9

Анонимен

преди 2 години

Герб загуби десетки гласове

8

баба мара

преди 2 години

те затова се бутат все в 25 мир люлин и факултета за да купуват гласове и давлизат в нс подкрепям гн рашков в неравната борба с това зло

7

Anonimen

преди 2 години

Млати ромите, Радев, млати!!!Ние сме с теб!! Вярваме в теб!!Ще гласуваме за теб!!Време е БГ да си я изземе,м от башибозука

6

Рашкоф

преди 2 години

фана 20 маргинала, а изтърва 300 машини за по 1000 гласа хаха.

5

бг овца

преди 2 години

Радев яко млати ромите ама да не си вкара автогол?

4

До 4

преди 2 години

Казваш..герб и дпс честни..честни..та се не траят?Като събереш дебитните карти на всички хора, с личните им карти..направиш списъците и им ги дадеш в деня преди изборите и ги чакаш пред секциите...не се купуват, ама изобщо.И ако няма в махалата 500гласа ромът тартор извади тоягата...да видим дали няма купуване.Ама...герберски мозък. Теудно ти е да мислиш.

3

До 1

преди 2 години

Гешев се бори с мафията...той с подобни дребни неща не се занимава.Под мафията, разбирай всички противници на дпс и герб.

2

Анонимен

преди 2 години

Акцията трябва да е срещу неграмотни да гласуват. Който не може да чете да няма право да гласува. Показват им номерчето дадат им 20 лв и хайде на гласуването.

1

Не е важно

преди 2 години

А в Перник кв. Рудничар Ромите на 95%гласуват за Борисов, в град Трън тоже.... но това не е важно, важно е Гешев да е добре!