310

Анонимен

преди 2 години

Че Радев ще е ами,кой друг?Боку или Плевнелиев да изберем,я стига!

309

Анонимен

преди 2 години

Шефът на "Сиела"защо не пише обяснения в следствения арест,с кофа мастило до краката?

308

РАЗОЧАРОВАН

преди 2 години

ТЪПИТЕ И ГЛУПАВИ ХОРА ВИНАГИ СТРАДАТ ЗА ЖАЛОСТ ПРЕОБЛАДАВАТ В БЪЛГАРИЯ

307

Анонимен

преди 2 години

При толкова "резервни машини" как да не спечели

306

...ЧЕСТНИ ИЗБОРИ?!

преди 2 години

Слушам по телевизията обясненията на службите представители на закона и държавността, по повод нашумелите за изборите скрити машини. Аз лично имам особено мнение за комунистите, но ще си призная, днес Корнелия Нинова ми хареса със своето изказване по този въпроса! Слушам и ми става смешно, не, по-точно тъжно, как един народ като българския позволява да бъде унизително манипулиран! Въпросните машини били за Албания, за Украйна, накрая за резервни части - от 420 бр., на 228; 120; 160, кое е вярно

305

Анонимен

преди 2 години

Ще ИМА ЯКО да се МРЕ! От НЕКАДЪРНИК ЗЛОБЕН НАЗНАЧИ ОКОЛО СЕБЕ СИ НЕКАДЪРНИЦИ! Сега и правителство на РАДЕВ! Остава да премахнете СПЕЦСЪДА И СПЕЦ ПРОКУРАТУРАТА! Подготовката за смяна на ГЕШЕВ върви с пълна пара! ЕЕЕЕ ВАСИЛЕВ И ЧЕРЕПА ЩЕ СИ ДОЙДАТ!

304

НА НАЦИЯТА!

преди 2 години

Сигурно този, ***, нощно време спи по чорапи, а те са зелени на цвят, и сънува, че е на зелена поляна с цъфнали маргаритки. Сънува, че го люлеят в златна люлка и надвисналите над него орисници му предсказват успех и светло бъдеще в проценти, турове и балотажи...! Сън, сметка без кръчмар - къде е народа тогава?! Защо, бедния ни народа, трябва да плаща излишни милиони за президентски избори след като орисниците вече са му предсказали кой ще бъде новият ни президент-разединител...

303

РЕЗЕРВНИ ЧАСТИ...?!

преди 2 години

По време на просташкия 45-годишен комунизъм, днес забранен от закона ни управляваха неграмотници. Защо днес само пет, а не още десет години застой, разделение, омраза - брат срещу брата хванали се за гърлото. Разделен народ, не образован народ, слаба държава, но лесно манипулиран и управляван. Коя е тази врачка предсказваща с проценти успеха на вдигнатия юмрук, фигуранта, фалшивия герой, разколника на нацията. Предсказанията на врачката се крепят на тайно внесените машини - за Албания...?

302

Жотев

преди 2 години

Долу,геноцидния шапкар!

301

Анонимен

преди 2 години

Гласувайте за Радев още на първи тур,за да не ви клатят ГЕРБ и ДПС.

300

Анонимен

преди 2 години

Долу Радев со росоид и национален предател,лицемер и мошенник

299

БРАВО РАДЕВ...

преди 2 години

НИЕ ОТ "СИЕЛА" ВЕЧЕ КАРАМЕ МАШИНИ ЗА ГЛАСУВАНЕ , ЗА ВСЕКИ ДОМ , АПАРТАМЕНТ И КРЪЧМА .....БЕЗПЛАТНО !......НАРОДА, СТРАШНО ИСКА ДА ГЛАСУВА НА ВСИКА РАКИЯ С МЕЗЕ...!

298

Анонимен

преди 2 години

Колко ви плащат за нереалните проценти за канцеларската мишка Радев? Повече от 4 години се беше окопал в президентството, както е било на предишната службица! Как успяхте да напудрите биографията на този злобен комплексар, който нищо градивно не е направил през целия си смислен живот, освен да козирува!

297

Анонимен

преди 2 години

ОТКРИТИ СА НОВИ 199 МАШИНИ- ЦИК КАЗВА НЕ ЗНАЕМ ЗА ТЯХ СИЕЛА- ЗА ЧАСТИ СА- ЗЕЛЕН ЧОРАП СИ ГОТВИ ПОБЕДА С ОГРОМНИ МАНИПУЛАЦИИ.

296

Анонимен

преди 2 години

Радеф носи нещастие за България. Този разедини нацията.

295

Анонимен

преди 2 години

Ако този стане пак президент на България, можете да закривате държавата. Няма смисъл да съществува с болни мозъци, които гласуват за Румен.

294

Анонимен

преди 2 години

Не мога да разбера кой гласува за мало.умния Радев, известен само с издънките си през първия си мандат и зависимостта си от Черепа. Не че Чорапа не подменя вота, с Бог знае колко допълнителни машини, но явно голяма част от народа е много проста.

293

Мръ.сен

преди 2 години

Кучисин!

292

ЩЩЩ

преди 2 години

няма да гласувам повече,правете каквото искате с тази ск/апа/а дървава аз живея в чужбина и не искам да съпричаствам с пр/ост/отията на българите остаали на територията на т.нар. България

291

Анонимен

преди 2 години

Ние сме бедни, но за сметка на това-много прости. Пак ще изберем неудачника пред ерудита. Ще си сърбаме попарата, но лошото е, че преди това, яко ще духаме.