17

Анонимен

преди 2 години

До Бълг. пенсионер - И другаря Борисов да беше пак щеше да ревеш за същото , и пак нямаше да имаш за Кушадасъ ! Президента Радев и новото правителство не са ти виновни за нищо , а тепърва ще трябва да оправят много неща ,и ако се сещаш 30г. безхаберие на ВСИЧКИ като теб ( които "градихте" демокрацията " ) , но така и нищо не изградихте , няма как да се подреди за 3 дни или за 3 месеца !! Никъде по света не е лесно да си пенсионер , а при нас нещата са още по-сложни , защото ние сме си виновни

16

!

преди 2 години

Кои сте вие, които масово псрещате Нова година в Кушадасъ?

15

Сашо от Варна

преди 2 години

От къде накъде пък в Турция на почивка....айде без мен!?

14

Анонимен

преди 2 години

Една година беше страшна ирония, на 3 март като празнувахме освобождението от турско робство имаше няколко почивни поредни дни и всички в България наводниха Турция.

13

Анонимен

преди 2 години

Посрещаме Нова Година масово вкъщи. Щото всички ще сме затворени като лумне новата вълна. Кушадасъ само в мокрите мечти на туроператорите и съседите.

12

Бай Хой

преди 2 години

И не се връщайте.

11

Бълг. пенсионер

преди 2 години

Даааа, хубави места за празнуване ! Ами, аз имам 300 лв. пенсия , другаря Радев ми дарява 120 лв. ,общо 420 лв. Кое да направя - да си купя хляб и месо, да си платя тока, водата, телевизията - или да си купя билет за Кушадасъ ? Какво ще ме посъветвате ,другарю Радев ? Четем , че има другари , назначени от др. Радев на заплати по 45 000 лв !!! Какво ли работят за толкова пари ??? И те с 3 г.за ли са ???

10

Анонимен

преди 2 години

Сега ваксърите , защитените" на талази ще се юрнат да заразяват всичко около себе си и после кой ще е виновен? Неваксинираните, разбира се, кой друг. Няма да се сетят, че вируса не разбира от ска паните им ваксини, а още по-малко от сертификатите им, зелените. Ако допуснем, че действително има такъв дзвер, наречен коронавирус.

9

Анонимен

преди 2 години

Богати са българите. Нови години, морета в Турция и Гърция, екскурзии до Милано, Дубай и кафе ли не, скъпи коли, а в заводите бачкат украинци.

8

Анонимен

преди 2 години

Както с "масовото" ходене в Гърция, тоест има-няма 500 000 в най-добрия случай?

7

Анонимен

преди 2 години

Тия празници са само капан за пари Никога не ходя по заведения на празници

6

РЕКЛАМА-А-А

преди 2 години

Пропуснали сте да напишете, че статията е рекламна. Очевидно хотелите им ще останат празни и се чудят как да ги запълнят с българи.

5

Анонимен

преди 2 години

Защото Турция е на светлинни години преди нас , и като туризъм и като гостоприемство Турските ресторантьори например имат такова мислене - не гледат на чужденците просто като на клиенти а са преди всичко гости на Турция и се отнасят към тях като гости в техния дом

4

КоЗьДоЙь

преди 2 години

В моя дом всичкото турчеещо се и помаци са добре дошли!

3

Анонимен

преди 2 години

Масово, масово, колко да е масово? Луд умора няма, а и на по близко има много добри места.

2

Анонимен

преди 2 години

Ква Кушадасъ, аз втора година съм на работа, за да не давам пари, а да ми платят двойно.

1

Бay

преди 2 години

нямат пари :D