41

Кокала

преди 2 години

До САМО ЧЕРЕПИТЕ МОГАТБоко има лостове с които да дърпа конците на платените си административни машинки които правят тези золуми но ти *** тиковч не можеш да го разбереш.

40

Свобода или Смърт

преди 2 години

Андреева ти забрави ли как подлогата Мустафа говореше с плам за родината си Тюркие. Не забравяй и милионите българи клани ограбени бити изнасилени от същите тези душмани.Не забравяй че краварите и те имат една Мустафа която сега не се чува вече жива ли е умряла ли е.Аферим машала андреева проста кратуно.

39

Анонимен

преди 2 години

ИТН и БСП, няма да позволят съдебна реформа, зависими са, възраждане ще гласуват каквото трябва, стига да им платят добре.

38

Анонимен

преди 2 години

Тези на боб ли гадаят или на какво?

37

САМО ЧЕРЕПИТЕ МОГАТ

преди 2 години

ГЕРБ Е ИЗЧАГЪРТАН- ЦЕНИ НА ХРАНИ И УСЛУГИ ХВЪРЧАТ НАГОРЕ, А ЕЛЕКТРИЧЕСТВОТО 4 ПЪТИ ПО ВИСОКО ОТ ЯНУАРИ- ТОВА ПОЛУЧИХМЕ ОТ ТИЯ ДЕТО ЧАГЪРТАХА ГЕРБ- НИЕ ОБИЧАМЕ ДА СМЕ ГЛАДНИ И ДЕЦАТА НИ ДА СТУДУВАТ. ЧЕРВЕНИТЕ ЧЕРЕПИ НЯМАТ МИЛОСТ ТЕ НОСЯТ ГЛАД, СТУД И СМЪРТ- ВСЕКИ ДЕН ОТ КОВИД УМИРАТ ПО 160/240 ЧОВЕКА- МЕРСИ ПАРТЬО ЛЮБИМА ЗА ЧЕРЕПИТЕ ЩО СЪЗДАДЕ ТИ!

36

Анонимен

преди 2 години

На как Цецка мое й го подам за закуска, ако не иска.

35

Анонимен

преди 2 години

Ако гербавите са дясна опозиция,то бог да пази България! ГЕРБ е партия из род,за нея са важни,порциите,олигарсите,каскета,чекмеджета и бикините!

34

Анонимен

преди 2 години

Без да съм политолот е ясно, че тези ПП ще ни оправят дори и за по малко от 800 дни. На пролет април - май нови избори ни чакат.

33

Анонимен

преди 2 години

Чорапът прецака всички и всичко в България... От това сега... може да става, само по-зле, ако го преизбере пpocтолюдието.

32

Анонимен

преди 2 години

Ще направят куп поразии и ще се ометат от България. Повече от 3 месеца няма да "управляват"... Гаранция!

31

Анонимен

преди 2 години

Кирчо и Порчо ще потанцуват и ще изгорят като бенгалски огньове. Ще останат само едни ТОПКИ...

30

преди 2 години

Ох, големи глупости са наприказвали тия двамата. Единствената лява партия в това правителство ще е БСП - която знаем колко е лява :) Останалото кво да се коментира - бла-бла-бла

29

напролет нови

преди 2 години

избори...

28

Българин

преди 2 години

Каквито са ни "политиците " , такива са ни и политолозите , но проблема е че им се дава трибуна да говорят ГЛУПОСТИ !! Политолозите би трябвало да са безпристрастни и обективни , а тази спокойно може да си татуира ГЕРБ на челото - толкова е елементарна и и личи !!

27

Да ама не :)

преди 2 години

Екстра ще си е новия кабинет - ще си изкара мандата, кучетата си лаят, керванът си върви. Личи си че каката взима кинти от ГЕРБ или ДПС, другите май няма да и дадат

26

Анонимен

преди 2 години

Глупости. Няма ляво, няма дясно при президентския вот. Хвани единия - удари другия.

25

Винету

преди 2 години

До 21. И на теб да ти кажа. От машинките стана измамата. Ама сега ги засичат и проверяват, ще има и комисия в парламента. Та, не бързай със злобните си плюнки, накрая да не ядеш банкянски суджук.

24

Боко

преди 2 години

До Гошо...неумното. Разбрал е, разбрал е. От машинките е. Ама сега засичат квитанциите и ако излезе разминаването с машините да не стане така такива като теб да си гризат топките.

23

Изнервен

преди 2 години

*** и политолозите, единият говори едно, другият точно обратното. Ами бъдете обективни бе, лиззачи, стига с тая пристрастност. Иначе, само за едно са прави - че този орел, рак и щука кабинет я изкара 2-3 месеца.

22

Алекс

преди 2 години

Политолози и социолози ги видяхме колко могат.Тотално разминаване между прогнози и резултати на изборите.