3

До Разумен

преди 2 години

До Разумен.... Статийката си е интересна. Все пак, една медия е добре да предоставя и леко разтоварващи материали. И хич не е лошо да се поназнайват и такива неща. Читателите са различни. Е, па нЕма само за Толупи да четем денонощно. Пък и картинката в Бг е повече от кристално ясна- сега и занапред. Какво още искаш да ти пишат? И да, Бокич не е научил днес английскиЙОт:)

2

Друга тема

преди 2 години

Човек, който има лидерски качества в голям обем от мозъка си , той не може да работи нещо, от което да има шеф над себе си ! Той трябва да е шеф или владетел ! Няма значение кой е баща му !

1

Разумен

преди 2 години

Тази новина е изключително важна. Засяга всички българи. Това е актуална новина и когато я прочетох за пръв път не можах да си стоя на краката. За това трябваше да я прочета още няколко пъти, за да попия посланието. Благодаря ви днесковци, че ни държите в течение със събитията от днeс. Вие сте велика медия. Мисля, че сте най-добрата медия в България, но не искам да ви хваля, за да не се възгордеете. Репортажите ви са страхотни! Продължавайте! Кого го е грижа за събитията в България все пак.