13

Анонимен

преди 2 години

То от миналия петък досега ако се беше развиша симптоматика бертвата нямаше да е само една. В налата градина така замитат ковид случаите, при тях менингита. Изобщо общественото здраве е сведено до затваряне на очите всички да си мислят, че се прави нещо по въпроса.

12

елия

преди 2 години

До 555Няма имунизация срещу бактериален менингит. Не знам да има ваксина срещу бактерия. Ваксините са против вирусни инфекции.

11

Анонимен

преди 2 години

Случват се такива трагедии - за едни статистика, но за други преобръщат живота :( Тук не е мястото да започваме спора за ковид мерките, но не мога да не мисля, че 2 години дезинфекция, маски, затваряне на децата по къщите и пр. сринаха имунитета им. Английските гувернантки оставяли децата да пипат/лапат какво ли не точно за да си изградят здрава имунна система.

10

Зоо БГ

преди 2 години

Защо криете, бе др. комунисти? А Радев си свири и пее.Кацаров му приглася.

9

555

преди 2 години

Горкото дете! Но нали децата са имунизирани срещу тази болест?!

8

до 6

преди 2 години

Някои същества май са изгубили човешкия си облик под влияние на ваксините, или са си такива по рождение? По малко и от двете май. Съболезнования на родителите!

7

Анонимен

преди 2 години

Az нищо не мога да разбера що за същество трябва да си . В затвора

6

Анонимен

преди 2 години

Бг антиваксърите почнаха да убиват децата си. Уникални

5

Аман

преди 2 години

Как да вярваш на неуки медици Затова хората не искат да се ваксинират

4

Активист на БСП

преди 2 години

Пазете децата!!! Те са целта на евреите!! ,, План Калерги,,-еврейски замисъл за намаляване на броя на хората в света!!!

3

Пишман професор

преди 2 години

Най искрени съболезнования изказвам на близките на починалото дете Къде е таланта Кантара да каже къде е завършил медицина и там дали са учили за менингита или само за ковид На кого бяхс думите менингита не е опасен и от него неможе да се умира изказани в национален ефир Никога такива пишман медици да несе изказват неподготвени и незнаещи в ефир И накрая незабавно да напусне поста си защото освен ковид друга болест в главата си няма

2

Анонимен

преди 2 години

Ако е миналата седмица, защо са крили тази информация?

1

Анонимен

преди 2 години

В петък майката се обадила, че детето е починало. Кой петък, днес е четвъртък? Значи миналата седмица става всичко това?