49

Теди

преди 2 години

От такива като Пламена и Виктор Неделчеви така става

48

Анонимен

преди 2 години

Спасилите се били седящи на задните седалки до машинното отделение на двигателя до което на най-задната седалка спи 2-ия водач,като до тях не са достигнали в силна степен дима с пламъка на пожара възникнал от предната част до края на салона с багажното с моментално и сила,че за някакво малко разстояние от удара с мантинелата,който не е пряк в средата на автобуса,а даже да е пряк не може толкоз бързо да повлияе на мощност,бързина,сила на разпространение на пожара,че водача да не може да отреагира

47

Анонимен

преди 2 години

Може ли да пропуснат цял труп? Какви са тези експерти? Какъв е бил този оглед да не видят труп и да го открият след дни в автобуса. Това не е игла. Това не е фиба. Това е цял труп и то човешки труп. Как не го видяха? Как го откриха чак в Перник чак след като автобуса е бил ескортиран за съхранение на уликите. Какви са тези хора? Слепи са са били да не видят цял труп? В шок съм.

46

безброй калинки

преди 2 години

До неграмотници: Май *** е редакторката Весела и засмяна....не може ли да брои и после да пита преди да пише ?

45

Анонимен

преди 2 години

Комунистически резил. Корупцията, кражбите и некадърността процъфтяват

44

минувач

преди 2 години

Браво на Раковите оперативни работници. Добре, че прокуратурата си е свършила работата.

43

Анонимен

преди 2 години

Ега си следствието! Пет денонощия в наличен изгорял автобус труп не може да открие. Хвала на Рашковото МВР.

42

Анонимен

преди 2 години

Бежанец, а? Ще бяга. Къде ще избяга?

41

Анонимен

преди 2 години

Ще бяга ли? Бързо го изгориха.

40

Анонимен

преди 2 години

Абе тия труповете не могат да преброят, тръгнали разследване да ми правят. Какво им се доверявате изобщо на тия аматьори? Истината така и няма да я узнаем.

39

неграмотници

преди 2 години

Абе, тия луди ли са или нас правят на луди? При положение, че в автобуса са били 52 пътници, 45 са загинали и 7 са живи - сбора не е ли 52? Какъв един търсят? Аз ли не мога да смятам или те са учили друга математика?

38

ЗаПочиващияШофьор

преди 2 години

...има малка камера ,вдясно до багажниците и резервоара, с капак като на багажник.Там спи шофьорат или тахаграфската му карта. Отвориха прокурорите съседните капаци и видяха , че тубите са празни, а не видаха че там е изгорялото тяло на шофьора.Ами ако той със запалката вместо цигара е запалил фоерверк или бензинови пари излезли от изпразнените туби , ко пра"им?Цялата прокуратура е за уво и реподбор.Да назначават ГРЪБНАЧНИ с мозък и юридическо образование от СУ, а не от имитациите,бълващи китапи

37

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Моите почитания към жертвите и техните семейства,ама т'ва Зе да мяза на некаква ромска игра "тука има,там нема,нема тука,там има...има,нема,има,нема,,има,нема...Толкова ли Днес Бг не може да се свърже с официалните руски власти и оттам да влекат информация. Някои май не са журналисти,а примък-отмъкцисъс солидни заплати,които дебнат да препишат некакви клишета из Гугъл,превеждайки си ги с кофтият гъгъл-преводач.

36

Анонимен

преди 2 години

Да се събират на едно място Сарафов, Каскета и Цацаров и да хващат гората тия гербаджийски марионетки

35

Анонимен

преди 2 години

След коментар #25 като спрем да се смеем можем и да помислим с какви хора си имаме работа в тези репресивни органи.

34

Анонимен

преди 2 години

Да не са арестували Борисов и Гешев, че не ги виждам?

33

Анонимен

преди 2 години

Блазе му на този спасения, ще го пишат мъртъв и ще има нов живот без кредити и сметки. Невероятно е качеството на работа на македонската и гешефрарската прокуратура. Ако се беше случило в Германия с френски автобус, щеше да знае всичко за всички след един ден.

32

Анонимен

преди 2 години

Та, на този с магаретата, дето докато яхал бройката не му излизала, казали: брой и себе си и всичко ще е наред!

31

Анонимен

преди 2 години

Сийка веднага да си подава оставката, не можеш да говориш такива недоказани измислици,да хвърлиш близките в недоразумение и ужас!Какъвто е главният прокурор такава е и говорителката!

30

Дъно..

преди 2 години

Голяма излагация...като не им излизаше бройката, защо бързаха да я обявяват...разхождали са автобуса с жертва вътре....Най-вероятно това няма да е последната издънка на разследващи и прокуратура....