5

Анонимен

преди 2 години

Тия радеви некадърници нищо не могат да направят като хората

4

Изнервен

преди 2 години

Хе-хе, 30-40 см сняг и блокаж. А бе в страни като Швейцария, Австрия и др. всичко е почистени веднага при 1 м сняг. Баси скапаната държава, който и да е на власт все същото. Ганьооооооо, Ганьооооооо.

3

Отвратен

преди 2 години

Цяла българия да затворите, нищо не се променя. Улиците на София, магистралите на страната и всички градове, в които вали, са заринати от сняг, защото се чисти по възможно най-допотопния начин или просто никой не чисти. Толкова пари се откраднаха, осъдете само един от крадците и ще купите няколко хеликоптера или каквито там машини са необходими и химикали за пръскане. Няколко прелитания над страната и снегът е стопен. Нека има почистващи машини, но само с тях не става!

2

Анонимен

преди 2 години

Улови разликата. Падне ли обилен сняг, в Москва чистят 15 000 снегорина. Всичко работи. В София - пътищата до Витоша са временно затворени, а преспите в малките улички ще се стопят, когато се стопли.

1

Анонимен

преди 2 години

Но пък останалите пътища в цяла София са отворени и непроходими. Зимата пак ни изненада, наистина необичайно да вали сняг в края на ноември, снегорините цяло лято го чакаха, но ей го на, кога завеля. Сигурно е свързано с глобалното затопляне, някой зелен данък и таксичка може да измислят.