12

бай Дън

преди 2 години

Кой беше този Клутин?

11

И.Б.

преди 2 години

До Анонмсен 8: Поговорката не е българска, но е добре преведена на български.

10

Гостенин

преди 2 години

Що ни занимавате със мокрите сънища на путин и лавров? Че кой брои Раша за фактор днес?

9

Анонимен

преди 2 години

Абе "м0дерат0р" неприлична дума ли е? По-неприлична от името, което си е избрал номер 4?

8

Анонимен

преди 2 години

Как *** решава кои коментари да изтрие? Вижте какви гр0зни цинизми е оставил!

7

Анонимен

преди 2 години

Само Путин да не му пожелае да е жив и здрав като предният път и стареца едва не се преби по стълбите на самолета.

6

Анонимен

преди 2 години

Гаранции от сащ? -- това звучи много глупаво и наивно, те разбират само от насочени срещу тях ядрени ракети. Тук става дума явно за някакви шахматни ходове.

5

А в САЩ знаят ли

преди 2 години

новината.ха.ха Г-н Байдън даже не знае името на джуджето..ха.ха.ха нарече го Клутин.ха.ха Клатен Путин е от чеченци яко..ха.ха.ха

4

Анонимен

преди 2 години

Има една българска поговорка " Който сее ветрове, жъне бури". Бисмарк още 19 век е написал "Никога не замисляйте нищо против Русия, защото на всяка ваша хитрост, те ще отвърнат със своя непредсказуема глупост." И да не стане истина слогана на ракетните войски със стратегическо назначение" Ние не сме Газпром, но също носим светлина и топлина". В съвременната история още никой не е провокирал държава с ядрен арсенал.

3

Анонимен

преди 2 години

Също вчера, президентите на Литва, Полша и Украйна поискаха срещу Русия да бъдат въведени нови санкции. Диаметрално противоположна, трезва и проникната от здрав разум е позицията на министъра на външните работи на Норвегия Аникен Хюитфелдт. Тя не иска отановски войски по границата между Норвегия и Русия.

2

Анонимен

преди 2 години

Какви гаранции при краварите всеки следващ президент като Тръмп може да наруши договора и да излезе едностранно от него (парижкото споразуеание, договора с Иран)

1

Анонимен

преди 2 години

Вчерашната среща между руския министър на външните работи Сергей Лавров и американския държавен секретар Антъни Блинкън в Стокхолм продължи 40 минути. Сергей Лавров за стотен път "запозна" Антъни Блинкън с руската позиция, че Москва е посредник, а не е участник в конфликта в Донбас и че кризата трябва да бъде решена чрез преки преговори между Киев от една страна и Донецк и Луганск от друга. Руският министър попита защо на разделителната линия с Донбас, Киев е струпал 125-хилядна войска?