41

Р

преди 2 години

не съм чела по-некадърно преведен текст. Няма ли редактори?

40

Анонимен

преди 2 години

Айде престанете с този Ковид! Оставете хората да взимат сами решенията за живота си! Без насаждане на страх и пр.Е* ати живота!

39

Анонимен

преди 2 години

"Слаб вятър и диария"?! Ха-ха-ха! *** Христова, машинният превод се нуждае от човешка редакция, и то от човек с много добри познания и по двата езика. Wind означава и чревни газове, или по народному - ***.

38

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 36, съжалявам :) намири си решение!

37

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 37, и ако съм жена какво? Що не си решаваш проблемите някъде другаде? Чупка!

36

Анонимен

преди 2 години

До Хахаххахаххаха - Жена ли си, че позлваш коземтика и ходиш на фитнес. Ситнските мъже тернират, като цепят по 20 кубика дърва на ден и се бият почти до смърт по кръчмите за пари! А за хоби ходят на лов в гората с калашник!!!

35

Анонимен

преди 2 години

До 35 - Еми не може, всички да сме специални, като тебе.

34

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 32, така ли? Явно за някои не бяха затворени!

33

Анонимен

преди 2 години

Смешното е, че поради келпави морали и скапана икономика, която награждава абсолютни глупсоти, тип умовете на планетата са въвлечени в това, да праявт по-атрактивни реклами, да те карат да кликаш по-често на сайтове, да правят гелове и кремове за по-лсуъкава кожа ...

32

Анонимен

преди 2 години

"Бръсна се и не ми пука (даже се чувствам по добре така ) не искам да съм като изнежените китки." - Демек, ако си плешив, не може да си "изнежена китка" .. ох леле...

31

Анонимен

преди 2 години

До Хахаххахаххаха 31 - Ок, ама лиен финтес ли имаше или забрави, че бха затворени за почти половин година.

30

Хахаххахаххаха

преди 2 години

Ходя на фитнес и изглеждам доста добре; храня се здравословно и се чувствам доста добре; кожата ми е много добро състояние - изпозлвам премиум козметика; очите ми са в перфектно състояние за възрастта ми; ноктите - никаква промяна; косата си расте и всичко ѝ е ОК. Прекарах страшната болест и след 2 седмици бях във фитнеса. Лек грип. Никакви последствия! Всичко се случва в главите на психопатите!

29

Ника!

преди 2 години

Промените са само в главите на хипохондриците!

28

Анонимен

преди 2 години

Сега със стреса ли ще оправдаваме част от многото странични ефекти на ваксината?

27

Ех, Мария 20,

преди 2 години

То в тоя сайт и редица други изобщо няма журналисти. Де ги търсиш ти? Журналистиката е професия. За нея се учи доста и се иска интелект и речник. Тия просто имат спуснато поръчение по амнайсет ковидни и вакса статии и това е. Какво са писали из тях, как са го писали - все тая. И така вместо да изпълнят поръчката - да изплащат населението, да го притиснат към инжектиране, правят точно обратното - пландемията изглежда смешна, решения по нея - глупави, управляващите я - тотално неадекватни.

26

В.

преди 2 години

Две години имам време да отделям повече време за себе си. Резултат - на 60 физическата ми форма е като на 20 след казармата. Преосмислям живота си и се надявам да сложа ред и в отношенията си с другите. Благодаря на Ковид истерията.

25

А ваксината как

преди 2 години

Не знам как ковид променя, но видях как пред очите ми 60 годишна жена, която до тогава изглеждаше с поне 10 г. по-млада заприлича на 70+ годишна при това много зле изглеждаща за 70+ годишна.Очите ѝ хлътнаха, бузите ѝ хлътнаха, погледът ѝ угасна, кожата ѝ стана жълтеникава като на много стар човек. А беше за красота да я гледаш.

24

Анонимен

преди 2 години

Това прилича на статия гепена от Англия и с много неграмотен превод.

23

Анонимен

преди 2 години

Не вируса а ваксите ще променят телата не само отвътре ами и отвън.

22

Някога

преди 2 години

Абе панирате хората излишно Аз оплешивях почти напълно на 23,24 също като баща си Много преди измислен вирус стес или наследство все така .. Факт Бръсна се и не ми пука (даже се чувствам по добре така ) не искам да съм като изнежените китки. А и не ми пречеше да премина най-бруталната селекция в света - Френският чуждестранен легион.