10

радикал

преди 2 години

Попълваш декларации един топ бумаги си губиш времето с глупости и накрая само гледат как да те декласифицират дея гадове мошеници по-добре да не им плащаш данъци и да фалира скапаната мизерна държавица и без това само мислят как да ни откраднат данъците!

9

Теди

преди 2 години

Аз нямам нито брачни, нито извънбрачни деца и по-добре- не е задължително да имаш деца, дори понякога е по-добре да нямаш даже е наложително да нямаш

8

Асан Кьоравия

преди 2 години

За ромалеску ще има ли нещо???

7

Анонимен

преди 2 години

Добър вариант! Подпомага работещите, а не лежащи на помощи.

6

Някой

преди 2 години

Това 3 най-добрата мярка за деца, прилагана някога, вместо на скандинавците да дават по няколкостотин на всяко дете, така дават добра сума на работещите българи. Дано да я гласуват пак догодина.

5

данъчен

преди 2 години

До 1Намаля се данъчната основа с 9000 лв умнико. Съответно връщат 900.

4

Анонимен

преди 2 години

Доста подвеждаща информация. Връщат 450 лв ама друг път, по скоро около 40-50 лв на родител и то при все,че се осигуряваме на добри доходи.

3

Onzi

преди 2 години

До АнонименТочно 900 лв. връщат за 2 деца. Приспадат се 9000 лв от данъчната основа...

2

Анонимен

преди 2 години

*с увреждания. Ама нали трябва всички да кликнат.

1

Анонимен

преди 2 години

Не ви връщат 900 лева, а ви ги приспадат от данъчната основа. Предишни години приспадаха по 200 лева на дете и реално връщаха около 20 лева. Ако не пипат формулата, излиза, че ще върнат 90 лева за две деца, ама ще видим като пуснат декларациите. Научете ги малко тези данъци, че да не се излагате като кифладжии.