12

Анонимен

преди 2 години

САЩ дори нямат собствен език каква велика страна са хаха къщата ми има повече история от САЩ хаха безкултурна и безпросветна сбирщина, създадена от Франция.

11

Респект

преди 2 години

Благодарим за подкрепата. Америка и България споделят общи ценности и имат общо бъдеще. САЩ са единствената западна велика сила, която не подкрепя ньойския диктат срещу България. Моля, проявете уважение към тази велика страна.

10

Анонимен

преди 2 години

Единственото посолство, което взе отношенте Наглостта обаче не е в него, а на журналята, които избирателно информират и политизират, дори и в случая.

9

Модераст = Педераст

преди 2 години

Къш у краварника бе - Yankee go home...

8

До 2 и 5: написано е

преди 2 години

Президентът на Руската федерация е изпратил съболезнователна телеграма до президента на Република Северна Македония "във връзка с гибелта на граждани на вашата страна, между които деца и подрастващи, в резултат на пътно-транспортно произшествие в България". Руският президент е помолил своя колега да бъдат предадени думи на искрено съчувствие на близките на загиналите и пожеланията му за скорошно оздравяване на пострадалите (оцелели) при произшествието.

7

Анонимен

преди 2 години

Това са стандартни протоколи на дипломация, но в България журналистите превеждат, като писмото от Камерън до Борисов: "Скъпи г-н Борисов....",

6

Анонимен

преди 2 години

Специално за старческия дом има виновни много взеха да никнат тия частни домове алчност директорката не знаеше колко човека живеят в дома и на каква възраст са дори за персонала които са били на смяна един път казваше 6 после каза 8 и тя не може да каже пълна безотговорност

5

Анонимен

преди 2 години

КАКВО НИ ИНТЕРЕСУВА МНЕНИЕТО НА СТРАНА НА ДРУГИЯ КРАЙ НА СВЕТА? ДА НЕ СМЕ ИМ ВАСАЛИ??

4

Анонимен

преди 2 години

Веднага ви повярвахме! Дано не се разстроите прекалено много!

3

Анонимен

преди 2 години

а за 30 години че убиваха невинни в близкия изток нещо??

2

България е руска

преди 2 години

интересува ни какво е казало руското посолство.

1

Samo

преди 2 години

Само ни е тьжно за хора, които умират май. Тъжно, че умират по зверски начин, повече емоция няма.