20

мхмх

преди 2 години

dnes bg и вие ли се превърнахте в медия на герб, защо изтривате коментарите?

19

а Рашков?

преди 2 години

ПРОСТРАННО обясни за КОГО НЕ ТРЯБВА да се гласува!!Мисли се за НЕДОСЕГАЕМ.

18

Анонимен

преди 2 години

Кошлук ТВ пусна 6 минутен репортаж как банкянски 2луп гласува и плюе против Радев. Това е нарушението.

17

Според Пик

преди 2 години

Професора от сутринта стопява разликата. Но процентите мужду тях се увеличават. И цял ден агитират срещу Генерала. Но пак не им се получава.

16

Анонимен

преди 2 години

Боко пак заради вродената си "интелигентност" пак наля вода в мелницата на Радев. За него в най-голяма степен важи - Език мой, враг мой!

15

Анонимен

преди 2 години

В другите сайтове вече са писали директно че мафиотчо от Банкя е въпросния лидер,не че не го знаехме де..

14

ПОЯСНЕНИЕ

преди 2 години

Този лидер на политическа партия се движи винаги с шкембето доста изнесено напред и с ръцете в джоба. Трудно ще познаете кой е, но ще ви помогна - доктор на науките по разгъване на пожарникарски маркуч, генерал от най-голям мащаб, нямаме по-подготвен от него по всички въпроси и е изчел ''Винетуто''.

13

Анонимен

преди 2 години

Боко ханъм не иска да е депутат в парламента в който неговата партия на меките китки няма мнозинство защото ще му казват в очите, че неговите креватни приключения с евнусите в харема на Ердоган костват на народа милиарди!

12

бай Х

преди 2 години

Сигурно е някой нещастен гербераст , който си мисли , че все още има някаква надежда банкянското нещо да се върне на власт !!!!

11

Анонимен

преди 2 години

Психично Болното,Нагло Същество по скоро не агитираше,то просто исипа своята поредна порция неистова злоба,за щастие тоя път му беше за ПОСЛЕДНО!

10

Анонимен

преди 2 години

Страхливата Боко ханъма която за пореден път се кандидатира и когато партията и я набиха като ханъма в оргия с роми, за пореден път се врътна и каза, че или ще командва тя или няма да ходи в парламента за да не и задават неудобни въпроси за любовния и живот с Ердоган и колко струва на данъкоплатците неговото незадоволени его!

9

Той си агитира

преди 2 години

още от 2009 година. Живея в Дружба, и още тогава на всички коли на ромите, неговия и на Фандъкова електорат бяха сложени снимки с лика му. Тази година пак в деня на изборите през април в пощенските ни кутии имаше агитационни материали на ГЕРБ. Така, че нищо ново от един *** човек.

8

БНР

преди 2 години

Също да бъде наказана за агитация.

7

БАНко

преди 2 години

ПОЗОРЪТ БОРИСОВ , СЕЛЯНИНА ОТ БАНКЯ !!!

6

Анонимен

преди 2 години

Сигналът към лидер на "политическа партия" е към Бочко - банкянският селядн_ур говорИ 10 минути глупости. Да видим дали ЦИК ще са принципни и ще го глобят и него, както миналия път глобиха Кирил Петков.

5

Анонимен

преди 2 години

Сигналът е срещу Бойко Борисов, заради 6 минутното му интервю по БНР, в което плюеше Радев и агитираше за Герджиков. Авторът на сигнала е написал, че след като миналата седмица ЦИК е била непредубедена към Кирил Петков, следва да постъпи така и с Борисов.

4

Анонимен

преди 2 години

Толкова ли е трудно да назовете името на Лоестият индивид срещу когото е подаден сигнала?

3

Анонимен

преди 2 години

Рашков дали го съдят вече, за това, че открито излезе и назова как видите ли само две партии купуват гласовете ви, или за него не важат законите, както за ухиления кон огъзил се на америакнското посолство и руския наместник Радев?

2

Анонимен

преди 2 години

Днес Баце половин час изборна агитация прави, да го глобят, а и трябва да се въведе в избирателния закон, че ако до три пъти се отказваш да си депутат нямаш повече право да бъдеш избиран, като го е страх да не ходи в гората

1

Анонимен

преди 2 години

Най се смях на дебата когато герджикоглу каза каква реч ще отправя към нацията на нова година ако спечели,щом само до това му се изчерпват познанията..