25

дедо Стефчо

преди 2 години

бих попитал другаря Ерменков каква черна боя за коса ползува...

24

До Заралията

преди 2 години

В интерес на истината не си прав- всички области наоколо се възползваха от ТЕЦ-овете освен Стара Загора, въпреки че те са на практика във вашата област. Всеки областен град наоколо (Сливен и Ямбол) имат в пъти по добри пътища от вас. Три години правихте център и нищо смислено не построихте. Оправете си корупцията в областта, защото останалите не сме виновни. Срамно е, че област Сливен (която е една от най- бедните) и по- добри пътища от вашите кратери, които ми трошат колата. Наистина е срамно.

23

Веселяк

преди 2 години

Това Българите сте големи бунаци витаете в облаците ква атомна ще строите та вие къщичка за пиленца не можете да направите.И сега с тия *** на власт не ви виждам ще гоните по стандарт Северна Корея.

22

Анонимен

преди 2 години

Белене е частен проект. Има два държавни платени рекатора, които трябва да дадем на един частен проект, а държавата да поръчва и плаща други два реактора за Козлодуй. Нека Белене да си поръчва други ядрени реактори, ако има желаещи. Държавата ще спести време и пари чрез използване на вече платените реактори. Важно е 7 и 8 блок на Козлодуй да бъдат собственост на държавната Козлодуй...............Това ще е печалбата за България от проваления от всички АЕЦ Белене.

21

Анонимен

преди 2 години

Спекула и борса за ток и газ не трябва да има. Западна Европа ни продава нашите ток и газ на европейски борсови цени. Те печелят от нас, а ние им даваме газ и сами произвеждаме тока. Западна Европа води антибългарска политика. Сърбия, Унгария подписаха дългосрочен договор за 270 долара за газ.

20

Анонимен

преди 2 години

Матриците трябва да бъдат запазени задължително. Те са енергиен източник, но и работна ръка. Има цели семейства, които разчитат на работа в мините.

19

Ямболия

преди 2 години

До ЯМБОЛ датска фирма ще строи фотоволтаична централа с 250 мегавата мощност. Произведената енергия ще е свързана с Националната енергийна мрежа,също ще може и да се съхранява. Пусков срок-2023 година и само 50 работни места. Това е бъдещето. Датчаните до 2030 година ще изградят в страната ни фотоволтаици и вятърни централи с обща енергийна мощност 2500 мегавата. До 2040 година ще станат 5000 мегавата. Това е бъдещето.Цените на ел. енергията от фотоволтаика при ЯМБОЛ ще бъдат ниски.

18

От негласувалите

преди 2 години

Запазете и Марица - запад, ако искате. С такива експерти като този, Бойко борисов от БСП, Ахмед Доган от ДПС и много други настоящи политици, България провежда избори след избори. Субсидийкииките на партиите свършиха и е време Йордан Цонев от ДПС-то да им раздава от обезценяващите се турски лири ! Така са си нещата с българските финансисти и политици !

17

От Зарата

преди 2 години

През Мариците се източиха толкова милиони държавни пари, че магистралите са като капка в морето- можеш да купиш ток за три Българии.Нямате идеи какви далавери са , какво връзкарство , какъв раздут щат и необосновано високи заплати..В този си вид са за абсолютно затваряне, да не говорим че изтровиха целия Старозагорски район,сероотчиските въобще не работят както трябва-парите се окрадоха

16

Ямболски цървул

преди 2 години

Заявявам,че ще влизам на всякъде без маска...и ако някой ме глобява,да си приготви 3-4 000 лв . за нови зъби.

15

Феникс

преди 2 години

В момента печалбите са огромни .Много хора ще полудеят.

14

Анонимен

преди 2 години

Агент на ДС Таско Ерменков. Първи критики към работата му като разузнавачСт. лейт. Ерменков изпълняваше добре функционалните си задължения. Проявява се като изпълнителен и експедитивен в работата си офицер. Упорит и старателен. В отделни случаи обаче имаше пропуски в ръководството на РП. Липсата на задълбоченост в някои указания и оценки по съответните категории лица се дължи от една страна на малкия му практически оперативен опит, а от друга страна на недостатъчно вникване в проблемите.

13

Анонимен

преди 2 години

Таско Михайлов Ерменков Дата на раждане:4 октомври 1955 г.Място на раждане:гр. София.Произход:Семейство на военен.Семейно положение:Женен.Партийна принадлежност:БКП (от 1983 г.).Възраст към момента на привличане/назначаване:28 години.Категория сътрудник:Щатен служител.Псевдоним:ОР РАДУЛОВ.Структура:Разузнавателно управление на Генералния щаб на БНА.Дата на привличане/назначаване:20 септември 1984 г.

12

Анонимен

преди 2 години

Таско беше рокер а може и все още да е

11

Анонимен

преди 2 години

До До Анонимен - Кажи му е! Помаците та помаците. Все помаци им виновни...

10

До Анонимен

преди 2 години

От биографията му: Роден е на 4 октомври 1955 г. в София в семейство на военен офицер.Това отговорили ти на въпроса от коя помашка махала е, го-ве-до просто?

9

до анонимен

преди 2 години

"Този от коя помашка махала излезна?" ------ Питай прабабите си! -)))

8

Анонимен

преди 2 години

Този от коя помашка махала излезна?

7

ХП

преди 2 години

Тихо, бе!!!!! Че, ако въ чуй Грета Тублеронъ шъ станем като "Светулки" - един час светло, два часа тъмно!

6

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен. ВЕЦ, ветрогенераторите и слънчевите да не са зависими? България е бедна на енергийни ресурси страна. Не може от нищо да правим нещо.