41

Анонимен

преди 2 години

Тоя Недков е голям бо,к,лук но никой не я гледа тая тевизия така че не е проблем

40

Анонимен

преди 2 години

Недков вие като познавач и най-вече като просветен, защо не обясните как главния прокурор Иван Гешев се оказа Антихриста? Как така 5 *** ота Гешев, Цацаров, шефа на ДАНС, шефа на Военно Разузнаване и Шефа на Военна Информация отиват в САЩ, а се връщат 4ма плюс Луцифер в лицето на Иван Гешев? Как вие вярващите просветени позвилихте подобна мерзост, низост и позор? Ще ни е много драго да ни разкажете някой път за ръкописа на Алберт Пайк, който е бил прочетен пред тези 5 неверника

39

Анонимен

преди 2 години

Четворна коалиция няма да свърши работа. БСП и ИТН са ми много съмнителни.

38

Друг българин

преди 2 години

Не на нас ни излезе пяна на устата ,а на вас,продажници,които се скъсахте да хвалите и превъзнасяте тия спуснати с парашут парвенюта -то не бяха хвалби,то не бяха възклицания то не бяха предварителни овации в чест на тия никому неизвестни,ама "мнооооооого съвес тни" и много харвардски настроени пишман "политици"...Аман от такива вече !!! Нагласен избор,нагласеееен,чак ни става смешно!!!

37

S

преди 2 години

Точен коментар на Недков! Добре, че сте му дали дума. Бъдете здрави!

36

Анонимен

преди 2 години

Нека премиера Кирил Петков разпореди да го арестуват тоя предател, само критикува. Стьрт на предателите!!!

35

пияница мистик

преди 2 години

До 41 === И какво като са випусници на Харвард? И моята любовница е завършила юристка в Харвард, вярно, умна е, ама точно такива хора са най-опасни, но *** като теб ще го разберат по-късно. С времето. Има огромни имоти из центъра на София и Пловдив, складове, мандри за стотици милиони, ама всичко и е писано на поставени лица, за да не плаща данъци. Даже съпругът и потроши чисто нов джип BMW X6 взет на лизинг и не плати и лев. Ей такива сега ще те управляват. Умни тарикати, а не простия Боко

34

Анонимен

преди 2 години

Недков,що не ходиш при Керев да си плямпате за Сириус,Месопотамия,инките,извънземните и т.н.

33

Анонимен

преди 2 години

80 процентовите цвилят от възторг, че ще ги управляват тези клоуни от П.П.И си мислят,че ще потекат реки от мед и мляко към тях.Но съвсем скоро ще разберат,че не всичко което хвърчи ,става за ядене.

32

Анонимен

преди 2 години

Тоя докато говореше за извънземни и минали прераждания ... Сега започна да разбира и от политика ... Мисля и аз да се захвана с тая дейност ... Както гледам нивото на коментиращите ...

31

Анонимен

преди 2 години

Не само Слави но и Корнелия не е сигурно дали ще подкрепят правителство на ПП. Може да не може да стане правителство. Мисля че ще има нови избори и правителство на Герб, но Герб не се примиряват да няма начин да управляват.

30

българин

преди 2 години

Разбойници герберасти,какви ли не идиотии говорите.Пяна ви излезе на устата от злоба и ярост.Но НЯМа вече да ни ограбвате,*** ПРОКЛЕТИ!Дано от затвор да не се отървете докато се живи.

29

Асан

преди 2 години

Чукча писател чукча не читател :)))

28

До 31

преди 2 години

Доста си закъсал психически и морално.от фабриката бибикянката ли ги вадите.Явно деградацията не ти е чужда.Само,че хората ,не ги интересуват компромати,а бъдещето на страната и обществото.

27

Анонимен

преди 2 години

Рисков хедж фонд отива точно на Асен Василев,майстора на спекулациите.Както върви листват ни на фондовата борса или с поставени лица.А относно Белия дом,може и да не са чували,колко му е на Кирча да прати съобщение по Viber до Белия и представи за голямата работа.Както успя да открадне адресите на клиентите на ЕКОНТ в чужбина,е(спонсора ги е дал незаконно)и прати точно в изборния ден лична реклама,че е"космонавт"най най "добрия"имал връзки с Кисинджър,важно за ефекта,както са ги учили в Харвърд

26

Златена

преди 2 години

Имам чувството, че Недков не си е сложил дори и втора игла, да не говорим пък за бустер! На такъв безотговорен човек вяра не може да му се има!

25

Нови министри 1

преди 2 години

Трябват ни НОВИ министри и Президент, които да МАХНАТ маските и Сертификатите за Българи и да вкарат в МИША дупка всякакви араби и китайци, да ходят навсякъде с торба на главата, за да НЕ ни заразяват..

24

Т.Шак

преди 2 години

След кратка справка в нета ми излезе това: "Писателят масон Димитър Недков: Аз измих тялото на мъртвия Илия Павлов". Само да знаете какъв човек ги плещи тия глупости - един от придворните на мъртвия шеф на Мултигруп.

23

Нови Министри 2

преди 2 години

Да СЪБОРЯТ и запалят Агенцията за бежанци- ДАБ, и да УВОЛНЯТ директора и да махнат всички Предатели и турски ШПИОНИ, които работят там и прехвърлят Ислямски башибозуци през турската граница и ги хранят и им дават БЕЗПЛАТНО от нашите български пари.. Директора на тая Агенция-ДАБ е същия ПРЕДАТЕЛ, както поп Кръстьо.След като я ЗАКРИЯТ тая Агенция за бежанци, ще има пари за 5000( пет хиляди ) бедни и Безработни българи, да получават по 500 лева на месец от държавата.

22

Т.Шак

преди 2 години

Ако тоя злобеещ хейтър е представител на българския интелектуален елит, значи наистинаяко сме загазили. Какво е написал? Не съм го чувал досега.