87

Туран

преди 2 години

Бъдещето е обединение на всички тюркски държави под общото название Туран.

86

с две думи

преди 2 години

да чакаме нов съветски съюз,ама с Турция на чело.

85

CriticusMagnus

преди 2 години

Те да си пооправят икономиката малко (визирам нестабилността на лирата и високата инфлация), пък тогава да мислят за световно господство! :)

84

Сандо

преди 2 години

пълни глупости, туската лира е обезценена ... на Ердоган ще му резнат кратуната в прекият смисъл на думата по някое време и то това ще се случи по телевизията

83

ДДРОнег

преди 2 години

туркиата е била, в момента е, и винаги ще бъде заплаха за цивилизацията !!!__Те не признават нищо друго , освен исляма !!!___ЕС не трябва да прави бизнес и да толерира туркиата, за жалост западноевропейците не се учат от историята на Източна и Централна Европа !!!

82

Ноко

преди 2 години

Ква икономика в Тюркия бре???Лирата е обезценена отвсякъде.

81

Анонимен

преди 2 години

Какви са тези новини? Турци ли си плаща ли кво? Лирата отиде някъде си в небитието и Apple спрахя да произвежда частни за мобилните и компютрите си в Турция.

80

Анонимен

преди 2 години

Джуджета. Една едра бомба и новия свят заминава. Никъв играч неложе да бъде.

79

Анонимен

преди 2 години

не знам какво обединение е в главата на ердоганя, ама турската лира продължава да пада , а цените там да скачат

78

Анонимен

преди 2 години

Мисирката както винаги пише глупости турците не са тюрки, но нЕма кой да го прочете. Това, че анадолския фюрер се опитва да се представи като такъв защото в Азия има огромна група народи с тюркски корени и се опитва едва ли не да се искара техен водач е друг въпрос.

77

Rrr

преди 2 години

Султан возвращается! Встречайте!

76

Анонимен

преди 2 години

пуйка vs Мечка = 0/1000

75

Анонимен

преди 2 години

Тъй наречените "хуни" , които турците също си присвояват като свои, са наричани в източниците "скити" , а не "хуни" , с този темин "скити" са били обозначавани славянските племена, включително и българите. Термина "хуни" се появява по-късно.А и няма как скититите-славяни или новонаречените "хуни", да са имали нещо общо с турците, които се появявт векове по-късно на историческата сцена, почти 1000 години по-късно. Да престанат да крадат европейска и друга чужда история!

74

Анонимен

преди 2 години

До АнонименСамата дума "тюрки" е измислена през 16 век, още веднъж ти го повтарям - 16 век, а първата българска държава се е образувала през 6 век в територията на днешна Украйна и част от територията на днешна Румъния, по-късно, през 7 век, се образува и Дунавска България на територията на днешна Румъния и на юг от Дунав, първите две български племена в южните Балкани пък са от 5 век.Сега сравани къде са - 5, 6, 7 векове и къде е 16 век!И с думата "тюрки" са обозначавали жълтата раса.

73

Анонимен

преди 2 години

Тюрките произхождат от прабългарите ханове. Взели са прабългарския език и земята на прабългарите и са ги нарекли тюркски както сега макетата измислиха македонски език и в бъдеще ще имат претенции и към територия..

72

Анонимен

преди 2 години

Хахах ЕС никой не го брои за чорап, дори украйна гледа да се съюзи ако трябва с ердоган с/у русия отколкото европа хахахаха. Австралия също би шута на ЕС като си развали договора за подвоници с франция за 60 Милиарда и направи договор с англи4аните. ЕС бяха се обидили за това.

71

Анонимен

преди 2 години

До SSТурците не го правят с ракети, а асимилират стъпка по стъпка около себе си населението, с памук,мазнене или с кютек, няма значение, и без бомби го правят, така са го правили и през турското робство, но с насилие и сега правят същото, но го правят по друг начин, с други методи.

70

Анонимен

преди 2 години

Всъщност са две са българските племена от територията на южните Балкани, но това няма значение дали са били е едно или две, важното е, че такова нещо като "прабългари" или измисленото през 16 век "тюрки" - няма

69

Анонимен

преди 2 години

самата титла "канас", която е изписана на рзлични места - каменни надписи, писмени източници, метални съдове и т.н., означава славянската титла - княз, но изписана на старобългарски. Самата дума "тюрки" е измислена през 16 век , а също и руските учени я натрапват изкуствено, но с нея са обозначавали жълтата раса,монголите,а не турците.Ако видите да се говори за "тюрки" преди 16 век, то означава, че е абсолютна лъжа, по простата причина, че тогава не е съществувала такава дума "тюрки".

68

Анонимен

преди 2 години

До HeheПрабългари изобщо няма, първите данни за български племена са от териториите на днешна Румъния, Украйна, както една българско племе заселили се в южните части на Балканския полуостров през 5 век, изобщо няма никакви данни да е имало български племена в Азия, ама никакви, тази теория за прабългари и други разни теории, са пълни измишльотини, без никакви доказателства, самата титла "канас" означава славянската титла - княз, но изписана на старобългарски. Самата дума "тюрки" е измислена пр