111

бл.134 в Зап. парк

преди 2 години

Не ви ли звучи познато и близко! Същите неща стават и днес , сега .... Идва края на ЕС , доминацията на САЩ и прахосничеството на "белия човек"

110

Ирония

преди 2 години

До Анонимен 94. E....И какво ме топли мен, че Перон е бил легенда? Той и др.Георги Димитрров в България е легенда...Вожд и учител на българският народ...

109

Н1

преди 2 години

Фолклендската криза през 80-те започна заради клюката, че в района може да има нефт. На островите има малко заселници, главно скотовъди, и малък гарнизон с английски войници, тъй като това е територия на НВ кралица Елизабет. Островите са завзети от аржентинците, г-жа Тачър отвръща подобаващо и си връща позициите. 1982 г. Толкова.Много преди това Катерина Валенте изпя "Бонго ла, бонго ча ча, пее цяла Аржентина, стар и млад, *** и мулат, с тая песен всеки е крилат".

108

Словянин

преди 2 години

ФАЩ и само ФАЩ са в основата на проблемите в държавите по света. Особено на убийството на Българско.

107

Тодор

преди 2 години

същото беше сторено и с Република Южна Африка - от високо развита държава и почти ядрена сила, тя беше превърната в клоака след външен натиск под претекст "да дадем права на ***". резултата от даване на права на подобни полухора е видим - ЮАР изпадна от всякъде.

106

анинимен 2

преди 2 години

Просто спекула и грабеж от великите сили. И фалити и такива неща.

105

Анонимен

преди 2 години

"Аз акъл си имам - пари ми дай" (и ми гледай сеира) - същия като кастро, и мадуро , вместо да даде стимул на хората да работят , той им обещал щедър социал и безплатен обяд.

104

До 122

преди 2 години

Брей, голям тарикат си, бе, как го извъртя само :)Хем Герджиков бил безгръбначно, ама все пак той е правилния човек :)Носи си го на рамо, втора плевня не ни трябва.

103

Анонимен

преди 2 години

В момента в Аржентина управлява лявата перонистка партия в съюз с дясната перонистка партия. Така че дойче зеле пак не позна. Перонизмът си е аржентински феномен и идеология, национално народно движение често в сблъсък с олигархията - и национална, и североамериканска. Въпросът е в конкурентноспособността на аржентинската икономика. БВП на човек от населението е 20 000 долара, което не е зле.

102

Анонимен

преди 2 години

Братя Българи: Герджиков е безгръбначно мекотело, спор няма! Радев, обаче, е смъртоносен, злокачествен тумор на снагата Българска, отговорен за признаването на Македонска Раса и насилствено инжектиране с Иглата-Душегубка! Затова, братя, абсолютно всеки от нас, който не е гласувал миналата неделя, yтре трябва да гласува! Не за шемета на Бойко, че е много убав, а СРЕЩУ детето на Дявола - Румен Радев! Този самозабравил се шапкар трябва да бъде пратен на бунището! В името на народа Български!

101

Анонимен

преди 2 години

Печелела е от войната в Европа. Сега САЩ и Европа печелят от войните.

100

А колкото до:

преди 2 години

Хер Сакскобурготски - българската държава и ГРУ имат доказателства да го екзекутират десет пъти, но няма да го направят и знаете ли защо? Защото той в българската държава е инфилтрирал почти всяка сфера и всеки се чуди кой свой, кой чужд! Но има и друго - след това дето едни хора ще намерят в Норвегия - Хер Сакскобурготски ще го екзекутират по бързата процедура... Той има странни котешки начини за забавление с мишлета!

99

И виж сега:

преди 2 години

Като дойдат военните е решение, ама както казваше Брус Уилис в един филм Блокада: "Армията не е скалпел, а чук! Да ще намери врага, ще унищожи врага, но няма да е никак чиста работа."

98

А аз знам и други

преди 2 години

Мъдрости - всички ще се спасяваме до време и после идва един момент дето идват военните и почват да се кефят спасяващите се, а тези довели ги до факта да бъдат спасявани почват да се чудят как да лъжа сега!

97

Някога отдавна:

преди 2 години

Мама ми каза велика мъдрост: Бягството не е решение, но е спасение! Видиш ли? Видиш ли в какво превърнахте България -:всеки да се чуди как да се спасява оттук ... Аз се спасявам, ти се спасявал, той се спасява, ние се спасяваме, вие се спасявате, те се спасяват! А всеки според мандата си се разбира с предишния на принципа - аз няма да кажа ако и ти не кажеш , но ти искаш два милиона за работата станаха четири ама аз знам нещо та станаха три и един за мене!

96

То е до съвест:

преди 2 години

Мене ми е мирна главата и съвестта чиста кога работя и си вадя с труд хляба и си плащам сметките.... А иначе Ганьовеца си е надграждал корупционните практики 20 години ... Едно му сложат камери та не мое да крадне вече от книжките или да не мое вземе на ръка. Друг начини ще измисли или некой му казал Абе имаме пари тука, че не сме осъвременявали училищата десет години!Втория: Аааааа... Третия вика: Ахааааааа. Ще ти пратя подарък за сватбата на дъщеря ти? Тя как е в Кеймбридж? А в Харвард била!

95

ПОЗНАТО

преди 2 години

Богата на ресурси и искаща да води собствена политика... Либия, Иран,Ирак...

94

Чете история

преди 2 години

Аржентина е твърде близо до САЩ и оттам и идват проблемите! Изненадани?

93

иде

преди 2 години

И тук идва фалита. Вече теглиха многомилиардни заеми, които ние ще плащаме. Ток, вода, парно, , бензин ввсичко е с постоянно повишаващата се цена. Промишления ток - 2-3 пъти по-скъп. След Нова Година много фирми ше фалират.

92

Това е проблемът

преди 2 години

"И е населявана от хора, които често гледат на държавата само като на дойна крава." Това направи с българите соцът и вече 70 гтеглим от това. Също като аржентинците.