80

Анонимен

преди 2 години

Симов, изобщо има ли идея къде се намира? Страната се разпада, той говори за равносметка на бсп. Пич, никой не го интересува.

79

Царя е гол

преди 2 години

Никой не разбра, с каква схема се опитаха да върнат БСП и ДПС на власт през задния вход, които избраха Радев на времето! За ДПС се получи, дадоха им тласък, но с БСП нещо се обърка! Такава мащабна операция за завземането на властта не сме предполагали, че ще бъде организирана и осъществена! Потресаващо! Ти да гониш БСП и ДПС цял живот от властта и някакси да се върнат с огромна сила, без никой да разбере, това е манипулация на манипулациите! Бах това задкулисие и медии! Уж мразим ДПС, хоп 3-ти!

78

Анонимен

преди 2 години

БСП отдавна не са нито комунисти нито социалисти, повечето им елит са си чисти капиталисти кой с ВЕЦ кой със слънчеви батерии, приватизатори и пр. Как тогава хората да ви повярват и да ви гласуват. За какви преговори говорите с 10%. Това е срамно. Вижте цените как растат, вижте доходите на народа, на пенсионерите, работещите бедни.

77

Ковач

преди 2 години

Не ми се мисли какво дърво ни чака ако Асен Василев стане финанцов министър.

76

ВНИМАНИЕ НЕКАДЪРНИЦИ

преди 2 години

ВОДЕЩА КЪМ АСЕН ВАСИЛЕВ- КАК ЩЕ СЕ НАМЕСИТЕ ЗА ДА СПРЕТЕ ГАЛОПИРАЩАТА ИНФЛАЦИЯ? КОКОР ОТГОВАРЯ- АМИ ТЯ ИНФЛАЦИЯТА В САЩ Е ВЕЧЕ 6%-...И ОТ ТОЯ ЩЕ ЧАКАМЕ НЕЩО ДА СЕ ПРОМЕНИ? А КАКВИ НЕЩА ОБЕЩАВАХА КАТО ИЗЧАГЪРТАТ ГЕРБ А И ЗА РЪСТ НА ЗАПЛАТИТЕ...

75

?!?

преди 2 години

Тия касират последните си останали жълти стотинки и след тях потоп. Крадяне яко крадяне.

74

Анонимен

преди 2 години

Чорапа им се подигра, но БСП го обича.

73

Асан

преди 2 години

1 лв. партийна субсидия да изпукат червените кхмери :)))

72

Психиатър

преди 2 години

Червените съвсем изтрещяха от срива си ! Тоя ***, Симов, е черешката върху тортата им ! Всичките комунисти са до ушите потънали в л.йната , но отворили уста за още !

71

Lili

преди 2 години

Народът ***, животът тежък скучен Да комунистите пак се окопаха!

70

Lili

преди 2 години

Аз пък си мисля , че става въпрос за една и съща партия

69

Сержант

преди 2 години

Вземете се самозакрийте.

68

Патриот в САЩ

преди 2 години

До Бсп е в будна кома.. ---- Точно НИНОВА трябва да оглавява БСП, за да я разсипе окончателно. Тази перверзна, фалшива и лъжлива партия трябваше да си отиде отдавна и зачезне във времето, но все още има привърженици, които за щастие са ходещи мъртъвци и скоро ще отидат при вожда си, за да правят комунизЪма.

67

Резлива Пръдня

преди 2 години

Кога идат избори, винаги се носи резлива миризма на зелева чорбица след всеки избор.

66

kokи

преди 2 години

Бойко излезе най-хитър . Запази си %-тите , не трябва да предлага кабинет в кризата и сега ще ви гледа сеира . А на Кирчо ще му изчезне усмивката другия месец , а Асанчо съвсем ще се опули .

65

Бсп е в будна кома..

преди 2 години

Нинова с корупцията няма да приключи, защото е част от нея (Техноимпекс, Булгартабак, уволнена е от Станишев за корупция), но с БСП ще приключи окончателно след тежката загуба на изборите.

64

До бррр

преди 2 години

Ако стане това, смятай, че СЛЕДВАЩИЯТ МИНИСТЪР- ПРЕДСЕДАТЕЛ ЩЕ БЪДЕ КОСТАДИНОВ ОТ "ВЪЗРАЖДАНЕ" И ЩЕ ИЗЛЕЗЕМ ОТ ЕС И НАТО С КОСМИЧЕСКА СКОРОСТ ! ГАРАНЦИЯ!!!! НЯМА ДА ИМА И ЗЕЛЕНИ ХАЙВЕРИ!

63

Брр

преди 2 години

КИРО Е СЛОЖЕН, ЗА ДА РЕШИ ВЪПРОСЪТ ЗА ВКАРВАНЕТО НА МАКЕТО В ЕС!!! ДО 14 ДЕКЕМВРИ Е ДАЛ СРОК МАКРОН! СЛЕД КОЕТО ЩЕ ГО ИЗДИГНАТ НА ПО- ВИСОК ПОСТ ИЗВЪН БГ!

62

ХЕ ХЕ ХЕ

преди 2 години

СТАРАТА ЛЕВИЦА СЕ ОБЕДИНЯВА С НОВАТА МЛАДА ЛЕВИЦА НА КИРО , СЪВСЕМ ОЧАКВАНО И ПРЕДВИДИМО!

61

Анонимен

преди 2 години

познаите на кои децата са имали средства да у4ат в Харвард ,които имат па4ки,а на кои раздадоха къфар4еата едно време?? кои си разпределиха пе4елив6ите предприатия??