10

анонимен

преди 2 години

Кога е било лесно гледането на деца, но все пак зависи от човека - ако няма кой знае какви претенции, може и да отгледа повече, но тогава няма да са конкурентни в живота, все пак не сме в 18 век. Кой прав, кой крив, не знам. Може би истината е по средата.

9

анонимен

преди 2 години

Лошото е, че след някоя и друга годинка може пак да си пипнат чантата и навън. А за нас отстават нерви по отглеждането и разбира се, пари. Тук живота и на жени, и на мъже не е лесен, или поне поносим - я мъжа някоя безмозъчна ще му харчи парите за проооостотии, я пък жена ще стои диван чапраз на някой готованец. В общи линии гледането на деца стана трудна работа и поради безкрайните ненужни изисквания и манията на родителите да ги правят професори, ама дали стават.......

8

анонимен

преди 2 години

Супер новина, само дано 10 от 10 са българчета.

7

много скромно,бе

преди 2 години

Що ли тая новина ми мургавее много силно!?

6

Анонимен

преди 2 години

Браво!Значи има полза от локдауна.Я по-често ги затваряйте младите в къщи да могат да се видят и да правят бебета,че иначе от барове и чалготеки време не им остава.

5

овн

преди 2 години

И положителни вести можело да има...А дано по-често.

4

Добре

преди 2 години

А, колко са от етноса?

3

Анонимен

преди 2 години

Как така сте публикували добра новина. Пу, да не ви е уроки, все така :)

2

Един Българин

преди 2 години

До Читател То това зависи от психическото състояние и визията на хората за бъдещето. Ако бъдещето е неясно с някакви мерки за 2-3 години напред, хората просто ще отложат "щъркела" а след това я могат, я не! Това е един от планираните "странични" ефекти, който се прояви дори в Китай и ако там е полезно, то тук ни обрича на изчезване, но *** политически глави не го проумяват.

1

Читател

преди 2 години

Моля всеки ден пишете колко бебета са се родили! И нека да е все най-отгоре тази новина!