18

Анонимен

преди 2 години

Дори китай е за предпочитане пред злобната и безпросветна империя фaщ

17

полковник Колев

преди 2 години

Така, само така се управлява една държава....и забелязвате ли, никакви други партии не му се "търкалят в краката и не мътят водата"....

16

Joko

преди 2 години

Преди мнооого години, четох на руски един роман на Айзък Азимов. Руското му заглавие бе "Заповедник гобленов". В романа китайците бяха описани доста достоверно !

15

Анонимен

преди 2 години

Китай стигна до нивото в което сбърканата му идеологическа схема капитализъм с комунистически похлупак започва да пречи на развитието му. Това е предпоставка за големи икономически сътресения които неминуемо предсоят на Китай.

14

Анонимен

преди 2 години

Хайде и Китай пое към канализацията през която изтече СССР.

13

Ляв+

преди 2 години

Китайската КП се стреми да обвърже по-здраво всички успехи на държавата със себе си. И защо не като тя наистина ги ръководи. Очакванията на Запада, че капитализмът ще победи социализма в Китай не се сбъднаха. Всички основни елементи на социализма съжителстват успешно с частната собственост и пазарното стопанство. При това е налице свобода на пътуването. Трябва да се признае, че ККП прояви изключителна прозорливост и гъвкавост в трансформирането на системата. Западът бие тревога!

12

Анонимен

преди 2 години

Браво!

11

USA

преди 2 години

Дрогарa Ши се отклони от идеите на Дън Сяопин и реши да строи комунизъм и да заплашва съседите си с инвазия и резултатите са видими - Китай е пред икономическа криза, нали знаете че Запада никога няма да позволи на комyндъри да управляват света. Няма как да станеш световна сила като си учил за текезесар и с ядене на прилепи. Никой неще Китай. Абе какво стана с Еверграндето, ДА ЖИВЕЕ АМЕРИКА БЛАГОДАРЕНИЕ НА КОЯТО СМЕ СВОБОДНИ ОТ РУСКО-АЗИАТСКИ ДЕСПОТИЗЪМ.

10

Анонимен

преди 2 години

Честно не знам тия стърчоци , какво толкова са прегърнали тая власт .... спокойно пенсионери на село в градинката зарзават, следобедите карати с охраната, вечер вино с наборите .. или се страхуват че следващия ще ги обеси заради далаверите ..

9

Анонимен

преди 2 години

Не се съобщава ,какво се е случило с тези 5% недоволни китайци!Ние обаче знаем ,какво се случва с хората съмняващи се в правилността на комунистическият строй!

8

Весели ъ 7112136860

преди 2 години

Напред,Цзинпин! Напред,Китай! Сразете руснаците и американците! Ние сме азиатци...Така наречената "Европа" е Ханаан и е Западна Азия! Напред,Велик Китай,освободете ни от еврейско,Аврамово,фашистко робство!!!

7

Анонимен

преди 2 години

И китайците имат Пеевски медии като България, за да хвалят Вожда на калинките.

6

хахах

преди 2 години

Тези дето са против сегашния световен ред на САЩ, НАТО и ЕС. Изчакайте да дойдат Китайците наред и тогава ще се молите за доброто старо време.

5

Эврапэйскый Союз

преди 2 години

Нашият Истински Шеф, в Брюксел всеки има тайно негов портрет на който се кланя по 5 пъти на ден!

4

Анонимен

преди 2 години

Замърсител и мърляч. Нищо повече от нагъл алчен жълтур

3

Анонимен

преди 2 години

Ами даже много закъсняха. Мао още след година вече беше "Великото слънце" Тези днешните се забавиха с обожествяването. Сталин пък беше "Генералисимус". М.... си трака. А пък СССР за нас беше "като слънцето и въздуха за всяко живо същество".

2

Асан

преди 2 години

Тиквата е даже медиатор между Урсула и Реджеп :)))

1

Анонимен

преди 2 години

Ами, наби им го четвъртит на западните партньори с Ковида