25

Ал Талибани

преди 2 години

Наркопласьора никога не дава на клиента сам да произвежда наркотици. Те никога и никому не помагат, да имаш своя независима икономика и да не си в дългово робство. Тези пари и храна за свинете, не са за добро, идат заедно с либерална идеология, която е система за геноцид. По-добре глад колкото трябва, но да оздравеят обществото , отколкото ЛГБТ, Фенинем и други западни перверзии.

24

ДДРОнег

преди 2 години

Почти 20г. 'мериканска помощ и е все едно, че "мечешка услуга" са им направили - една страна, кяото не може да съществува самостоятелно, хора, които не искат да се борят за страната си и т.н. !!!

23

М А Д У Р А Н Ц И

преди 2 години

ТАМ 100 ДНИ ПРИ НАС 6 МЕСЕЦА ВЕЧЕ УПРАВЛЯВАТ ТАЛИБАНИТЕ- 40% ЦЕНИ НА ХРАНИ НАГОРЕ, ТОК 4 ПЪТИ ПО ВИСОК ОТ ЯНУАРИ, ГЛЕДАМЕ МИНИСТРИ НА НАБЛЮДАВАМЕ ПОВЕДЕНИЕ И ИЗКАЗВАНИЯ НА КЛЮЧОВИ МИНИСТЕРСТВА И СЕ ЧУДИМ ДАЛИ НЕ СА ИЗБЯГАЛИ ОТ КЛИНИКАТА НА ДР ГЪЛЪБОВА ПРЕЗИДЕНТША, ПРЕЗИДЕНТ ДРУСАТ ХОРА И СЕ ВЕСЕЛЯТ А СЪЩИЯТ ДЕН НИ НАПУСНАХА 250 ЧОВЕКА ОТ КОВИД, А КАТО ГЛЕДАХ И ПРЕГОВАРЕЩИТЕ РОВЧ И РГЕЧ НАПРАУ СИ ВИКАМ ДА СЕ НАДУПВАМЕ И ДА СЕ МОЛИМ ПО МАЛКО ДА НИ БОЛИ ВСЕ ПАК СИ ГИ ИЗБРАХМЕ С МАШИНИТЕ НА МАДУРО.

22

Анонимен

преди 2 години

ОК...зле сте,и какво очаквате...Мълчание.Не сте за съжаление,имахте възможност да живеете по добре но уви...Глад,глад.Какво да очакваш от беден човек...борчове и деца.Нямат какво да ядат,ама имат по 10 деца...Викайте Всевишният...

21

Анонимен

преди 2 години

Общество без: вирус, джжендаризъм, феминизъм, неолиберизъмм...

20

Анонимен

преди 2 години

Как е? Има ли почва либералната демокрация при талибаня, има ли?

19

АЯТОЛАХ ХУМАНЕН

преди 2 години

В Турция е същото дердже

18

Hamid

преди 2 години

Малко или много, проблемът сега е гладът и необразоваността. Нищо отдолу, нищо в перспектива, освен престъпност. Тъжно.

17

ХП

преди 2 години

Искат свобода??? Да станат и да си я извоюват, а не да "мрънкат"! Щом търпят и живеят при тези условия, значи болшнството афганистанци ги устройват тези норми на живот!А, малцинството на което не му харесва - търпи или емигрира! Туй-то!

16

Анонимен

преди 2 години

Колко процнта е ваксинацията в Афганистан? Как до сега не са измрели без сертификати там?

15

Долу ГЕРБ

преди 2 години

Оставка! Бойко Борисов кога ще подаде оставка!

14

Той е!

преди 2 години

Кой не скача е червен!

13

Анонимен

преди 2 години

Какви са тези чаршафи на снимката?

12

циник

преди 2 години

Бааа ... *** сички трябва да сме загрижети, кво стаа в Афганистан, щото ако не сме загрижени ... ... ... ми не сме загрижени ... даже ... ... ... за Афганистан и кво ... е за тва ли ще раздаваме сертификати ... загрижени с/у незагрижени ... ... за Афганистан ...

11

Анонимен

преди 2 години

До Молла ОмарНай-висша форма на цивилизованост , почтеност и култура е когато обиждаш публично хората от държавата която ти е спасила К----Я З-----К и вероятно на семейството ти от хубавата ти държава с още по-умните и красиви жители - инженердо лекар до инженер и така нататък!

10

Анонимен

преди 2 години

Понеже тук сме цъфнали и вързали и да седнем да се кахърим за другите. Ние нямаме здравеопазване с мизерни пенсии и заплати сме и тук има доста гладуващи, само дето момичетата и жените не са забулени и спирани да учат, но религията е друга.

9

Анонимен

преди 2 години

7 ***, над 66% гласуваха са за Радев и ти още повтаряш опорките на оня с джипката, който получаваше "само пури "

8

Анонимен

преди 2 години

След 12 години управление на Бойко Борисов и ГЕРБ в България е по-зле и от талибаните.

7

Анонимен

преди 2 години

След Афганистан наред са Балканите. САЩ вече нямат пари да са навсякъде. Или да се опитат да спетнат война на балканите с Русия, иначе САЩ трябва да си вдигат чуковете от Балканите - нямат друг избор. Може и да опитат с Молдова и приднестровието, молдовците са по глупави и от украинците. А с Украйна няма да стане, на Русия не и трябва цялата тази cволоч, дори и да има война тя ще приключи за часове, и Русия няма да си взима никаква Украйна, да ги взима да ги храни Байдън.

6

Анонимен

преди 2 години

Тука вече 6 месеца фигурантска власт и е по зле от талибаните.