12

Гхкккккк

преди 2 години

Защо споменавате коледна украса а не ваксинаЩом ще ми говорите за Коледа махайте забраните за ковид постоянно

11

fact

преди 2 години

сека борова игличка - на бустерна игла!

10

все още нормален

преди 2 години

Желая на всички Българи Весла Коледа и Весела Нова Година !! Ще избегна клишетата и искам да Ви пожелая повече ВЯРА в самите нас като народ , повече старание и съвест , за да можем да си подредим държавата и бъдещето , защото това си зависи САМО от нас ! Желая Ви повече ЛЮБОВ и УВАЖЕНИЕ един към друг , разбиране , съчувствие и загриженост , защото всички страдаме по един и същ начин , и всички имаме нужда от подкрепа !! ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ на ВСИЧКИ !! Радвайте се на елхата - хубава е !!

9

все още нормален

преди 2 години

До Дядо Мраз - Хайде поне за малко да спрем с простотията и омразата - А , или поне когато има нещо , макар и малко за което децата и хората да се зарадват !! Ако случайно не си разбрал , нека ти обясня - И комунистите и капиталистите са ЕДНИ и СЪЩИ - разлика няма никаква !! Коледата не е нещо което ти го дават тези или онези - Това е ВЯРА и Усещане за нещо по-голямо и светло от дребнавите ежедневни СЕЛЕНИИ ! Все още НИКОЙ не е в състояние да ти отнеме вярата в доброто , усмивката или надеждата!

8

Дядо Мраз

преди 2 години

Комунистите мразят Коледа. За това се опитват да я отменят и забранят, както са го правили винаги, дори в НРБ и СССР, преди да дойде Кока Коледа

7

Дядо Ковида

преди 2 години

Всички ли имаха сертификат??? Ангеле, ако си жив - пращай баретите!!! Тук намирисва на фалшиви сертификати за свободно придвижване!!!

6

Анонимен

преди 2 години

А пропадналия кмет разбирасе не беше там, зомбито не празнува коледа, а глобалиските празници на сатаната

5

коко

преди 2 години

на елхата имали закачени от онези европейски ценности онезе бе нали се сещате Норвежките

4

Анонимен

преди 2 години

Кметица е ваксинира кви мерки

3

Пророка мохамед

преди 2 години

И му забранете на онзи нищоправец нищоможещ човек които не може да изкара два лева човек с ограничени възможности да пише тука в този саит и да насажда омраза и безсилие любомир бошев от учуша нека там да си гледа рони колман и джеи кътлър и да спре да занимава кората с неговите истории

2

Анонимен

преди 2 години

Добре, че са дечицата, тяхната радост и смях, та нещо хубаво да чуем и видим.

1

Анонимен

преди 2 години

половин софия е без ток и ората се топлят на дърва и пазаруват по кофите, а от мвр мълчат!