14

Bobi

преди 2 години

Шикерберг е поставено лице. Кой ще даде такава власт на чукан като него.

13

Здравейте роби

преди 2 години

Лошото е че масово ще ви четат мислите 24/7 и миналото ви естествено!

12

Искам да бъда

преди 2 години

Почетен метаконсул на Барбадос.

11

Ние сме

преди 2 години

Поне 20 години по-напред с мутриверса.

10

мета е скайнет

преди 2 години

едно не мога разбера кое му е лошото и непрактичното на видео връзка с администрацията? а да, като е виртуална ще им такси, второ това е пътя на глобализма, различни градове държави в една среда и накрая без държави, само квартали по етноси с местен бей подчинен на ГЛАВНИЯ СИТ В ЙЕРУСАЛИМ. сега ще има натиск всички да св регистрират вътре. няма да има значение бял червен, ще говориш с няко картинка а зад нея арабин а тюрбан... Адмонистрацията ще е само блондини със сини очи

9

Инспектор Дюдю

преди 2 години

До ля ля........ Стига с тия митове че някой иска по малко население на земята. На тези които правят парите им трябват ПОТРЕБИТЕЛИ, колкото повече толкова по добре, иначе пари няма.

8

Анонимен

преди 2 години

досега поне картинките бяха истински. напускам с тъга и отвращение.

7

ля ля

преди 2 години

облъчени хора изявяват демокрацията като развитие и в действителност предлагат - илюзия! аз съм против такива хора! твърдо заявявам че децата ми искам да учат и играят футбол на игрището после криеница и да гонят момичета докрай! открито заявявам че всичките тези тези и измишльотини са за да се намалеее населението което сега живее на 80% в нещастие и нищета! да може да ги захраним лордовете и онези фамилиии - те така и не разбрах с какво са повече от нас?>!

6

Анонимен

преди 2 години

И зад всичко това, стои желанието на човек, да бъде нещо, което не е. За жалост, влизайки в измислен свят, никога няма да бъдеш истинска и завършена личност. Успех на бъдещите метавселенци, ще живеят един измислен и фалшив живот, в едно измислено и фалшиво място пълно с измислени и фалшиви хора, като тях.

5

Питай МВР и Пашата

преди 2 години

Аватарите водят до самоубийства, те ти копират целият мозък и после те изнудват и манипулират включително докато спите, сменят ти пароли, точат ти сметките, гледат жена ти как се къпе и вас естествено! Тук му казват СРС!

4

Анонимен

преди 2 години

Да го наметате у *** тия простотии няма нужда от това нещо дано всичко висе проклети ида горите в ада

3

Анонимен

преди 2 години

Преминаваме към дигитално портфолио

2

консул

преди 2 години

оня от ИТН са ше стане мета барбадоски консул

1

Анонимен

преди 2 години

Деня в който Мета ще има достъп до абсол'тно всичко, комуникации и подобни на едно посолство. Мета ще контролира живота ви от сега нататък и ще стават в млрд $ по-богати а вие по-бедни.