74

РУМЕН РАДЕВ

преди 2 години

Няма никъв вирус това е пропаганда това е лъжа ай ходим на шипка да горим маски

73

Анонимен

преди 2 години

тези които са тръгнали с кораб от юар още пътуват и не са тествани.

72

Анонимен

преди 2 години

До 68 Дали новите ваксини от март са по-добри ще се види от няколко месеца(дали ще имат пробив като сегашните с делта и колко месеца ще държат) до няколко години(за страничните им ефекти). 5 години след март е добър избор за дата за ваксиниране на разумен човек, ако наистина вземат да изкарат този март някое чудо, което и да работи, че и да не ти натриса инфаркт.

71

Анонимен

преди 2 години

Тоя математик да си скъса дипломата, защото явно не чете новини и не може да мисли. Още не се знаело дали ще има пробив при ваксинирани. Аянколу, ВСИЧКИ СА ВАКСИНИРАНИ. Не само го пише в новините това, а и просто се иска мисъл. Отдавна в самолет без ваксина не те пускат или искат тестване куп пъти, отиваш уж за 2 дни, а те държат 2 седмици карантина. В полет най-много 1-2 от 200 да са неваксинирани, и то, ако ги пуснат в самолета.

70

Протеста

преди 2 години

Без да сте пътували вашите мозъци са заразени с тъпотии

69

НЕКОЙ

преди 2 години

Аз се заразих при жрици на любовта. Тетраолеан и Б-комплекс и са опрайх.

68

Анонимен

преди 2 години

Омикрон за разлика от Миньоните участва в друга комедия наречена Пандемия .

67

И.С.

преди 2 години

Хайде пак *** статии сте пуснали.Не осъзнавате ли че хората умишлено се заразяват в болници и тест центрове с невидими и измислени вирус варианти, а не в самолети.Имам познати в Германия, които са арестувани за нещо което не са извършили и са вкарани умишлено да бъдат тествани в ковид отделение и заразени. Събудете се медии и не вървете срещу собствените си деца и народ.

66

Пурко

преди 2 години

Другият вариант изберете по яко име бе, нещо Оптимус Прайм,или Мегатрон 🤣 баси пародията и цирка не е истина на кво направиха Европа

65

Анонимен

преди 2 години

Човечестаото винаги се е развивало на принципа проба- грешка. Някой е влязъл в пещерата и мечката го изяла, но другите се спасили. Така и борбата с коронавиру продължава. Новите ваксини от март дано са по-добри.

64

Анонимен

преди 2 години

Сега съобщиха- от 600 пътници, 62 позитивни от тях 13 са с омикрон.

63

Анонимен

преди 2 години

Един да има заразен в самолета и то ти стига . Това е 20 часа полет.

62

Анонимен

преди 2 години

Хайде пак отначало, ваксини, сертификати, вълни, ново правителство, инфлация, мизерия, умрели и другата есен пак.... Колелото на хамстерите...

61

Анонимен

преди 2 години

"Преди няколко дни заведох на лекар моите котки да им сложат годишните ваксини - те излязоха от клетките и яко надраскаха и изпоядоха двамата лекари в Плевен. Те котките имат също мнение относно задължителното ваксиниране" - Малкият има алергия към кучета и затова сме с коте. Коетото има мнение, когато стнае въпрос за къпането му и няма чначение, дали се е опикало или покрито с кал - дере, хапе, съска ... Извод - Не се води по мнението на домашено животно ...

60

Лорд Омикрон

преди 2 години

Рестартирането на пандемията върви с пълна сила

59

Анонимен

преди 2 години

до 61 - съмнявам се и толкова да има...

58

Шопо

преди 2 години

Само плашите ората с тия нови мутации. Никой нищо още не знае за тех ама СТРАШНИ били. Одете да се ваксинирате и нема се плашите.

57

Ваксинка

преди 2 години

То ваксините също отслабват имунитета и хората стават уязвими за други болести едно уж оправя и 10 други неща разваля.

56

Анонимен

преди 2 години

Сертификатите бяха грешната стратегия защото ваксините не са стерилизиращи ваксини, всъщност не са ваксини въобще а само с временно разрешение за употреба.

55

Анонимен

преди 2 години

Наказват ли ЮАР за апартейд над белите?