40

4epa

преди 2 години

ВИНАГИ КОГАТО БСП Е В ВЛАСТА ЗИМИТЕ СА МНОГО ТЕЖКИ- АМА СЕГА И ПРОЛЕТТА , ,ЛЯТОТО И ЕСЕНТА- АБЕ МИЗЕРИЯ БАТЕ НИ 4АКА !!!!!!!!!!

39

Редовен кабинет!

преди 2 години

Редовен кабинет в България ще има чак в края на пролетта при Новия световен ред, когато бъдат арестувани националните предатели и изправени до стената от Военния трибунал.

38

Ц

преди 2 години

И ЗАЩО НЕ ПИШЕТЕ, ЧЕ СЕ ПРЕДВИЖДА ЗА 2022 ГОД. ДЪЛГЪТ ДА ДОСТИГНЕ 12 МИЛИ АРДА?!! ПРИ УСЛОВИЕ, ЧЕ 2021 ЗАВЪРШВА БЕЗ БЮДЖЕТЕН ДЕФИЦИТ, И ДОРИ С ИЗЛИШЪК!!

37

Анонимен

преди 2 години

Цветанка Андреева - стара милиционерска балалайка, подвизаваща се най-вече в ПИК и други подобни "медии".

36

Анонимен

преди 2 години

Зимата ще е тежка само за герберските мишленца,останалите ще си живеем нормално понеже нечакаме герб да ни дава парички!

35

Анонимен

преди 2 години

Идвала зима? Сякаш преди е било все лято. Цял живот слушам някои "многознайковци" като тия двамата да ме плашат - със зимата, с жегата, с дъжда, с международното положение, с инфлацията, с дефлацията, със стагнацията, с неутронната бомба, с Рейгън, с Путин, с Ким Ир Сен, с комунизма, с фашизма, с нацизма, с извънземните, с радиацията, с глобализацията, с третополовите, с еднополовите, с двуполовите, с многополовите, със змиите, с гущерите, с ... всичко на света. Ай, сиктир!

34

хахахаха

преди 2 години

...иде тежка зима,трябва да има редовен кабинет...,с който иде по-тежка пролет ,честито

33

Анонимен

преди 2 години

До До Да ,,, Че тиквата е комунист от БКП-то , какво ти малко и с мярка. Ако милиардите ги имаш за малко, браво на теб!

32

sofeto

преди 2 години

"ПП е продължение на политиката на президента Румен Радев".... а кфявата убувка с зелен чорап тип БКП-БНА, каква политика има?

31

Анонимен

преди 2 години

кви са тея герберски калинки?налазили навсякаде ама скоро ще изчизне шайката герб

30

Н1

преди 2 години

Ако още не сте наясно каква промяна искат почтените, победили Бойко, да припомня:1.промяна на съдебната система. 2.отстраняване на Гешев 3. промяна на Конституцията. 4. Изкореняване на корупцията. Като изключим последното, не знам каква промяна ще настъпи, ако ги изпълним тия неща. Имам предвид по отношение на джоба, хладилника, гардероба, айде да сложим и гаража. Начи, доходите. Защото в това отношение най-малко се говори в сравнение от предишни кампании. Бойко краднал-докажи. Остави добро.

29

Анонимен

преди 2 години

Идва тежка зима.Един корумпиран депутатски г. Ъ з взема заплата, колко 20 минимални заплати на обикновените жители на страната.Явява се два пъти в годината в парламента.Е, идва за нас, а за вас мили депутати кога?Когата заплатите ви паднат до тавана българската пенсия и ви глобяват, за не явяване на работа, като депутат. Те тогава разбирам зима, ама за всички да я има.

28

До Да

преди 2 години

Сега ще видиш ти грабители, както се граби по комунистически, всичко да се фалира и да се вземат нови заеми. Тиквата беше малко дявол - неговите крадяха, но с мярка, а БКП винаги са ненаяли се и новите псевдо-либерали са гладни. Ама такива като теб живеят в страната на чудеста, където боце е виновен за всичко.

27

КПОМЕНТАР

преди 2 години

БОЙКО БОРИСОВ Е ЗНАЕЛ ЗА ЕВРЕЙСКАТА ЗАВЕРА НО СИ ЗАТРАЯ СТАТЕГИЧЕСКИ !!ДА МУ МИСЛЯТ НОВИТЕ ВАРВАРИ И ЧАЛГАРИ -ХИГИЕНА НУЛЕВА- !!!!!!ААААААА?

26

IQ 3.14

преди 2 години

До До 29това, което цитирам е значение на "експертиза" от тълковен речник. нереспектирайте авторите му, и мостика, пълен с ваканцуващи телевизионери на по една игла

25

Анонимен

преди 2 години

Омикрона да ги тръшне дано.

24

Да

преди 2 години

Тежка ще е зимата за свързаните с ГЕРБ фирми и институции.Кранчето бе спряно и безотчетното лапане ще свърши.Дано новото правителство излови всички грабили с шепи от държавата.

23

IQ 3.14

преди 2 години

До хе хе хеда, така е. явно иде реч за човек, който даже не е чел "Криворазбраната.." бих казал, че тоя дето ти пуска репликите де факто е мислел за "Мъртви души".

22

IQ 3.14

преди 2 години

До До 24Представлява оценка и сравнение на фактическото и декларирано състояние на процеси стоки и явления. - май се не казва така, другарю ваканцуващ на мостика

21

IQ 3.14

преди 2 години

ало, читалището, откога герой на алеко го цензурира бота?