23

кон

преди 2 години

Защо приказвате глупости - " Била се занимавала с коне от 70г. ... " - Да не ги е поила , хранила , израждала и ринала оборите ?! Отива поглежда ги и казава "БРАВО " - Коняра да му мисли !!

22

До 24

преди 2 години

Аз съм другия..

21

Анонимен

преди 2 години

В 21 век ми е смешно това нещо с кралици и дрън, дрън, на кого е нужно това, не знам.

20

От двамата

преди 2 години

Аз съм единия....

19

BatSot456

преди 2 години

Крайно време е кралицата да сдаде всичките си задължения и отговорности(каквито и да са те),и да си гледа старините.Не виждам тази институция ,като някаква движеща сила.

18

Whitestar

преди 2 години

Много добре е, че толкова информация за кралицата е свободно споделена! Откритостта на толкова високопоставени личности показва заявка за законност и демократичност. Но показва също и, че тя е обградена с хора, които приемат личния избор и свободата. В този семеен кръг, вероятно стриктно се спазват дадените думи и уговорки, както и законността, като така дават пример на цялата нация и държава! Това едва ли има аналог в другите страни! Браво.

17

Теди

преди 2 години

Браво

16

Мееметчу

преди 2 години

Питам съ - В кво съ състои "привилегиятъ" да чатиш с 95 годишна бабка, па дори и кралицъ? А, ся де!?

15

Асан

преди 2 години

Къртицата джитка игри на Айфона друга работа нема :)))

14

Анонимен

преди 2 години

Аха,букмейкъра Джон може и през ноща да се свърже с кралицата!Явно Елизабетката е пристрастена комарджийка и залага яко на надбягвания с коне, страст на по -старите поколения комарджии!

13

Гошо...Тъпото

преди 2 години

Аз пък си...мислех,че Премиер-министърът на Велокобритания държи единия пряк телефон,а другиата връзка е на Гл.прокурор с кралицата.,ама това е Острова.Забравих,че Кралицата има...пъълно доверие на гореспоменатите и ги е оставила да правят каквото си искат.

12

Република

преди 2 години

Обединеното Кралство е измислена и изкуствена държава като Югославия или СССР - разпада е неминуем. Накрая ще станат по-малки и от нас, но дори тогова ще ни занимавате с наглосакситe.

11

Totenkopf

преди 2 години

И какво ни интересува това, да не сме некое английско графство? Дори не са в ЕС, така че престанете да ни занимавате с глупавите ви новини за тоя изкуфел рептил

10

Анонимен

преди 2 години

Много се съмнявам, че на *** вците, дето все оп лю ват британското кралско семейство като отживелица, ще им е твърде неприятно, ако си имахме личности, потомци на Крум и Симеон. Или на Самуил. Или на Асеневци. Друго си *** 60 години да прави избори, да се подвизава като журналист, депутат, министър, ей го сега още 5 години и президент... Няма бедна монархия, мили зло бен ***.

9

Анонимен

преди 2 години

Промити мозъци преди векове,продължава промивката и в наши дни...Това е един вид масова психоза....неща които трябваше да останат в миналото...

8

АнонимеН

преди 2 години

ТО Е ЯСНО, ЧЕ 2-*** ДУШИ ИМАТ ПРАВО ДА СЕ ОБАДЯТ НА КРАЛИЦАТА, ЕДИНЯ Е ОТ ПОГРЕБАЛНАТА АГЕНЦИЯ С КОЯТО УРЕЖДАТ ДЕТАЙЛИТЕ, А ДРУГИЯ Е ПОП НА КОЙТО ДА СЕ ИЗПОВЯДВА ПРЕДИ ДА СЕ ГЪТНЕ!

7

House M.D.

преди 2 години

Въпросният букмейкър на каква възраст е, че да е зет на покровителя на Хауърд Картър?

6

Талибан Ер-джолан

преди 2 години

Лизи кефиш ***, щи звънна.!. Иш алах!

5

sherlock

преди 2 години

заснемана до гърба на майка си (???!!!!)Google...?

4

Анонимен

преди 2 години

Супер глупава и напълно ненужна статия. Дреме ми на мен за това бабче.