64

Честито!

преди 2 години

Служебният кабинет готви приватизация на всико печелившо и чака парите от ЕС. Какво искахме, какво стана???

63

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 2 години

ГОТВЯТ ПРИВАТИЗАЦИЯТА НА ВПК-"СОПОТ"----ВЪПРОСЪТ Е , КОЯ СВЕТОВНА СИЛА Е ЗАМЕСЕНА В СЛУЧАЯ....ХА,ХА,ХАААААААААА

62

Анонимен

преди 2 години

Ей Гербаджии - Радвайте се че избирателната активност е ниска , че иначе и Вие ще се убедите колко сте нежелани и колко сте малко !

61

Киро

преди 2 години

До Елена - Какво бе Ленче , да не те е страх че ще ти изстине местенцето , и после сме за никъде а ?!

60

Случаен минувач

преди 2 години

До Елена 66 За Герб гласуват огромната армия от 300 000 чиновници на държавна хранилка и семействата им! Ако не са те, Герб ще паднат под 10%! Чантаджиите се страхуват да не загубят чантите си!

59

избирател

преди 2 години

Президента Радев и Кирил Петков са гаранция , че България ще стане нормална , Европеска и цивилизована държава , на която да имат доверие и Европейците и американците и останалият свят ! като мутренски конак сме за никъде , и който още не го е разбрал си е за негова сметка !

58

Анонимен

преди 2 години

Не само оставки - Трябва и имуществена проверка до 3то коляно , дали отговаря на доходите им като чиновници ! Много Европари се окрадоха за 12г. - Това и Европейците го знаят вече , не можем да ги излъжем , колкото и да е сладкодумен Бойко !

57

Началник скад

преди 2 години

Нулевата корупция на Кирчо.

56

??

преди 2 години

До !! - Това е демокрацията Уважаваш мнението на УМНИТЕ И КТАСИВИТЕ - Чалгата и безхаберието бяха дотук !!

55

Анонимен

преди 2 години

Всички трябва да се надяваме и вярваме на сикаджията от Банкя от него по добър няма.А бе гербави *** не разбрахте ли че заедно с вожда ви сте за д-р Гълъбова, и вашето време вече изтече безвъзвратно.Всички гербави калинки вън от държавни постове!

54

!!

преди 2 години

Тези за 6 месеца откраднаха повече отколкото Герб за 10 години .

53

Gender Wars

преди 2 години

Мм да...

52

Анонимен

преди 2 години

А на кого да вярвам на сикаджията от Банкя ли?!Който продаде на Доган ТЕЦ Варна за 3200лв ли ?Който построи на Путин, поток за 3 500 000 000 лв,взети от джоба на българските пенсионери?Който подари на Пеевски Булгартабак, и го фалира?На Бойко за Който собственика на "Градус", каза че му е отливал кюлчета злато с лика на сикаджията?Който раздаде на зелени поляни по "Хемус" 7 млд лева?БОКИЧА, който превърна ББР в лична банка на Пеевски и Георги Гергов? На сикаджията да вярвам!!Човече наи

51

1

преди 2 години

До АНОНИМЕН-62 ти продъжавай да вярваш в истините на тиквата.

50

АНОНИМЕН

преди 2 години

До Анонимен 53 А да вярваш на лъжите на Киро не е просто безумие,това е напълно завършена психиатрична диагноза.Както пееше чалгарят Славуца в една своя песен:"Искам да ме боли",което си е белег за садо-мазо наклонности,така и сляпо вярващите на тези харвардски хиени,които на гласуващите за тях им се привиждат,като месии,са с признаците на тежък когнитивен дисонанс.Да не виждаш в един такъв човек черти на патологичен лъжец наистина трябва да си и глух,и сляп,и напълно объркан.

49

1

преди 2 години

Сега гледах при ризова,как един гербер обясняваше,че те не били назначени от герб-комунисти,вожда ги набута във всички държавни бордове,за пример ще напиша,как беше назначен за шеф на БХХК,николов,един разносвач на банички,за шеф,в последната менута,преди вожда да сдаде властта.Точно сега саботират.

48

анонимен

преди 2 години

Не виждам никаква разлика между практиките за назначаване на свои хора при ГЕРБ и сега тези новите.Тази Караганева беше назначена от нелегитимен "министър" Киро-лъжата без конкурс.Когато този факт стана известен,конкурс все пак беше обявен,който въпросната дама "успешно" спечели.Ами това е новият им морал,новата им политика,новите им методи.Ако някой,не харесващ Борисов,смята,че тогава сме били седнали на трън,то сега ще сме на глог-все в неудобна поза.

47

4epa

преди 2 години

ТОВА ЛИ СА 4ЕСТНИТЕ И ПО4ТЕННИТЕ !!!!!!!!!!!!!! НЕЩО КОЕТО Е ЗА4ЕНАТО С ИЗМАМА НЕ ВОДИ ДО НИЩО ДОБРО !!!!!!!!!!!!

46

Анонимен

преди 2 години

Калинките на Петков гърмят май. 10 нарушения и някои директно са съмнения за корупция и чиста кражба и то става дума за милиони и всичко това за един месец..

45

зелен чорап-чалгар

преди 2 години

нова калинка на радев и кирчо изгърмява! продължаваме със заемите пардон кражбите