65

La France

преди 2 години

Франция е най-великата страна! Люлка на цивилизацията и майка на съвременния свят! Vive la Republique! Vive la France!

64

ало,

преди 2 години

как е баба

63

И.Б.

преди 2 години

Щом има още такива гъсти коси, все още я бива.

62

бамбум

преди 2 години

До Макрон Той Е ляво ориентиран!В нета има папарашка снимка как гол до кръста се хили щастливо между двама млади яки африканци!Само дето не припада от кеф!А тая е френската Йончева!Нищо повече!Далаверата е изпипана перфектно!

61

МП

преди 2 години

Аз мисля че тази баба всъщност играе роля на спътница на Президента.Той всъщност има друг таен спътник от същия пол. Какво да кажа: "Европейски ценности" Да ви таковам ценностите.

60

майтап!

преди 2 години

Бабата има страшни устни! Ако е пресъхнала долу, има с какво да работи!

59

Анонимен

преди 2 години

То си има дума за такива като Макрон - геронтофил! Но това не е чудно след като в с всичко което завършва на фил или рас се толерира и се издига в култ.

58

Анонимен

преди 2 години

Французите биха предпочели да имат нормален човечен президент, а не настоящия продажен изверг на новия световен ред. Това биха оценили французите най-много. А бабето измества фокуса от истинския проблем, че бил странен брак. А за това че мъжа й е кукла на конци?

57

Уоук марксис трансдж

преди 2 години

Поне от старателно подбраните снимки от медиите, изглежда много добре за възрастта си. На тези които казват: "Ама нали мъже също се женят за много по-млади жени" ще кажа- не е същото. Жените се развиват по-бързо от мъжете. И такива разлики са по-нормални. Разбира се и там прекалено големите разлики са съмнителни. Повечето млади жени го правят това от интерес. Но при Макрон не виждам да е от интерес. По-скоро психическо отклонение. Слаб мъж търсещ майка си. Не напразно го курдисаха глобалистите!

56

Анонимен

преди 2 години

Каква е тая бабушкера бре?

55

Архангел Псувнаил

преди 2 години

Дреме ми на мене за мераците на французите. Аз бих предпочел Макрон да не си отваря плювалника по темата Северна Македония.

54

Косплей Комиксов

преди 2 години

Тая прилича на Рахан от Пиф. Очевидно това е някакъв национален фетиш.

53

Саксофонов

преди 2 години

Емката нещо не е добре психологически, според мен.

52

Всичко си и е наред

преди 2 години

Само *** може да му се подигава на Макрон. Всяка жена ще остарее, но не всяка жена ще изглежда на 68 като Бриджит. Тия дето ги избива на агресия са млади женички които не могат да приемат че младият и красив президент на Франция е предпочел 24 години по-възрастна от него жена, пред тях.Това ги влудява. Макрон е истински разбирач и ценител на жените.Между другото дъщерята на Бриджит е била лудо влюбена в него и си е мислила че той ще и е годеникът,когато той изтърсва,че ще се ожени за майка и

51

Макрон

преди 2 години

Прилича ми на ляво ориентиран ама много ляво

50

feri

преди 2 години

Макарончо е ***. Не е за всеки да мандръса мумия.

49

Анонимен

преди 2 години

Тоя има яко любовници

48

Анонимен

преди 2 години

Аз не одобрявам такъв брак, но хората не са справедливи. Подиграват се на Макрон, че е женен за майка си, но защо никой не се подиграваше на Тръмп или Саркози, които бяха женени за дъщерите си? И извинявайте, но в една страна, световно известна с разврата си и в която има хомосексуални бракове, провинението на Макрон ми се струва доста незначително.

47

Анонимен

преди 2 години

Кажи баба тенкю! Инфант и агресивен Кугър...Това остава за правия мъж според NWO.

46

Анонимен

преди 2 години

Така се дэржахме за ръчички в детската градина. Влюбени гугутки.