347

Истукан

преди 2 години

Нищо не са помогнали ваксините, само дето се е увеличила смъртността от тях. Надявам се това служебно правителство да се маха час по-скоро.

346

Касандра

преди 2 години

В Ирландия и Сингапур са над 90% "ваксинирани" и унат рекордни вълни. В Гибралтар са над 100% прободени (щото бодат и гости от Испания) и отмениха коледа. 797

345

Касандра

преди 2 години

Те "вълните" продължават по около 2 месеца - така че могат да се предприемат произволни мерки и после да се каже, че работят. Гавра.

344

епидемиолог

преди 2 години

До Apple- Сходни са, защото са вируси от една и съща група. Ако при всеки сезонен грип се вдигаше същия шум, локдауни, здрави мерки затваряне на училища и бизнеси, пак щяхне да живеем перманентно с грипна епидемия. Интересно че се премълчава че от грипове умираха милиони стари и болни хора по света. Но поне не умираха допълнително хора от самоубийства, овърдози, алкохолизъм,,,, след банкрути загубване на работа, опропастен живот и бъдеще, липса на профилактика, задушаване от задължителни маски

343

да

преди 2 години

До Apple Също симптомите от натравяне с хлор и хлорни препарати отговарят почти изцяло на симптомите от Ковид.

342

така

преди 2 години

Вече ни е трудно да ви вярваме на бройките. След като от около 40 000 ученици, при тестове направени в присъствието на други хора, се оказаха само няколко бройки от различни части на страната...Какъв е контрола в лабораториите!? От къде изскачат тези бройки. Много нелогични неща стават.

341

Apple

преди 2 години

МЗ: Симптомите на COVID-19 са сходни с тези при сезонния грип и настинката.Кво да коментираме повече?

340

Дзън

преди 2 години

Никой не ви кара да се ваксинирате, ваксинират се хора, които са го обмисляли, но поради една или друга причина са били разколебани.Всеки трябва да има право на избор според собственото му здраве.

339

Фют

преди 2 години

Смърт за кяколд обществото което не позволява да се слагат - и + според убежденията Смъъъърт.

338

Анонимен

преди 2 години

И това ми било министър на здравето да дискриминира здравите, които никога на са боледували! Айде обясни бе министре за какво ми е ваксинация щом в държавите с над 60% ваксинирани бележат нови и нови рекорди на заразените? Ти какъв министър си като приказваш само глупости. Седни си - слаб 2 и да идва следващия министър за уволнение!

337

Диди

преди 2 години

Умственото безсилие води до физическо насилие.

336

K.Коцев

преди 2 години

Стига си писа заслуга,бе Кацаров !!! Пак неправилно трактуваш въпроса - КОЙТО ИСКА ДА СИ СЕ ВАКСИНИРА БЕЗКРАЙ , не да бъдем принуждавани и заплашвани !!!Достатъчно се правиш на интересен , но не си,а си направо жалък ,задето поставяш такива изисквания !!!Срам и позор си за българското лекарско съсловие !!!

335

ля ля

преди 2 години

някак си не мога да разбера как така "обществото било приело мерките" - че не разбрах да сме имали право на избор. а за ваксинирането и задължението ще трябва да поспорим. вие си се боцкайте там. ратс

334

от село

преди 2 години

Браво бе Кацаров ,чегъртате пречупвате ,а народа мре .

333

смях

преди 2 години

За тези думи само преди няколко месеца ме смятаха за луд. :)

332

Анонимен

преди 2 години

КОВИД Е СВЕТОВЕН ПЛАН ИЗМАМАВИРУСИ ВАНАГИ Е ИМАЛО И ЩЕ ИМА НАЙ ГОЛЕМИЯТ Е НЕВЕЖЕСТВОТО НА ХОРАТА И ТОВА ЧЕ НЕ СЕ РАЗВИВАТ ДУХОВНО! НЯМА ЛЮБОВ НО ИМА УБИВАНЕ С ВИРУСИ И ВАКСИНИДА СЕ УПОТРЕБЯТ ВАКСИНИТЕ НОВ СВЕТОВЕН РЕД

331

Анонимен

преди 2 години

Зеления чорап сега ще го натопори и на Анастазия.

330

Просто е

преди 2 години

Страна на голтаците - тарикати сме си - и много се радваме когато няма правила ;-)Ако ще е кола ще е поне 10 годишен баварец, но не и друго! Ако ще е море ще е в Гърция на вила 25 човека за 4 стаи. Ако не можем да запалим в асансьора - няма да го ползваме!

329

Анонимен

преди 2 години

Каца,фашист поздрав за тебе с песента "***"

328

Анонимен

преди 2 години

кацата ще се счупи да се величае сам! Голямо мазнене, пробутва се за министър, смешен!