8

Анонимен

преди 2 години

Еее, доживях да видя тези събирачи на милярди да направят нещо и в наше село...

7

Евала

преди 2 години

Така е в БГ - мечките и кучетата са по-важни от хората. Грантаджиите ще си получат паричките от изкуфели западняци, плащащи за нечиста съвест, а тук няма да можем да се отбраняваме от побеснелите животни. Защото иначе затвор! Убиваш хора, няма проблем, ама мечка или куче - пандиз. "Тука е така" имаше такъв виц.

6

Анонимен

преди 2 години

Дано Живко да е и здравко, пожелавам му!

5

И

преди 2 години

Дай, понеже някой не може да кара шейна да изтрепем животните! Превзехме градовете, сега и горите.

4

мечока ЖИВКО

преди 2 години

Е как няма да го спасят,той е братчеТТ на Жувко Сужжжжука,видет гейбер,снабдява бацоне с пастърма и сужжжук...и двамата обичат мръвка за сметка на народа.Пък убитите животни а хорицата,страха им,щетите....Тва са подробности,както и както е нападнал животни,утре ще нападне и хора...Мечките и мечкадарите са с предимство,пред хорицата.Аб,в Централния Балкан кво ще яде???

3

а

преди 2 години

Как да спасишм мечкшите ? най -евтинот е да ги хранят с пенсионери -хем ще спасят мечките хем ще облекчат осигурителния институт

2

Анонимен

преди 2 години

Я да кажат колко милиона усвояват за броене мечки, пилци и лалугери на година! И тоя мечок сега значи, че местните никога няма да видят и една писта за детски шейни в района, нито овце ще могат да пасат нито нищо! Местните са напълно безпомощни, а еколозите яко мотивирани!

1

Добре е

преди 2 години

че се грижат за животните. А за възрастните хора дето ги трепят по селата за 5 лева, за тях кой ще се грижи?