212

Дора

преди 2 години

Превърнаха ни в мазохисти с тяхната "информационна кампания" - вече с вълнение очакваме всяка нова информация колко са умрели от Ковид-19, колко едвам дишат в интензивното и пр.; веднага се впускаме в оживена дискусия, привлича ни тая тема, плуваме в свои вирусологични води... Ей това А.Н. Леонтьев е нарекъл "сдвиг мотива на цель" - да се информираме за Ковид-10 ни беше цел, за да се ориентираме някак в ежедневието, а сега е направо потребност, наслаждаваме се да се информираме и коментираме...

211

Анонимен

преди 2 години

ЕДИНСТЕВЕНАТА РЕАЛНОСТ - ЛЮБОВТА ! - МАЙКА ТЕРЕЗАКовид е план на мелинда и бил гейтс които искат да намалят населението с вирус и чрез ваксините които така неистова ви карат да се ваксинират простосмъртните да ги направят киборги чипиране биороботи.Аз недоумавам ! Това население на земята - множеството ,защото част от духовноосъзнатите и мъдри знаят истината,че ги лъжат ?!

210

Астролог

преди 2 години

Звездите ми казват, как с увеличаване на % на ваксинираните в България ще се увеличава и техния % сред хоспитализираните и починалите. Истинско чудо на биологията, статистиката и астрологията. Всичко е заради фалшивите сертификати, ваксината си е супер ефективна, само простия народ, оцелял след какво ли не, не можа да го схване. Айде със здраве.

209

Въпрос

преди 2 години

Как броите оздравелите? Тия които са били в болница и са изписани? Или тия дето кихнали и после спряли да кихат щото пили една греяна ракия? И кои според статистиката ви се броят за "заболени"? Само тия дето са легнали на легло или и тия дето не са научили че имат ковид докато някой не ги е принудил да се тестват с чудодейните тестове?

208

обективен

преди 2 години

Възраждане с номер 5

207

Анонимен

преди 2 години

Защо тестовете на учениците и учителите не са в общия брой? 42056 теста, от които 14 положителни и то повечето на учители и персонал.

206

Анонимен

преди 2 години

За живеее Румен Радив човека утрепал повече народ от Хитлер

205

РУМЕН РАДЕВ

преди 2 години

Няма вирус! Ай да ходим на шипка да горим маскии ууууу боико лъже няма вирус

204

Антиваксър заклет

преди 2 години

АЗ СЪМ ПРОТИВ:- ваксините;- тестването;- лекуването;- докторите;- болниците и линейките;Виа мене уважаате ли ***?!

203

антиваксър

преди 2 години

Ееееее, .... само 199 .... Калпава работа. Можеше да са 700! Пълна излагация! За какво ви убеждаваме да се инфектирате бе!

202

До Анонимен 207

преди 2 години

Така е, не можеш ги разбра. Приличат на деца, които тропат с крак и реват "няма пък, не ща", просто защото не им харесва реалността.

201

До Майната ви

преди 2 години

Това, че 20% са ваксинирани, а 10% от взлезлите в болница са ваксинирани, не означава моментално, че 50% от ваксинираните са болница. Статистиката не е просто нещо за непросветените.

200

До до 240

преди 2 години

Никакви рекорди не чупят. Четете заглавия от пресата без да мислите. Реалността е, че в Германия са около 200 на 100 хиляди заразените. У нас са над 1000, даже над 1200 на 100 хиляди в София. Как ще ни стигнат германците???

199

До инжекции менте

преди 2 години

В Брюксел ваксинираните не са чак толкова много. Но и така, случаите се увеличават, но пък починалите са малко.

198

Антиваксърплоскоземц

преди 2 години

Всичко е световен загувур срещо балгарския гении! Разкрихме пръскането сас самолети, чиповете вав ваксините, мераците на Бил Гетц да зароби жените ни в ранчо в анадала!Не се подавайте на загувура на кръглоземните илюминати! Балгариа натри мурета!!!!

197

Анонимен

преди 2 години

Сега виждате ли как си ги измислят, и че лъжат??? Никога не е имало 7000 случая, никога не е имало никакви случаи!

196

Анонимен

преди 2 години

До *** и на вас Уважаеми здрави мозъко, вероятно силно се затруднявате да разберете какво означава при 20% ваксинирани в болниците попадналите да са 10%. Изглежда малко, но само в очите на ония, които не могат да осъзнаят нещата.....

195

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 199 Дааааааа, кивид балонът издиша яко - вчера са издъхнали 199 сънародници....

194

Спокойно....

преди 2 години

..дами и господа антиваксъри, заболелите намаляват, но смъртността расте - не губете недежда!

193

айде

преди 2 години

мечтата на селския тарикат..да покаже на света какво как с бг гордост, патриотизъм и органичен интелект ще преборим тоя световен заговор и несъществуваща болест. само ние, няма по- светнати и умни от нас на целия свят.