23

Анонимен

преди 2 години

За съжаление, лекуването н - Всъщно има но процедурите изисква трабнпслантация на костен мозък и ... е много болезнена и скъпа. Поне демокраите, за разлика от републиканците, не блокират товак яростно битоек разработките.

22

Съветниците на Биден

преди 2 години

вероятно са му казали,че само насекомите с дебела хитинова обвивка ще издържат на термоядрената война и радиацията след нея.Тоест,вирусите и бацилите са по- уязвими,а освен това няма да имат гостоприемници.Значи имаме още около 8 години радостта и удоволствието да сме подвластни на вирусни и бактериални заболявания. Да боледуваме весело,че атомът наближава.

21

Само питам...

преди 2 години

Байдън иска край на епидемията от СПИН до 2030 година .... А Бил Гейтс какво казва по въпроса ?

20

помнещ

преди 2 години

Байдънчо.Нещо не си у ред а?! То и аз искам да няма "ковид" днес,ама ни го натресохте Американците а? През 1991 година Фреди Меркюри си тръгна от този свят! Спина се появи в началото на 80 сте години! И до днес няма "лек" за този вирус! И как ще го "затриеш" Американски президенте? С пръчицата на "щастието" ли?-:(( Горбачов отдавна не е на власт! Подкупихте го и съборихте СССР! А САЩ още колко мислиш че ще ПРОСЪЩЕСТВУВА?-:)) Дано си жив за да разбереш! И деменцията няма да ти попречи! -:)))

19

Анонимен

преди 2 години

Байдан може да добави към спина и ковид...Ще го призная за велик, ако ги накара да спрат унищожението на човечеството....Но едва ли!!! Всичко е пари.....Доказано е, че като станат много, много, безобразно богати - изперкват и като им стане много скучно, решават, че нищожествата като нас им трови въздуха и трябва малко селекция хахха.... Кой знае въобще какво се случва със света и както са изчезнали предишни цивилизации, може би и ние така....

18

МУХОМОРКА

преди 2 години

МУАХАХАХАХА.......ИМАЛИ САМО 1,2 МИЛИОНА СПИСОЗНИ?!??.....ЗНАЕШЛИ КОГА...СИГУРНО ПРЕДИ 50 ГОДИНИ СА БИЛИ ТОЛКОВА!САМО НАПИШЕТЕ В ТЪРСАЧКАТА НА ТУБАТА ТОВА : "philadelphia kensington ave" ......ГЛЕДАЙТЕ И ДЕБЕЛЕЙТЕ!!!

17

Анонимен

преди 2 години

Тоя пак е сънувал Путин )

16

Анонимен

преди 2 години

Байдън не е егоист. Ако беше егоист, щеше да се интересува от справянето с болестта на Алцхаймер.

15

Анонимен

преди 2 години

Байдън знае, че може да издържи без секс до 2030 г., но повече от това - не...

14

Анонимен

преди 2 години

До ЛешаСъщата пандемия сме. Става въпрос за придобита имунна система вместо естествена.

13

Анонимен

преди 2 години

Нещо се е объркал! Вероятно е имал предвид 3020! Или просто стяга джендърските редици, меките китки да станат твърди юмруци срещу традиционните цен! Хаха

12

Леша

преди 2 години

Този пак не е разбрал в коя пандемия сме.

11

Анонимен

преди 2 години

Дали ще си жив дотогава?

10

Анонимен

преди 2 години

Ле-лее тоя ще изкара ли до 2030.

9

до 7

преди 2 години

Ама ела да те гърбя за без пари. Ще работиш за моето благо, ще се чувстваш полезен и всичко ще е ок. Ще ти дигна после олтар, когато хвърлиш топа от умора.

8

Додо

преди 2 години

Джо Биден освен да напълни памперса, друго не може. Просто кукловодите му му приписват думи и изказвания така, както им е угодно! Джо незнае дори къде е, нито коя година е. Тъжно, но той си е заслужил съдбата, бидейки в съзнателния си живот е бил долнопробецн лъжец, схемаджия и продажник. Не случайно Глобо-хомо го назначи да оглави Империалните САЩ.

7

Анонимен

преди 2 години

Истината е, че официалната медицина се оказа кухо образувание навсякъде по Света, не само в България. Вече никой не работи за благото на Човечеството, а само за пари. Логично беше да лъсне и 'безсилието' на медицината. Има много добри открития, брилянтни постижения на отделни учени, но - уви това не интересува никого , тъй като няма печалба. Същото е и с електрическите автомобили, да не говорим за откритията на Тесла. Мислехме, че само в България има 10% гении и 90% пълни мизерници, е не е само.

6

Анонимен

преди 2 години

4 - ваксина против ХИВ няма, защото инфектираните са на хапчета, които се взимат всекидневно и свят ще ти се завие какви цени плащат държавите за тия препарати - всичките завършват на "вир" и са доживот. Така че финансово не им е изгодно да пуснат ваксина.

5

Анонимен

преди 2 години

Няма ваксина защото трябва да продават един тон други лекарства, парички.

4

Анонимен

преди 2 години

Защо 40 години все още няма ваксина за HIV?