ТИХОМЪЛКОМ ЗАПОВЕДТА НА КАЦАРОВ

327

Дедо

преди 2 години

Тоя играе роля да подкрепя Лойко,тоя е новите Валери "WC" Симеонов, "воеводата" и магарешки!!!

326

Анонимен

преди 2 години

Да живее Възраждане.Смърт на фашизма!

325

Израждане

преди 2 години

Когато Копейкин говори за децата, българското семейство и демографската криза в България се сещам за тарикатът "възрожденец" Ангел Георгиев (един от "13-те" в парламента), купил на търг от Частен съдебен изпълнител къщата на закъсало 9-членно семейство със собственик инвалид с ампутиран крак със син, снаха с 3 малки деца, които сега са в барака. За 55 000 лв - 6 пъти по-ниска цена от пазарната това е типична схема на мафиотските структури, каквито са ЧСИ-тата. Къща от 410 кв в село Цалапица!!! Семейство, което е подкрепяло ***. И жената на митинг се е обърнала към Ангел Георгиев за пом

324

Иван

преди 2 години

В изказването на Лъжепатриота Копейкин няма нито дума за корупцията и герберщината която съсипа Родината ни, за проблемите в съдебната система, за инфлацията, маските са му проблема, толкоз за клоуна. Да живее популизма и хлъзгавия наклон!

323

Цяла година лято

преди 2 години

Следващия път да пробва с лозунги "Не искаме зима" и ще се борим за цяла година лято в България...може да има повече успех...И по две кила ракия за всички, също така...България има наистина много сериозни проблеми и ако не се решат просто няма кой да ходи без маска и на кой да сложат васкини, щото ще сме изчезнали. От мизерия, най-болно (не от Covid) население и от миграция към "лошия" Запад! Ще останат само няколко такива да си казват прочуствените речи.

322

Ти да видиш

преди 2 години

Новият "Паисий" на държавна заплатка в музея, с две луксозни къщи бизнаци от "задължителната" държавана субсидия и седем години част от стаутковото ВМРО?!?Абе бе, вие не разбрахте ли вече, че нема такова животно комунизЪм? Дайте да дадем, другари и другарки...30 години ви лъжат и като гледам още 30 ще е така в изостанал ***! *** народ, слаба държава...https://youtube/watch?v=SzXfUWkV27k

321

аа1830

преди 2 години

Уважаеми сънародници а не "ваши превъзходителства" - добре започна!

320

Анонимен

преди 2 години

почти достига хитлер по ораторски качества.

319

смях

преди 2 години

До Анализатор Анализаторе *** се бодни с 5 бустера пиле.Ти ще си останеш роб.Сметната палата и прокуратурата бяха на твоето слънчице Бойко.Защо не немриха нищо за Костадинов,а ти сега се опитваш да лъжеш? Кой? Баба си?

318

Анализатор

преди 2 години

Хубаво е да си купиш къща и кола, НО Не с парите от Субсидията за Партията си,а както всички Българи с труд и ,Субсидийката била само около 1 милион-но нали партията си е негова той прави каквото си иска и има право по закон.

317

Петю

преди 2 години

Ами Васил Иванов му показа новата му къща-близнак- си купил нашият над Варненското езеро ,а колата му е била стара вече-на една година за 40 хил

316

Анонимен

преди 2 години

Един от предателите е Йордан Цонев такива като него капитан Петко войвода ги е вадил по бели *** през ноща

315

Анонимен

преди 2 години

ТИЯ САМИ НЕ СИ ВЯРВАТ КАКВО ГОВОРЯТ- ЕДИН ВЪЗРОДЕН ЗАМ ПРЕДСЕДАТЕЛ НА НС СЕ ПОЯВИ ПО ТВ И ЗАПОЧНА ДА ЛОМОТИ ТЕХНИТЕ МАНТРИ ПРОТИВ МАСКИ, ПРОТИВ ВАКСИНИТЕ, ПРОТИВ ЗЕЛЕНИЯТ СЕРТИФИКАТ И СЕГА ПИТАМ КАТО Е ПРОТИВ ТАЗИ ЛОША ВАКСИНА КАК ВЛИЗА В НС, КОЙ ГО ДОПУСНА, ЗАЩО СЕ НАБЛЪСКАХА НА ТРИБУНАТА ЕДИН ДО ДРУГ, КАК ТАКА НЕ СПАЗВАТ ДИСТАНЦИЯ ОТ ВСИЧКИ ТЯХ СЛЕД КАТО НЕ СА ВАКСИНИРАНИ- ТЕ ТРЯБВА ДА БЪДАТ ИЗОЛИРАНИ ОТ ВСИЧКИ В НС ДА ВЛИЗАТ СЪС СПЕЦИАЛНИ КОСТЮМИ. ВСЕКИ ДЕН УМИРАТ ПО 100/240 БЪЛГАРИ ОТ КОВИД

314

До 335

преди 2 години

Естествено, че ще се бори за отпадането на маските. Маските са символ на робство и подчинение, всеки знае че те нищо не предпазват и те са първата стъпка към задължителната "ваксинация". Страните, за които говориш са набодени около 70% и целта е да пречупат останалите, тук ако маските паднат "ваксинацията" рязко ще намалее. Представи си тук Киро-пoдлoгaтa, който дори не е българин да въведе задължителна "ваксинация" - на другия ден ще се чуди как по-бързо да стигне до Канада.

313

Анонимен

преди 2 години

Това е популистка партия и това, което КК проповядва - да няма маски, да няма задъжителна ваксина, не зависи от БГ законите, а от това кой ни командва. До м.г. бяха от ЕС,но вече ни започнаха онези от USA и там хош-беш няма: или слушаш, или те уволняват. Така стана с Боце- държеше на Меркел, М.Вебер и А.Лопес.Отиде си Меркел, а Вебер каза, че ЕНП застава като скала зад ББ. САЩ пък застанаха зад ген. Радев и ББ си отиде. Пожарникарят вика,плаче, но кой от ЕС ще дръзне да се изрепчи на САЩ?

312

Сашо

преди 2 години

И ти дължеш 13-те си стола на това,че хората масово негласуваха....иначе е много мъжко да си сменяш на всеки избори партията...много е достойно....и говори много!

311

Анонимен

преди 2 години

Изумителна реч!Адресира истинските проблеми на България,без заобикалки,аз се просълзих!

310

СмЕЕЕх

преди 2 години

Коце никой не го брои за 2 ст., но той нямало да подкрепя, ахахахаха. Нещо, като смешни ка Волен.

309

МАШИНИТЕ НА МАДУРО

преди 2 години

СИ ИЗБРАХА МАДУРАНЦИ- ДА ГИ ИЗЧАГЪРТАМЕ- НАРОДЪТ ГИ ПОСРЕЩНА ПРЕД ПАРЛАМЕНТА С ВИКОВЕ "МАФИЯ"- ТИЯ НЯМА И МЕСЕЦ ДА ИЗДЪРЖАТ.