48

до 49

преди 2 години

Благодаря за пожеланието. Обаче проблемът е не толкова в капацитета, а в диспропорциите - дадох пример: за 5 минути мога да си запиша 10 прегледа при гинеколог, да си ги избера по красота и да поискам удобен за мен час. За измислената пандемия вече дори не ми се пише - трябва наистина да си сляп и глух, за да не виждаш какво правят.

47

До 43

преди 2 години

Не, продавачите в Била не са на първа линия. На практика не са ни и нужни, ако имаме система за самообслужване в супермаркета, каквато има на много места по света. Друг въпрос е защо у нас няма. За разлика Била, пробвайте система за самолекуване в болницата, да видим дали ще работи...и дали там няма нужда от свободни лекари.

46

До 44

преди 2 години

Как очаквате да има свободен пулмолог при толкова много болни с белодробни проблеми в държавата? Не е проблемът в здравната система в случая, а с капацитета й. Това изпитвате Вие на собствен гръб, благодарение на 75% от народа ни, включително явно и Вие. Не някой друг е виновникът. Дано баща Ви се възстанови!

45

анонимен

преди 2 години

Трагедия е. 12-годишно момиченце е починало. Нищо няма да го върне, но поне ние да станем смирени и да поправяме грешките си. След злоба, глупост и разочарования се върви напред, ако се налага и със срам. Бяхме станали безсрамни и животът ни наказва за това, възмездява ни.

44

АНОНИМЕН

преди 2 години

Станахме за резил в цяла Европа по починали пациенти от Covid-19 . Няма адекватни мерки от страна на здравното министерсво, неконтролирането им и не на последно място личната хиена

43

ъъъ

преди 2 години

За да има една доза повече за теб.

42

Анонимен

преди 2 години

12 годишните може да се ваксинират. Защо не да ваксинирали това момиче?

41

ъъъ

преди 2 години

Не са жертви на ковид, а са жертви на българската здравна система. Баща ми е с пневмония в момента. Живея във втория по големина град в страната и успях да му запазя час за пулмолог чак за след 10 дни. Дотогава сми но стенд бай и ще пием антибиотик, който пие повече от 2 седмици - явно без особен ефект, защото личната му нито смее да го спре, нито да го смени. Виж, ако ти трябва гинеколог или психиатър, можеш и по снимка да си го избираш.

40

Анонимен

преди 2 години

Идете в една БИЛА и вижте там колко народ от персонала е минал през КОВИД, но за тях никой не казва, че са на първа линия.

39

Анонимен

преди 2 години

Кога почнаха да бодат 12 годишни с тромбоелексирите. Кога за пръв път почина 12 годишно дете. "С ковид".

38

рискът

преди 2 години

от образуване на тромби, беше официално добавен, като възможен страничен ефект от ваксинирането

37

Д-р Менгеле

преди 2 години

Кофти е този вирус. Не заразява активните в мрежата антиваксъри. Така пти тази смъртност досега да са намалели с 30-40%

36

...

преди 2 години

92.52%! Колко жертви още трябва да дадем,та да осъзнаем необходимостта от ваксиниране?

35

гост

преди 2 години

много от хората се заразяват на работните маста работодателите са виновни ,хората работят натъпкани помещение без разстояния и възможност за проветряване не се носят маски защото работодателите не искат да ги осигурят стрували пари,също не се правят тестове на работниците 2-3седмично, който трябва да са за сметка на работодателите,отново струват пари

34

До 32

преди 2 години

Особено 92 годишните без придружаващи заболявания,можеше още поне толкова да поживеят.

33

Реалист

преди 2 години

254 починали, от които 235 са се страхували да се ваксинират. Е, фатално са сбъркали от какво трябва да се страхуват.

32

Анонимен

преди 2 години

Ако се бяха ваксинирали, тези 235 неваксинирани можеха всичките да са живи или почти всичките. Все пак никоя ваксина не осигурява 100% защита

31

важно е хорота

преди 2 години

Няма значение колко са жертвите, важното е харвардските "гении" да съставят правителство, Радев да играе хора, Кацаров да продължава да се гаври с хората и да лъже, Кокорчо да е финансов министър, защото там са парите. А Нинова да блафира, че подава оставка и да си плете кошничката, а *** да чакат м. януари, за да я преизберат отново. Тя ще ги изпързаля и няма да си тръгне. този филм вече го гледахме, нали?

30

До Анонимен 31

преди 2 години

Както ваксинирани мъртви...

29

В Германия

преди 2 години

може и да е така.Тука ваксинираните ще се увеличат най много до броя на гласувалите за президент.Умрели в плюс не се очакват, освен в новинарските бюлетини.