190

До 212

преди 2 години

" Осемте джуджета" е постоянната дъвка за спекулации на прокопиевите далавери.Там няма нищо ,но се тиражират глупости уишлено.Използват човек с психични проблеми да шантажира,а дъщеря ми обяви многократно цялата история и не е това което казва служебния министър ,редови адвокат на олигарси и подобни.

189

Анонимен

преди 2 години

Чашков е политически репресант,избирателно търси уж купувачи и прави чадър на " измамите".ГЕРБ кога ще сезират прокуратурата и Европейския съд,какво само се жалват публично.Нека информират,но без правни действия не е добре.

188

Анонимен

преди 2 години

А с 60 те милиона, какво стана? Задържаха ли някой поне? Нали ги знаеха кои са а пък и фирмите знаели? Ооо, сега верно акциите в махалите са по важни! То няма лошо ама ги карайте поне да доказват доходи, какво ги задържате за кокошкарски работи и на другият ден пак си се разхождат..

187

!

преди 2 години

А Делта гард и Осемте Джуджета? Те тормозят ли хората г- Борисов? Самия факт, че още не си се скрил е показателен за безочието ви!

186

Анонимен

преди 2 години

А в същото време отрече ли, че е раздал по 650 лв предизборно в МВР? ***, иначе се борим с купуване на гласове. Ченгеджийски номера само от този.

185

Анонимен

преди 2 години

Яаааа,тормози ви купувачите на гласове.Не ви харесва,че си върши работата.Завладели сте цялата държава и си мислите,че вечно ще бъдете на власт.Е този път черна котка ще ви мине път.

184

ББ

преди 2 години

..тупкат сърца ни....ний не сме веке рая покорна.....ето ги братя нашите душмане....!!!ДПС-Гроб ...мафията ограбила животите ни...на предците ни...продала децата ни...модерен фашизъм финансиращ от ЕС и САЩ...а САЩ защо Пеевски свързан с ДПС...ама ДПС...рожба на Русия ви е...страх ли ви е?Престъпника няма религия...цвят...спрете с лицемерието...САЩ!ДПС по Магнитски...или сте лицемери САЩ!

183

Анонимен

преди 2 години

Добре е да виждаме слугите на мутрата, да се запознаем с физиономиите им. За да бъдат обезвредени по-лесно.

182

ББ

преди 2 години

Рашков е първият Министър на МВР,работещ за България,почтен човек,бъдещият Министър на Вътрешното ни,ограничил купуването и манипулациите,изправел се срещу мафията...Подкрепа г-н Рашков!

181

Паралиев

преди 2 години

Още ли не можете да се примирите с настоящето? Цялото театро е нагласено месеци назад и се знае ТОЧНО кой ще е президентина, заместникът му, хората от ДС, т.е. "съветниците" и естествено бастър бакалъм на новите парламентарни избори. Дали Баце, Ваце, Гела, Пена, Куна или Чорап ще оглавяват президенството е решено от хората в сянка. Вие, наивните гласоПУдаватели, сте като статистици в треторазряден филмов екшън.

180

КОЙ СЪЗДАДЕ МУТРИТЕ

преди 2 години

ДС/БКП ГЕНЕРАЛИТЕ...... КОИТО СЕГА СА ЩАБА НА ГЛАВАТАРЯ РУМЕН.............ДНЕС НА ПЪРВА ЛИНИЯ ВЕЧЕ СА СЪЗДАТЕЛИТЕ НА ВИС1........ ЗАЩО ЛИ...?.......... ЗАЩОТО, КОЙТО НЕ РАБОТИ-НЕ МОЖЕ ДА ЯДЕ........ НАЛИ ТАКА, ГЕНЕРАЛ РАДЕВ..??

179

Бай Гроздан

преди 2 години

Ако се избираше директно премиер Йоло Денев щеше да е пред Бойко Борисов.

178

Бай Гроздан

преди 2 години

Съдът не бастиса ли разписките или закон се уважава,ако ми отърва?

177

Бай Гроздан

преди 2 години

А кой увеличи с 30% заплатите на държавните чиновници предизборно,но за цял живот,а не като еднократен бонус срещу пандемията,от която не виждам как пък техният бизнес е пострадал?

176

КОНФИСКАЦИЯ НА ИМОТИ

преди 2 години

НЕ МОЖЕ РАШКОВ ДА ИМА 19 ИМОТА-И ТО КАКВИ.......... ИСКАМЕ РАЗСЛЕДВАНЕ ЗА ПРОИЗХОДА........ РАШКОВ-ПО-БОГАТ ОТ ХРИСТО СТОИЧКОВ ЛИ Е?... СТОИЧКОВ НЯМА 19 ИМОТА...

175

Анонимен

преди 2 години

Борисов и борисовчетата трябва да бъдат изчегъртани до корен

174

Анонимен

преди 2 години

тия са се строили на празната софра и чакат. Те секат Гербското решение и нашепват: не гласувайте на за Ананаса Арпаджика.

173

Влак GT

преди 2 години

Ами вземете мерки. ------СПРЕТЕ МУ РАКИЯТА!!!!!!

172

Shark

преди 2 години

Кои хора тормози?! Мен не ме е тормозил! Ти боравиш с внушения! И защо не се яви ти на дебата с Асен Василев? А!!

171

някой

преди 2 години

До До Защо ? твърди че друг откраднал миналата година 8 милиярда а тази година продължават да крадат не им стигат и взимат още 3 милиярда заем.