7

Майора

преди 2 години

Абе Ганев може да си добър икономист , но щом разглждате нещата с човека фалирал банките Гечев и другите специалисти от БСП/БКП/ не се хвали Те псвен да фалират страната друго не знаят , а и с вашата политика да вземете още 5, 6 млд дълг не говори добре ! Да не говорим и че пт Новата година искате минимум 20% да вдигнете цените *** ток и парно! Товали вашата икономическа политика?

6

Анонимен

преди 2 години

Ганев е икономист колкото рундио е пилот. Пълни нули предизвикаха хипер инфлация и обеднявяне на хората

5

Опаа

преди 2 години

Продължавайте да товарите крехката "средна класа" да плаща сметката БЕЗ да правите реформи. Накрая ще ви се стори като песен текущото положение. Не е нормално да има 30-40% лежачи в държавата които са на социалки или не плащат никакви данъци а другите да дърпат напред. РЕФОРМИ трябвад господа но те трябва да са за сметка на неизрядните !!!

4

Анонимен

преди 2 години

Пошло е преговорите за кабинет да се водят по тъмни доби в един.....мол!!! Това направиха Кирчо Кокорчо и Корнелия>>>>ТЕ ЩОМ не са ги водили в градският кeнef е добре.

3

Програмист

преди 2 години

До 2 : бай ти Жеко или ще се адаптира или ще викна друг. Не може да се очаква мнозинство да буксува защото някой си не е възприемчив и дърпа назад

2

Анонимен

преди 2 години

Тати ще ми купи колело, ама другия мандат...

1

бъдете убедени

преди 2 години

кирчо и асенчо с тая финансова пирамида дето я представят като спасение ,ше закопаят България .