31

Анонимен

преди 2 години

Споко бе, той вируса спи нощем

30

до Тодор

преди 2 години

Тоше, къде сте? С цупене и страх няма да се наложите. Ако трябва бъдете като троянците за постигане на добри дела...Чакаме действие, че не се знае на какъв език ще се говори в България след 5 години...( песимистична прогноза)

29

Процес няма,резултат

преди 2 години

Не може едни лелички от общината да вървят по секциите и да разпитват хората в комисиите колко са гласовете за НС и президент през 2 часа,а органите на реда да пушат пред секциите отвън.Работата на комисията не е да води статистика, а да съдейства на хората при гласуването.

28

адолф

преди 2 години

Така е при избори по Радевски под зоркото око на Чашков, пардон на Рашков.

27

Неам време

преди 2 години

няма как да е организирано всичко, като в комисиите се бутат все едни и същи дълбоко почервени, гледащи на изток, търсещи цветя хора, неспособни да се обадят, въртящи очи хора, които имат високи вдигнати носове и нула пълнеж в горната част от тялото.Самочувствието на тези българи е безкрайно, а възможностите им силно ограничени- разсъжденията изкривени.

26

проверете

преди 2 години

До Анонимен Разпечатката от машините не се признават а се попълва протокол на ръка незнайно чия.

25

Подпис=разписка

преди 2 години

Ако подписите са ви били повече от разписките, това е грешка на комисията, а не на машината.Ако не сте сравнили контролно разписките с цифрите в отчетите на машините - това е грешка на комисиите.Да не обвиняваме Патаран за безхаберието си!!!

24

Милиард платих

преди 2 години

Защо като използвате парите на народа и знаете всичко, не казвате кой най- накрая ще управлява.Защо влизат психично болни хора в НС, хора с нарушения, хора от чужбина, неграмотни хора?Трябва ли да има оръжие, за да има контрол?нещо ражоти

23

все, готовие

преди 2 години

Резултатите бяха ясни в 18 и 30, преди да бъдат попълнени протоколите.Защо губите два дни на толкоз народ, а не обявите резултатите към 12 часа на обяд в изборния ден

22

Handel

преди 2 години

Хаха... агенция ПИК. Няма нужда от повече думи.

21

Анонимен

преди 2 години

За какви сгрешени протоколи говорите, след като протоколът излиза от машината. Това не са манипулациите на герб от преди когато се попълваха на ръка, драскаха се, пак се пишеха, че да докарат необходимите данни.

20

Анонимен

преди 2 години

Изборното Чудо на професор М. Константинов вече не работи. Чудото не работи с машини и без пари за римските квартали.

19

Ken

преди 2 години

И в ПП явно не бяха наясно, че трябва да се спазва дистанция, хората да се пазят. Около тях се беше събрала плътна тълпа журналисти. Ако не се вдигне бройката, значи няма вирус. И в ТЖ студията демонстративно стискаха ръце един на друг. Сигурно знаят нещо, което ние не знаем все още.

18

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ направи "Хаос в изборите" за последен път. Трябва да се научат на ред в затвора, да спазват реда и закона, затворническите правила на вътрешния ред. Работа в зеленчуковата градина на затвора, гледане на животни в стопанството на затвора за самозадоволяване.

17

Анонимен

преди 2 години

Провалиха се Радев и Рашков, с лъжите, с новите машини, с променения софтуер. Безкрайни лъжи, безкрайни помии без НИТО ЕДНО ДОКАЗАТЕЛСТВО. Ако бяхме друга държава на министъра на МВР щяха да го затрупат с въпроси за доказателства и при липса на такива трябваше да бъде уволнен. Но под крилото на Радев той продължаваше с мръсната си дейност.

16

СССР

преди 2 години

Герберските новини днес бг леко по лекичко се опитват да манипулират хората ,с такива фейк новини ,закривай този герберунгелски сайт ***.

15

РАДЕВ

преди 2 години

НАПРОТИВ, ПЪЛЕН УСПЕХ))):

14

СССР

преди 2 години

Не не са провалили просто герберите почват да влизат по затворите ,това искаха хората ,треторазрядната мутра и компания по затворите.

13

Анонимен

преди 2 години

8 ти си минал бързо пич и всичко е било на ред докато си гласувал, но сега излизат много сериозни разминавания. Излиза че на машината се отчита много по-голям.брой гласували, отколкотохса подписите с въведените данни от паспорти в протоколите, а и разписки липсват. Това означава, че някой е гласувал по няколко пъти. Технически беше доказано, че е абсолютно възможно. Проблемът е че не се знае кое гласуване е реалното и кое не. Това е тотална фалшификация на изборите.

12

МАЙМУНКИ

преди 2 години

Осъзнахте ли се вчера какво направихте? Сега ще има пост-истина. Леле какво направихме. Олеле малее. Ааа неее, ще трябва да сваляме и тия. Споко. Политическите лаборатории подготвят следващия ГМО политически проект. Дали ще е Луна или някоя друга май-муун-а - няма значение. Демокрацията е хакната. Не само с машините. С листата, с ограничения избор, с медийните манипулациии. Прилича на демокрация но не е. Целта е да си мислим, че всичко е наред и да не се бунтуваме. А Пеевски прави милиончета : )