49

Анонимен

преди 2 години

Парламентът е пренаселен.Има клиенти на правосъдието. Пак ще има разточителство на народни милиони. Броят на депутатите трябва да е 120.

48

Директор Треблинка

преди 2 години

Такива дето се заклеваха по бързата процедура в последствие ми станаха клиенти в Треблинка..... Да, съжаляваха за стореното, но това вече нямаше значение по обясними причини.... Саппуна от тях се продаваше както саппуна от всички други, на килограм и без отстъпка :))))

47

Герберска клетва

преди 2 години

Харем герб как са се заклели в конституцията на Република България като вече са се заклели във вечна вярност към Ердоган и знамето на Турция?

46

Анонимен

преди 2 години

Ей, повечето четат, толкова ли не могат да говорят свободно?!

45

Анонимен

преди 2 години

Защо има празни места? От първият ден ли започнаха да отсъстват. Дали ще пропуснат обаче да се подпишат под справката за получаване на заплати и участие в комисии?

44

До Анонимен 47

преди 2 години

"Кукубенд парламент! Всички шутове и клоуни вече ви се правят на шефове! Слави Чалгара, Ицо Комара и Мишо Шамара ви управляват, не ви ли е срам, бе?" ------------------------- Поне са професионални клоуни. До сега само непрофесиолни такива ни управляваха. Поне професионално шоу да погледаме, стига изтъркани неграмотни номера!

43

Анонимен

преди 2 години

Значи може 240 нови хрантутника да се сберат заедно, а не може децата да ходят на училище вече втора година,без циркове с тестове и сертификати?! Що за държава? Що за юди сте вие, господа управници?!

42

Анонимен

преди 2 години

На Карадайъ не трябва да му бъде позволявано карай да йъ.

41

ля ля

преди 2 години

защо не казвате кои отсъстват и поради какви причини!??? това е най-важното за всикчи които гледат и следят

40

Анонимен

преди 2 години

Гледам пак преобладаваща част от тях са без маски.Да не би да са отменили задължителното носене на маски в затворени помещения?Ако не са бързо служителите от първо районо да нахлуят в парламента и да ги оковат с белезници, както жената от метрото.

39

Анонимен

преди 2 години

Тиквата носи и дамски превръзки,за да блокира по-силно мириса на пръднята.

38

3 от 3

преди 2 години

Така, до момента от 3-*** говорителя на партии, трима не говорят гладък, верен и чист български език. Да видим ИТН.

37

отврат

преди 2 години

Деса, Дуловската метреса чете "умнотии",да дразни ушите.За това я бива,както и за гепенето.За друго не става.

36

Анонимен

преди 2 години

Кукубенд парламент! Всички шутове и клоуни вече ви се правят на шефове! Слави Чалгара, Ицо Комара и Мишо Шамара ви управляват, не ви ли е срам, бе?

35

Анонимен

преди 2 години

Кирчо мен тето защо стои на първия ред без маска на закрито? Или той като наруши вече Конституцията и му се разимна,сега нарушава и заповедта на здравния министър?

34

Анонимен

преди 2 години

на ГЕРБ и ДПС не им се пуска кокала. Сладко им е да държат и крадат от всичко и сега всячески ще се опитват да захапят отново

33

абе къде е мая

преди 2 години

майтапа е че тия дето свършиха черната работа на фигуранта на протестите , не можаха да се класират в НС , класираха се тия дето стояха от страни :)

32

перко

преди 2 години

Кацаров спиш ли ? Гобявай тези дето са без маски или те са богоизбрани. Промяна ли? В някой друг живот!

31

Ще се

преди 2 години

Закълнат да спазват конституцията!!!Киро ко речи,ко...

30

Здравни Мерки

преди 2 години

Депутатите имат имунитет, точно за това имат право да ходят без маски. Те ще решат дали мерките са адекватни, имат право да се изразяват и да работят освободени от заплаха за санкции. За това има имунитет по принцип.