303

Анонимен

преди 2 години

Идеално - сега ваксинираните ще заразят масово всички и "с един бърз пик", както казваше Чобранов ще преминем бързо през епидемията.

302

Хмм

преди 2 години

Като ви гризне *** на улицата - в спешно, да ви промият раната и да ви боднат. Не питате какво съдържа ваксината. Безрезервно доверие към медиците. Сега, като се опитват да ви помогнат - безмозъчни, фашисти, чипирания, бля-бля... Пръстът си да порежете, първо ще отидете до чешмата и ще спрете кръвотечението, с каквото е под ръка... Може да не са кой знае какво ваксините, ама досега от тях има видимо повече полза, отколкото доказана вреда.

301

старшията

преди 2 години

До АзИ кво като имаш зеленилка?!? Не можеш да си приносител , а? Я земи си прочети биологията от 8-7-8 клас!!! И тоя доктор пак знае повече от такива мухъли кат теб, ваксо! Искал си-дупнал си се! Продължавай....те мои познати и приятели на третия ден след 1-ва иглъ една седмица лежаха с температура...за втора не щат и да чуят!!!

300

Анонимен

преди 2 години

Всички ваксинирани да носят отличителни знаци на видно място - примерно татуировка с баркод на челото за да може ние неваксинираните да ги заобикаляме и да сме в безопасност. Също и да посещават магазини в определени часове отделно от неваксинираните.

299

Аз

преди 2 години

Докторе, вземи си скъсай дипломата. На Марс ли лекуваш? Сега излезе, че ваксинираните сме виновни. Напротив. Кои са повече в болниците ваксинирани или неваксинирани? Да ти имам логиката. Жалко за 7-8 години учене на медицина...Освен това нали имаме зелени сертификати. Няма как да се смесим с неваксинираните на хартия по молове, фитнеси и ресторанти. Вкъщи всеки да си прави каквото си иска.

298

1

преди 2 години

До Анонимен ПИСНА МИ ОТ АНТИВАКСЪРИ БЕЕЕЕЕЕЕЕ

297

Анонимен

преди 2 години

Целувам краката на Доган, ако можех, щях да му издигна паметник, прекланям се пред него , защото той бе истински държавник, а не мутра и мошеник, целувам му краката, както и на цялото ДПС, аз обичам розовия цвят, обичам го, исках да избера точно Доган, но се страхувах, много се страхувах да не ме убият, прекланям се пред цялото ДПС и ако може да останат на власт и като партия го подкрепям от цялото си сърце! И не съм от турски произход, а 100% българин!

296

Анонимен

преди 2 години

Извод: ако всички сме ваксинирани, само ще се заразяваме, няма да има усложнения и няма да влизаме в болница.

295

Анонимен

преди 2 години

*.мка им на ваксинираните! Защо се ваксинирах! Сега виждам, че всеки ваксиниран е злодей! Те ни натискат да се ваксинираме всички! Значи, ще правят от нас злодейска нация!

294

д-р Пухлев

преди 2 години

не давайте трибуна на такива псевдоспециалисти - той ако е истински лекар няма право да говори така.Явно целта е да спечели пари покрай пандемията - я от маски, я от някое менте лекарство...аман от такива

293

Анонимен

преди 2 години

Българите са предвидени за редуциране като народ. И да се засели друго население на тази територия. За това в държавите където населението е ценно за световния елит върви масирана пропаганда за ваксиниране а в България наобратно -масирана пропаганда против ваксините. Ние и сами добре се справяме са редуцирането на българското население. Но сега вече ни помагат и с пропаганда срещу ваксинирането та да измрат повечко хора.

292

дедо

преди 2 години

Ясно е кой и защо пусна този вирус-виж: https://blitz.bg/analizi-i-komentari/shche-se-okazhe-li-v-krayna-smetka-covid-19-biologichnoto-orzhie-na-sashch_news854288.html***Ясно е и защо ще мутира безкрай-щото има енергийно, магнитно-гравитационно поле, което не се влияе от хим. препарати. Има и начин това поле да се блокира, ама "докторите" не чуват - виж: https://apb.netgalaxy.org/news/2020-03-11-10-23-09

291

Анонимен

преди 2 години

леле в българия такива пропаганди ли ви тикат? ваксините били опасни. ненормал.ници...затова ще сте на челно място в класациите по смъртност..

290

Икономист

преди 2 години

Ами като е така, защо искахте да се ваксинират хората. Ваксинираните лекари са многопо-опасни от неваксинираните. Същото се отнася и за новите депутати от поредното НС на България. В сградите ив на парламента, както и в тези на МС и другите министрества е пълно с вируси. Бойко борисов ще им поставя КПП-та. Ще му помагат и приятелите му от Герб и БСП.

289

Карлуковски

преди 2 години

Луд ли е, ще полудява ли, или грешно предавате думите му? Въобще, лекар ли е?

288

да ама не

преди 2 години

Този грябва да го апрестуват за саботаж срещу здравеопазването и заплаха за националната сигурност и да му отнемат лекарските права завинаги.

287

Не е точно така

преди 2 години

"Има нещо праисторическо и тракийско у българите. Ами не ни е страх от смъртта, неизбежна е. Важи, както за ваксинирани, така и за неваксинирани." ===Ами не си прав. Ваксинираните ги е страх от смъртта затова се набодоха и тепървз ще ги направят на игленици. Ще ги бодат докато ги уморят.Смелият умира веднъж, страхливият всеки ден.

286

БайХ

преди 2 години

За това ваксинираните не трябва да ги пускат в ресторанти, молове, джимове и самолети без отрицателен тест.

285

Анонимен

преди 2 години

Началника на психопатите не си е пил илачите.

284

Анонимен

преди 2 години

Моля ви не закачайте ДПС , не ги закачайте, моля ви, те нищо лошо не са направили на страната и хората, не ги закачайте, те също са либерали, нека участват и те в управлението , не ги махайте, дайте им шанс, те са добри хора! Аз исках ДПС да управляват, но сега не искам да остават извън парламента, след като не успяха да вземат властта, нека да си останат като партия, не ги изключвайте, моля ви!