10

ГОШО

преди 2 години

ЧЕСТИТА ВИ ПОДМЯНА БЪЛГАРИ! КИРЧО+КОКОРЧО ЩЕ ВЪЗРОДЯТ ДЪРЖАВАТА -А ДАНО АМА НАДАЛИ!!!!

9

Анонимен

преди 2 години

Тия вървят по пътя на Борисов ,раздават нашите пари на милионерите

8

Анонимен

преди 2 години

А тези 250 милиона от кого ще ги вземат?

7

Еврозона 2021 г.

преди 2 години

Нека да дават *** по всякакви мярки, мерки и теглилки. Те левовете в БНБ-то свършиха и страната преминавав на нови облигационни заеми и резерви ! Така ще е, докато тези от БНБ не започнат да ме уважават и ме помолят да им обясня нещата с финансите и парите. Обидите не се забравят. На обида, отвръщам с обида. Между впрочем, управлявам активи за 520 хиляди евра. От доста години управлявам фирми и активи. Не са като тези на държавата, но са си доста !

6

Анонимен

преди 2 години

Раздавайте, раздавайте. Те хората ваксини направиха, лекарства, ние още ще си кретаме така. Докога?

5

ВЪПРОС

преди 2 години

Някой знае ли как се получават тези пари ?Искам да си регистрирам фирма и да наема мераклии , ще делиме на 2 .Пуснал съм обява че набирам ИТ работници .

4

Анонимен

преди 2 години

Дават ви едни пари преди изборите, ама не е предизборно.

3

Анонимен

преди 2 години

Ако бяха ОПГ ГЕРБ щяха да ги откраднат както направиха с ковид средствата отпуснати от ЕС. Всички държави от ЕС раздадоха еднократна безвъзмездна помощ от порядъка на 1000 евро. Във Великобритания май бяха най щедри раздадоха 5 гранта аз взех около £18 000 само крадеца от Банкя нищо не даде. И продължат някои заблудени да го подкрепят.9

2

Секретарка в МС

преди 2 години

А кинти за увеличение на заплатите в Държавна Администрация? Кога , а? Секретарка съм в Министерство и взимам само 1500 лева. А имам толкова много работа и задължения по цял ден - Лакиране на нокти , Лющене на клюки с колежки , Бъркане в носа ...

1

Зозо

преди 2 години

И кой точно ще се възползва от това като условието е 40% спад в оборота? При тези високи цени на всички оборота е по-висок. Ай сиктир!!!